Testim negatif çıktı

benim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Her nasip vaktine esir Melisa.
Oluyorsa da sebebi var olmuyorsa da sebebi var. Her kulun sınavı farklı farklı. Herkesin ki kendine göre acı. Gecikiyor evet haklısın.
Yazdığın her şeyde ben seni çok iyi anlıyorum. Ben tam 3 yıl eşimle birlikte olamayınca senin yaptığın o ayrılık konuşmalarını kaç kere yaptım. Kaç kere ikimiz de sabahlara kadar ağladık uyumadık kalktık o kafayla da işe gittik. O bahsettiğin travmaların alasını yaşadım. Bir de bütün bunlar olurken çevreye mükemmel karı kocayı oynadık. Bana biri çocuk dediğinde hamilelik konusunu açtığında boğazlayacak oluyordum. Benim derdim o kadar farklıydı ki.. en yakınımdaki bir insan bile benim yaşadığım şeyi bilmiyordu.
Sende biliyorsun inanmak dua etmek vaz geçmemek bu işin sırrı aslında. Çok şükür diğer arkadaşların da hepsinin yazdığı gibi sen hamile kalabiliyorsun ikinizin de bu konuyla ilgili bir sıkıntısı yok. Allah sana en güzelini verecek ben biliyorum. Ama onun istediği zamanda olacak. İnşallah o zaman artık gelmiştir. Allah seni daha fazla bekletmesin.
Biz şimdi olmuyor diye kıvranıp üzülüyoruz ya her şey bir bebeğe sahip olmak değil ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Büyüdüğünde seni şu anki halinden daha fazla üzcekse. Doğduğuna piman olacağın bir evlat olmasındansa bir ay daha geç olsun. Annesine babasına hayırlı evlat olsun yeter ki. Sağlıklı olsun, mutlu bir çocuk olsun inşallah
Ben farklı konularda da çok acı sınavlar verdim. Çocuk istememe rağmen Rabbim yaşadığım şeyleri kendi öz evladım da bana yaşatacaksa ben anne olmamaya razıyım dedirtti bana. Bizim aklımızın ermediği bir dünya bu. Ben seni çok sevdim. Allah sevdiği kulların sevgisini diğer kullarının kalbine de verirmiş. Rabbim bu kadar seviyorsa seni, istediğini de tez vakitte verecek inşallah.
Kusura bakma kendimden bahsetmek değildi amacım ama ayrılık konuşması deyince aklıma geldi yaşadıklarım.
üzme kendini inşallah en güzeli olacak