- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.821
Canııım iki hafta ileriden dese üzülmezdin ama iki hafta geriden diye üzülme aynı sey degiskenlik öyle düsünBana da işte 2 hafta geriden dedi. Bu da moralimi bozdu. Ama böyle örnekler olduğu için seviniyorum şuan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canııım iki hafta ileriden dese üzülmezdin ama iki hafta geriden diye üzülme aynı sey degiskenlik öyle düsünBana da işte 2 hafta geriden dedi. Bu da moralimi bozdu. Ama böyle örnekler olduğu için seviniyorum şuan![]()
canimm eskiden olsa ben cokdan test yapmisdim ama suan elim gitmiyo nedense test yapmaya... onun icin bekliyorum daha muhtemelen pazar gün yaparimEvett kızlar, yavaş yavaş test yapmaya başlama zamanınız geldi. Ne durumdasınız
@sed2 @mmelissaaeylem91 @fnd_50
edahandro @Smyrnasi
Asdb @ilayasil @UstaOzlem @Linakiz
Sen progesteron kullaniyor musun canim su andaYok gibibilemedim şaşı oldum.
Testler mi galip çıkacak, ateş mi bakalım![]()
Melisa canim üzülme lütfen bak vakti gelen herkes aliyor guzel haberi. Bizim de siramiz gelecek insallah sabirla beklemeye devam. Bugun kacinci gunduİnşAllah bebeğimGerçekten bir sınav oldu benim için. Ne diyelim hayırlısı
![]()
Canım sana daha önce doktorlar neler dedi hatırlamıyor musun. Moralini bozma bebeğin hissetmesin üzüldüğünüBana da işte 2 hafta geriden dedi. Bu da moralimi bozdu. Ama böyle örnekler olduğu için seviniyorum şuan![]()
Sen güçlü bir birisin bu çok belli oluyor , ve seni çok iyi anlıyorum bende 3 senedir hamile olmayınca senin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor, hem sen hamile de kalmışsın canım demekki kalabiliyorsun..İnşAllah bebeğim bol bol dua ediyorumBir gün nasip olacağına inanıyorum. Bir yandan da evleneli beş yıl oldu eşim başkasıyla evlenseydi belki şimdiye 2 çocuğu olurdu.sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi hissediyorum. Sabah biraz ağlarken gördü beni geldi yanıma sarıldı. Söyledim testin negatif çıktığını. Yeniden deneriz daha iyi takviyeler kullanırız dedi. Bu durum seni üzmüyor mu dedim. Ben sen üzülünce üzülüyorum dedi. Ama ben yinede ona karşı kendimi suçlu hissediyorum bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Benim suçum yok biliyorum ama ister istemez bu duyguyu içimden atamıyorum.
O nasıl bi zihniyet ki seni suçlar Allah inancı olan aklı başında insan bunun Allah tan geldiğini bilir.böyleleri için zihnini bulandırma ciddiye alıncak birileri değil.Sende sakın kendini suçlama.Ne hayatına hakimsin ne de tamamen çaresizsin demiş Şemsi Tebrizi.senin çabanı eşinde sende Allah ta görüyo hamile kalmışsın yine kalıcaksın sağlıkla ilerlicek.bildiğim kadarıyla tedaviye yönelik bişeyiniz de olmadı tıp çok ileri canım herseyin caresi varBebeğimi kaybettiğimde sanki benim yüzümden olmuş gibi davrananlar yüzünden yaşıyorum bu duyguyu. Zaten çok büyük travma yaşıyordum onlarda sağolsunlar bilinçaltıma bunu yerleştirdiler
Ben pazar yapıcam iğnenin etkisi devam ediyodur cunku yanıltıcı olabilir yapsamEvett kızlar, yavaş yavaş test yapmaya başlama zamanınız geldi. Ne durumdasınız
@sed2 @mmelissaaeylem91 @fnd_50
edahandro @Smyrnasi
Asdb @ilayasil @UstaOzlem @Linakiz
