- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.841
İnşAllah bende diğer ay hamile kalırımAllah a havale et canım hamile kaldığında bu düşünceden uzaklaşıcaksın zaten sadece minik bi süreç.bu ay olmazsa diğer ay kesin senin bence. Ben hep takip ediyodum eskiler bir bir gidiyor
Kızlar yardımcı olabilir misinizKızlar günaydın
Adetim ilk defa 3 gün sürdü, bitti şuanda.
Ovülasyon testide 2 gün sonra elimde olucak tahmini.
Bi sıkıntı olur mu 2 gün sonra başladığımda?
Canım senin kaç gün kaldı aynı mısınız Melisa ile öyleyse şeninde yarın da çıkabilir aslında erken değil mi 10 . Gün yani çıkan var ama sanki çıkmayadabilir , testini atsana belki görürüz bizCanım biliyorsun ki daha erkenhemen olmadı diye kendini şartlama her an dönebilir testin
kelin merhemi olsa başına sürer hesabı, ben de test yaptım negatifüzülmüyorum yok üzülmüyorum
Hayırlısı böyleymiş demek ki ikimiz içindeCanım biliyorsun ki daha erkenhemen olmadı diye kendini şartlama her an dönebilir testin
kelin merhemi olsa başına sürer hesabı, ben de test yaptım negatifüzülmüyorum yok üzülmüyorum
Maşallah kuzummmmmmGünaydın teyzoşlarımız biz büyüyoruz galibaBeta sonucum çıktı kızlar 60 ile minişimi ögrendim saglıkla ilerler inşallah melisaa93 fnd_50 A Afratafrac edahandro Merve3553 golden-snitch @Niqu tweeetyyy
Canım net değilÇatlama sonrası 12. Gün. Laboquik test. Beş dakika içinde çekildi. Negatif. Nerdesin pozitif?
fnd_50 melisaa93 melegim can Merve3553
Bir şey olmaz canım o kadar kısa sürede yumurtlama olmazKızlar yardımcı olabilir misiniz
Üzüntünü anlıyorum. Ben doğuma 2-3 hafta kala kaybetmiştim bebeğimi. Üzerinden seneler geçti yeni atlatabildik. Bu 3 cü ay olmaması adına çok yeni ama insanoğluyuz üzülüyoruz acaba hiç mi olmuycak diyoruz ağlıyoruz yıpranıyoruz ama herkesin ayrı bir sınavı ve nasibi varİnşAllah bende diğer ay hamile kalırım
Bizim ayımız diğer ay canısı demekkiÇatlama sonrası 12. Gün. Laboquik test. Beş dakika içinde çekildi. Negatif. Nerdesin pozitif?
fnd_50 melisaa93 melegim can Merve3553
Canım benim çok sağol inşallah artık alırız gerçekten , Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama yoruldum kuzummm. Allah'ım mutluluğu bizlere de nasip etsin inşallah
Çooook ayıp olurBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı yamelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss tweeetyyy @simurgggg edahandro golden-snitch Merve3553 @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari @Haziran1907
Haklısın vallahiCanııım iki hafta ileriden dese üzülmezdin ama iki hafta geriden diye üzülme aynı sey degiskenlik öyle düsün
Haklısın vallahi kuzum. Ne çekiyorum bu doktorlardan gerçektenCanım sana daha önce doktorlar neler dedi hatırlamıyor musun. Moralini bozma bebeğin hissetmesin üzüldüğünübak ne güzel örnekler var olumlu.
Bizim ayımız diğer ay canısı demekkibirbimize sarilalim
Kızlar sizin için daha çok erken. İnşallah sizleri bu ayda bırakacağım ben inanıyorummm. Belki benim deHayırlısı böyleymiş demek ki ikimiz içindeDiğer ay da aynı şekilde devam
Ne zaman yapacaksın test aşkımBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı yamelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss tweeetyyy @simurgggg edahandro golden-snitch Merve3553 @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari @Haziran1907
Bir şey olmaz canım o kadar kısa sürede yumurtlama olmaz
Daha hayırlı zamanda rabbimin katından sağlıklısı hayırlısı olur inşAllah adınıza
Canım önümüzdeki ay inşallah olacak şimdi olmazsa, hem bay gelmedi umut bitmez bizde, bitmesin
12. Günde pozitif çıkmıştım canım, geç döllenme ihtimali olabilir miKızlar sizin için daha çok erken. İnşallah sizleri bu ayda bırakacağım ben inanıyorummm. Belki benim deMerve3553 gibi 14. Günümde süprizim gerçek olur.
golden-snitch canım sen 12. Mi 13. Günde mi pozitf görmüştün? Benim bugün 12. Günüm negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?