- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.861
İnşallah canı gönülden dua ediyorum sizin içinSağol bebeğim İnşAllah bu son üzüldüğüm ay olur
İyi olacak gayet sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir minnos alacaksın kucağına inşallah gönlünü ferah tutHaklısın vallahi kuzum. Ne çekiyorum bu doktorlardan gerçekteninşallah bebeğim iyi olsun da
Dün vermiştim kuzum sabahEneeeemsağlıkla artsın hangi ara verdin bebeğim kanı
Amin kuzum inşallahİnşallah canı gönülden dua ediyorum sizin için
İyi olacak gayet sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir minnos alacaksın kucağına inşallah gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah sen de pozitif i görürsünKızlar sizin için daha çok erken. İnşallah sizleri bu ayda bırakacağım ben inanıyorummm. Belki benim deMerve3553 gibi 14. Günümde süprizim gerçek olur.
golden-snitch canım sen 12. Mi 13. Günde mi pozitf görmüştün? Benim bugün 12. Günüm negatif çıktı
Canım sen niye böyle seyler düşünüp kendini yipratiyorsun kiİnşAllah bebeğim bol bol dua ediyorumBir gün nasip olacağına inanıyorum. Bir yandan da evleneli beş yıl oldu eşim başkasıyla evlenseydi belki şimdiye 2 çocuğu olurdu.sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi hissediyorum. Sabah biraz ağlarken gördü beni geldi yanıma sarıldı. Söyledim testin negatif çıktığını. Yeniden deneriz daha iyi takviyeler kullanırız dedi. Bu durum seni üzmüyor mu dedim. Ben sen üzülünce üzülüyorum dedi. Ama ben yinede ona karşı kendimi suçlu hissediyorum bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Benim suçum yok biliyorum ama ister istemez bu duyguyu içimden atamıyorum.
Eveet canimm sabah verdim çıksın atarım buraya
Hayırlısı bebegim adet gelmedigi sürece umudumuzu kesmicezÇatlama sonrası 12. Gün. Laboquik test. Beş dakika içinde çekildi. Negatif. Nerdesin pozitif?
fnd_50 melisaa93 melegim can Merve3553
Sanki o hamilelik hiç yaşanmamış gibi geliyor bazen. Hiç olmamış ve olmayacakmış duygusuna kapılıyorum. Ama dua ediyorum İnşAllah tekrar nasip olacakÜzüntünü anlıyorum. Ben doğuma 2-3 hafta kala kaybetmiştim bebeğimi. Üzerinden seneler geçti yeni atlatabildik. Bu 3 cü ay olmaması adına çok yeni ama insanoğluyuz üzülüyoruz acaba hiç mi olmuycak diyoruz ağlıyoruz yıpranıyoruz ama herkesin ayrı bir sınavı ve nasibi var
Rabbim sanada burda bulunan herkesede içinde banada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşAllah
Rabbim arattırmasın kucaklarımızı boş bırakmasın
İnşAllah öyle bir mucize gerçekleşir senin içinKızlar sizin için daha çok erken. İnşallah sizleri bu ayda bırakacağım ben inanıyorummm. Belki benim deMerve3553 gibi 14. Günümde süprizim gerçek olur.
golden-snitch canım sen 12. Mi 13. Günde mi pozitf görmüştün? Benim bugün 12. Günüm negatif çıktı
Çatlamadan sonraki güne 1 dersen 9.-10.günde çok hafifte olsa belli olmaya başlıyor canımDaha hayırlı zamanda rabbimin katından sağlıklısı hayırlısı olur inşAllah adınıza
Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum yumurtlamadan sonra 10. Günde kaset testte hamile olup olmadığımız çıkıyor mu bu şekilde?
Çok sağol canım benim İnşAllah nasip olurCanım sen niye böyle seyler düşünüp kendini yipratiyorsun kisen ilk aydan hamile kalmıştin zaten yani hamile kalabiliyorsun. Her şey nasip bunu içimizde en iyi sen anlarsın. Kolay bir süreç atlatmadin, kendine bu kadar yüklenme lütfen. Rahat olduğunu düşünsen de içten içe belki tam rahat olamıyorsun o yüzden süreçleri etkiliyor olabilir bu durum. Burada hep gördük tam umudumu kestim hamile kaldım diyenleri. Bence kendine yüklenme bebeğin geleceği bir vakit var biz sadece elimizden geleni yapalım onlar gelsin. Senlik hiçbir durum goremiyorum ben sen hamile kaldın ve aylarca bir bebeği karnında taşıdın bu yüzden herhangi bir problemin yok, sadece zamanı gelince gelecek o bebek dualarım seninle rabbim en kısa zamanda bebek haberiyle sevindir seni ve eşini inşallah
Ben hafif görüyorum gibi inşallah gözüm oyun oynamıyordurYok gibibilemedim şaşı oldum.
Testler mi galip çıkacak, ateş mi bakalım
Süper hemen toparlan ki güzel haber gelsinÇok sağol canım benim İnşAllah nasip olurRegl yakın ya hormonların etkisiyle iyice duygusallsştım. Birkaç gün sonra çıkıcam bu düşüncelerden biliyorum
Artık hayırlısıyla 2. çizgi çıkar inşallahGunoooo sekizinci gün artık tamamen negoooooooo
Yok kuzum değilİkisi aynı marka mı canım
Ne zaman yapacaksın test aşkım
Ne zaman yapacaksın test aşkım
İlk adetten sonra deneyebilirsin demişti banaBende 7 ağustos kurtaj oldum doktor 2 adet korun dedi size korunma vermiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?