- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bencede canımBenim onlardan biri Perşembe gece başladı Cuma Öğlene çatlamıştı. Valla benim yumurtladığım günden beri ağrıyor. Ancak şu an için zaten belirti olması imkansız yerleşmeden. Yumurtanın döllenip tüpten rahme gelmesi 6 gün sürüyor zaten. Rahme gelecek de yerleşecek. Ancak öyle bir şeyler hissetmeye başlarız, sanırım. 7. günde filan yavaş yavaş.
aynen bakalım ne olacak filmi çekildin mi sendeBende o yüzden değerlendirmeyi düşünüyorum doktor ilişki olmasın bu ay dedi ama banada fırsat gibi geliyor,tesekkür ederim cevap için
Ay hadi inşallah bebiştendir.Kızlaaar müjdeli haberler alanlara çok seviniyorum , sormak istediğim birşey var adete 7 gün var ve ovülasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı , yapan var mı böyle ovülasyon testi ve yine birbirinden biraz farklılar
Bu arada dikkatimi bir şey çekti. İnnovita ve zannediyorum laboquick hemen altındaki ikisinde tam pik görünmese de en alttaki testte yani miratech te pik gözüküyor. O turunculu olanı ilk kez görüyorum. Geçen benim pik i miratech ile yakaladım bende. Diğerlerinde koyulaştı ama T çizgisi C yi geçememişti bir tek miratech geçmişti.Kızlaaar müjdeli haberler alanlara çok seviniyorum , sormak istediğim birşey var adete 7 gün var ve ovülasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı , yapan var mı böyle ovülasyon testi ve yine birbirinden biraz farklılar
Ay sanmıyorum canım öylesine yaptım delirmşş gibi bide güvenmiyorum farklı markalar aldım bu ay hergün de takip edemedim ama neyseki pik günü yaptım testAy hadi inşallah bebiştendir.
Ay olabilir mi öyle bişey acaba yarın da çalışma yapayım ozamanBu arada dikkatimi bir şey çekti. İnnovita ve zannediyorum laboquick hemen altındaki ikisinde tam pik görünmese de en alttaki testte yani miratech te pik gözüküyor. O turunculu olanı ilk kez görüyorum. Geçen benim pik i miratech ile yakaladım bende. Diğerlerinde koyulaştı ama T çizgisi C yi geçememişti bir tek miratech geçmişti.
Belki de 2. ye yumurtluyorsun
Bu arada 3. Nün markası bu bende yeni gördüm ineternettrn aldımBu arada dikkatimi bir şey çekti. İnnovita ve zannediyorum laboquick hemen altındaki ikisinde tam pik görünmese de en alttaki testte yani miratech te pik gözüküyor. O turunculu olanı ilk kez görüyorum. Geçen benim pik i miratech ile yakaladım bende. Diğerlerinde koyulaştı ama T çizgisi C yi geçememişti bir tek miratech geçmişti.
Belki de 2. ye yumurtluyorsun
Bu kullandığımız takviyelerdi filan yumurtlamayı tetikliyor olabilir. Aynen değerlendir bence de. Baya pik.Ay olabilir mi öyle bişey acaba yarın da çalışma yapayım ozaman
En silik bunda çıkmış. birinde pik bunda ise aşırı silik. Çok eteresan. Anca diğer 2 si de neredeyse pik gibi. Demekki bu test dandik.Bu arada 3. Nün markası bu bende yeni gördüm ineternettrn aldım
Evet bencede birdaha almamEn silik bunda çıkmış. birinde pik bunda ise aşırı silik. Çok eteresan. Anca diğer 2 si de neredeyse pik gibi. Demekki bu test dandik.
Ayy olabilir bence, olsa ben de yapıcam Tahmini yumurtlamadan 5 gün sonra yapmıştım ben de, en silik hali değildi belirgindi biraz. Başka da yapamadım yok çünkü başka. Kursağımda kaldı o neydi acaba şimdi ne durumda bilmiyorum. Olma ihtimali olabilir bence çünkü adete yakınken yapmışsın.Kızlaaar müjdeli haberler alanlara çok seviniyorum , sormak istediğim birşey var adete 7 gün var ve ovülasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı , yapan var mı böyle ovülasyon testi ve yine birbirinden biraz farklılar
Canım 3 yıldır olmuyor geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı, bende normal deneyeyim dedim ama umudum pek yok, yumurtlamalarımda sıkıntı yok ama kısmet olmadı işte , bende bu ay birsürü ovülasyon aldım, yumurtlama döneminde sadece innovita yaptım yanımda o vardı, şimdi bir sürü duruyorAyy olabilir bence, olsa ben de yapıcam Tahmini yumurtlamadan 5 gün sonra yapmıştım ben de, en silik hali değildi belirgindi biraz. Başka da yapamadım yok çünkü başka. Kursağımda kaldı o neydi acaba şimdi ne durumda bilmiyorum. Olma ihtimali olabilir bence çünkü adete yakınken yapmışsın.
Kız tüp bebek tedavisinde yumurtalıklar aşırı çalışmaya başlıyor. Bak Bizim kızlardan biri tüp bebek tedavisi sonrası doğal yolla hamile kaldı mesela. Senin de öyle olmuş olabilir.Canım 3 yıldır olmuyor geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı, bende normal deneyeyim dedim ama umudum pek yok, yumurtlamalarımda sıkıntı yok ama kısmet olmadı işte , bende bu ay birsürü ovülasyon aldım, yumurtlama döneminde sadece innovita yaptım yanımda o vardı, şimdi bir sürü duruyor
Aa kim canım okumamışım çok sevindim onun adına çünkü süreç yıpratıcı, karlılığını almış çok şükürKız tüp bebek tedavisinde yumurtalıklar aşırı çalışmaya başlıyor. Bak Bizim kızlardan biri tüp bebek tedavisi sonrası doğal yolla hamile kaldı mesela. Senin de öyle olmuş olabilir.
Çok varsa yarına bi daha yaparsın bakalım pik olup silikleşme görecek mi gün geçtikçe. Bi ihtimal belki 2.yumurtlamadır ya daCanım 3 yıldır olmuyor geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı, bende normal deneyeyim dedim ama umudum pek yok, yumurtlamalarımda sıkıntı yok ama kısmet olmadı işte , bende bu ay birsürü ovülasyon aldım, yumurtlama döneminde sadece innovita yaptım yanımda o vardı, şimdi bir sürü duruyor
E bizim Niqu işteAa kim canım okumamışım çok sevindim onun adına çünkü süreç yıpratıcı, karlılığını almış çok şükür
E nabıza geç düşüyor hangi hastanede verdiysen o hastanenin ismini ve sonuç öğrenme yaz oraya hemen düşüyorKızlar 11e doğru verdim kanı sonuçlar e nabızda düşer mi devlet hastanesinde verdim
Benim onlardan biri Perşembe gece başladı Cuma Öğlene çatlamıştı. Valla benim yumurtladığım günden beri ağrıyor. Ancak şu an için zaten belirti olması imkansız yerleşmeden. Yumurtanın döllenip tüpten rahme gelmesi 6 gün sürüyor zaten. Rahme gelecek de yerleşecek. Ancak öyle bir şeyler hissetmeye başlarız, sanırım. 7. günde filan yavaş yavaş.