- 24 Nisan 2020
- 4.846
- 4.415
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.501
Ahahahaha harika Oldu, oldu, oldu hepimiz hamileyizAğustos sonuna kadar buradayız.
Mottomuz : "Hepimiz hamileyiz"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha harika Oldu, oldu, oldu hepimiz hamileyizAğustos sonuna kadar buradayız.
Mottomuz : "Hepimiz hamileyiz"
Canım saatine az kaldı dimi ben senden daha çok heyecanlandım yaAy İn şa Allah kuzum
Yok canım ama biz doktora göstermeden önce sonucu aldık burda sordum hatta arkadaşlara ne anlama geldiğini sonucun. İstersen sen de alabilirsin sonucu öncedenBenim kasigim agriyor canım sinir oluyorum beynimin bir oyunu bu kadar erken olamaz diyorum senin de agriyormus
destinesiaa canım hastaneyi aradım genetik test sonucum çıkmış ama bu hafta başka bir doktor var benim gittiğim doktor haftaya hastanede en erken 19 una aldım. E nabiza düşmemiş ogrenebilecegim görebilecegim online bir yer var mıdır?
Geldim bekliyorum saatimi kalbim çıkacak gibiCanım saatine az kaldı dimi ben senden daha çok heyecanlandım ya
Ayy nasıl yanlış sordum pat diye. Hani hamiş arkadaşların ovülasyon testleri de koyu çıkıyor ya ovülasyonu silik çıkıp gebelik testi pozitif çıkan var mıdır anlamında sordumOvülasyonda koyulaşma olmadan da gebelik olur mu kızlar?
Çıkar çıkmaz haber et canım dualarım seninle Beklerken su iç iyice idrara sıkış daha rahat görünsünGeldim bekliyorum saatimi kalbim çıkacak gibi
Evet olsaydı söylerdi daha önceden böyle bişey yoktu hamile kaldığım da olmuştu azar azar ama bu kadar şiddetli değil şuan şiddetli oluyor enfeksiyon filan da olabilir gidince sorayım en iyisi içim rahat etsinbence normal canım sonuçta hamilelik bütün vücudu etkiliyor ve hormonlarının normale dönmesi vakit alacaktır.bende de hala oluyor defalarca doktora gittim bir problem yoktu.özellikle bu sancıları sormadım ama olsa bir şey söylerlerdi
Ayyy tahmin edebiliyorum güzel haberlere gel canimGeldim bekliyorum saatimi kalbim çıkacak gibi
Aynen canım sorsan için rahat eder. İnşAllah enfeksiyon değildir zamanla kendiliğinden geçerEvet olsaydı söylerdi daha önceden böyle bişey yoktu hamile kaldığım da olmuştu azar azar ama bu kadar şiddetli değil şuan şiddetli oluyor enfeksiyon filan da olabilir gidince sorayım en iyisi içim rahat etsin
Oluuyor. Ovulasyona mühim değil, her hamilede öyle pik çıkartmıyor. Çok gördüm forumlarda.Ovülasyonda koyulaşma olmadan da gebelik olur mu kızlar?
Valla ben çok umutluyum sen harika sağlıklı bir hamilelik geçireceksin. Bana böyle umut oluyo sizin sağlıklı gebelikleriniz. Tikabasa ve sen sayesinde kendimden de umutluyumGeldim bekliyorum saatimi kalbim çıkacak gibi
İçiyorum ama fazla sıkışık olmucam tutamadım evdeÇıkar çıkmaz haber et canım dualarım seninle Beklerken su iç iyice idrara sıkış daha rahat görünsün
Ay İn şa Allah canım İn şa AllahValla ben çok umutluyum sen harika sağlıklı bir hamilelik geçireceksin. Bana böyle umut oluyo sizin sağlıklı gebelikleriniz. Tikabasa ve sen sayesinde kendimden de umutluyum
İnşallah kuzumAynen canım sorsan için rahat eder. İnşAllah enfeksiyon değildir zamanla kendiliğinden geçer
Çok şükürrr çok teşekkür ederim bebişimOluuyor. Ovulasyona mühim değil, her hamilede öyle pik çıkartmıyor. Çok gördüm forumlarda.
Büyük ihtimal erkek kuzum
Sayende yüzüm güldü