Öyle tabiki ama işte bazen bu düşünceler içinde kayboluyoruz. Bende hep çıktım yine çıkarım İnşAllahAaa melisa sen daha zor durumları atlattın şimdi niye karaları bağlıyorsun senin çocuğun olmuyor diye bisey yok sen o süreci yaşadın ama rabbim o kadar ömür vermişti senin elinde olan bisey yok bak etrafına kazalar oluyor afetler oluyor bi anda evlâdından herseyinden oluyorsun bu dünyada herşey emanet biz bile bu düşünceleri at kafandan geçen bende çok üzüldüm aynı şeyleri düşündüm eşime söyledim onun tek cümlesi yetti bana sen olmadiktan sonra ne çocuk ne başka bisey ben ne yapacam sensiz ve sustum senin eşin de seni çok seviyor kıymet veriyor yine denersiniz dünyanın sonu değil olana kadar![]()
İnşAllah bebeğim regl olup yeniden başlayınca aynı pozitifliğimle gün saymaya devamTamam canım yapma kendini üzme de biz pozitif melisayi istiyoruz
Sağol bebeğim İnşAllah bu son üzüldüğüm ay olurGünaydın herkese
melisaa93 canim benim hayal kırıklığını anlıyorum hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ama hiçbir şey icin geç değil kendini uzmemeye çalış. Hersey allahtan hem bat günün bile gelmedi daha umudumuzu yitirmeyelim
melegim can kan testiyle tescillenmiş oldu bebisimiz sağlıkla katlanarak artsın
![]()
10. Gün bugün ama biliyorum kendimi bebeğim bugün yoksa yoktur bendeMelisa canim üzülme lütfen bak vakti gelen herkes aliyor guzel haberi. Bizim de siramiz gelecek insallah sabirla beklemeye devam. Bugun kacinci gundu
Senin de olacak bebeğim. İnşAllah sağlıkla kucağımıza alacağımızı gebelikler nasip olurSen güçlü bir birisin bu çok belli oluyor , ve seni çok iyi anlıyorum bende 3 senedir hamile olmayınca senin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor, hem sen hamile de kalmışsın canım demekki kalabiliyorsun..![]()
Öyle tabi canım bana bunları yaşatanlara haddini bildirdim ama yinede bir kere aklıma girdiler. İnşAllah yeni ayda nasip olurO nasıl bi zihniyet ki seni suçlar Allah inancı olan aklı başında insan bunun Allah tan geldiğini bilir.böyleleri için zihnini bulandırma ciddiye alıncak birileri değil.Sende sakın kendini suçlama.Ne hayatına hakimsin ne de tamamen çaresizsin demiş Şemsi Tebrizi.senin çabanı eşinde sende Allah ta görüyo hamile kalmışsın yine kalıcaksın sağlıkla ilerlicek.bildiğim kadarıyla tedaviye yönelik bişeyiniz de olmadı tıp çok ileri canım herseyin caresi var![]()
Amin canımmmSenin de olacak bebeğim. İnşAllah sağlıkla kucağımıza alacağımızı gebelikler nasip olur![]()
Allah a havale et canım hamile kaldığında bu düşünceden uzaklaşıcaksın zaten sadece minik bi süreç.bu ay olmazsa diğer ay kesin senin bence. Ben hep takip ediyodum eskiler bir bir gidiyorÖyle tabi canım bana bunları yaşatanlara haddini bildirdim ama yinede bir kere aklıma girdiler. İnşAllah yeni ayda nasip olur![]()
Benimde dün sekizinci gündü yaptım böyle çıktı en güzeli bence adet gününü beklemek böyle kendinizi yipratiyoruz anın tadını çıkar canım boşver ben düne kadar ağlıyordum Allah'a karşı gelmek gibi bişey Rabbim bilir ne zaman vericegini hepimiz boşuna kasiyoruz aslında testlerde çizgi aramak yerine Rabbime dua etsek daha hızlı olucak hersey ben daha adet olursam inşallah olmam ama ne ovulasyon alırım nede gebelik testi ben istedimi yapım olmiycahi varsa olmaz zaten takmıyorum artık sende kendini rahat bırak derin nefes al aç evde müziğini göbek at bebiş stresli ni anneye gelmek istemez bizede supriz olsunÇatlama canısı da sanki silinmesi gerekirken oluşan bir çizgi var gibi
Canım biliyorsun ki daha erkenTestim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.