- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.901
Bende görüyorumAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @golden-snitch @edahandro @tweeetyyy Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari IADK @hamileyimmmm
İnşallah kuzum bekleyelim bakalım inşallah bebiştendirAaay evet alttaki daha koyulaşmis. Bu bende freelyde değil innovita da olmuştu negatif gözüküyordu ama saatler sonra çizgi var kuruma çizgisi diye umursamamistim,ertesi gün yine öyle oldu ama çizgi daha belirgindi. İnşallah bebiştendiir
Ben bu testin artık ciğerini biliyorum. Bekleyince her testte olmasa bile çoğunlukla kuruma çizgisi çıkartıyor bir süre sonra. Gerçekten şu an sana hamilesin yaşasınnnnnn falan demek istiyorum ancak az daha sabır.Dünkünde olmadı ama kuzum bugünkü bariz görünüyordu.neyse haklısın bekleyelim bakalım
İnşallah aşkım ama kuruma çizgisi de olabilir A Afratafrac haklı. Ama kafamı kurcalayan dünkü testte neredeyse hiç yoktu çizgi. Bugünkü çok netCanım ben bildiğin gölge görüyorum ve yarın daha net belli edecek kendini. Hayırlı olsun demek istiyorum
JÖyle tabiki ama işte bazen bu düşünceler içinde kayboluyoruz. Bende hep çıktım yine çıkarım İnşAllah
Aynen bebegim o bebisler gelecek bize bak bende yeniden başladım bu arada caksirida bulamadim ne yapalım aynı vitaminler devamİnşAllah bebeğim regl olup yeniden başlayınca aynı pozitifliğimle gün saymaya devam
Kuzum daha günün var inşallah ilerleyen günlerde gösterir kendisini. Olmazsa da vardır bir hayır deriz umut her zaman varİnşAllah bebeğimİster istemez üzüldüm bu ay çok umutlandım bir çok belirti vardı, piki çok koyu görmüştüm. Olacak bu sefer dedim hep pozitif oldum.o kadar çok dua ettim ki. Demek ki daha vakti değilmiş.
Ay inşallah gördüğün doğru çıkar kuzumBen ilk bakışta gördüm
Kızlar selam yumurtlama günlerinde göğsümde iğne batması hissi yaşayan var mı minik minik böyle koltukaltına doğrubirde A Afratafrac kuzum yumurtlama günleri tavsiyelerini bulamadım
Aşkım alttakinde gozukuyor gerçektenAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @golden-snitch @edahandro @tweeetyyy Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari IADK @hamileyimmmm
Sağol canım benimYa kuzum böyle düşünme lütfen olur mu öyle şey herşey çocuk değil ki bak benim eşim 34 yaşında hiç çocuğu yok bende sorun çıkınca bana söylediği ilk şey bizim çocuğumuz olmasına gerek yok hatta istemiyorum bile ben seni sevdim seninle evlendim oldu inan bana senin eşinde böyle düşünüyor olur mu öyle şey. Kendini yıpratma böyle düşünme rabbimin vardır bi bildiği geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en kısa zamanda senden güzel haberler alıcaz devam et bu ay kullandıklarına bende anca fayda edicek yumurtlama görüyorsun sonuçta sadece denk gelmedi bu ay öyle düşün lütfen salma kendini seni seviyorum canım arkadaşım üzülmeni istemiyorumdualarımdasın
Olacak hayırlısıyla bu ay.Sağol canım benimDevam edicem takviyelere İnşAllah bu ay nasip olur
Yok canım biliyorum kendimi geçti artık bu ay. Nasipse diğer ay olur. Testle kendimi strese sokmak istemiyorumYaa düşünme öyleVakti gelince o da olacak
Yarın tekrar deneyeceksin bir de belki de erkendir.
Testim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Öyle bebeğim Allahtan ümit kesilmez. Denemeye devam edicemKuzum umudunu kaybetme adet gelene kadar umut hep vardır bebegim nolursun üzülme allah büyük aşkım canım benim
ovu testine başladnmı canm aktarda oluyor aslnda çakşır ama kısmet artık :)J
Aynen bebegim o bebisler gelecek bize bak bende yeniden başladım bu arada caksirida bulamadim ne yapalım aynı vitaminler devamyarın yumurtlamayı görürüm diye bekliyorum yine aynı heyecanlar
Canım bence senin ikinci yumurta tutmuş olabilir çünkü çok çok silik cizgi var dediğine göre de zaten ikinci yumurtlamanın daha 10 gün olmamış o yüzden senin hamile olduğunu düşünüyorum umarım oyledır iki gün bekleyip tekrar test yap derimAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @golden-snitch @edahandro @tweeetyyy Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari IADK @hamileyimmmm
Baya görünüyor bebeğim İnşAllah kuruma çizgisi değildirAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @golden-snitch @edahandro @tweeetyyy Papatyamaviss @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari IADK @hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?