- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.441
hcg 3 günde 0 dan idrarda pozitif olacak seviyeye çıkabilir mi cidden?Predictor güvenilir canım kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hcg 3 günde 0 dan idrarda pozitif olacak seviyeye çıkabilir mi cidden?Predictor güvenilir canım kan ver
Bugün vereyim mi bekleyeyim mi?Beklemek zulüm ama sonuç çıkmayacaksa çok yoruyor psikolojik olarak test yaptırmak7 gün kalaya göre çok bariz çıkmış yumurtlama olalı kaç gün oldu? Predictor güvenilirliği çok yüksek bir test İnşAllah doğrudur Bence tekrar kan ver İnşAllah pozitif çıkar
Tabi ola bilir canım zaten ne oluyorsa 1 gün içinde oluyorhcg 3 günde 0 dan idrarda pozitif olacak seviyeye çıkabilir mi cidden?
Hemen çift çizgi gördüyseniz hamilesinizdir 3 gün içinde yükselmiştir bu test hassas tekrar kan verin hayırlı olsunMerhaba bugün adete 7 gün var testi yaptım pozitif sanıyorum.3 gün önce kan testi 0.151 çıktı değer bu kadar hızlı artabilir mi?Lütfen cevap verin Predictor güvenilir test diye biliyorum
Yeni saldıktan sonra birden mi artıyor değer?Şimdi kan testi yapsam sence yüksek bir değer çıkar mıValla silik değil baya bariz çıkmış. VAr gibi kuzum betayı yeni salmış olabilir.
Yaptığım anda gördüm saniyeler içinde inşallah gerçektir buHemen çift çizgi gördüyseniz hamilesinizdir 3 gün içinde yükselmiştir bu test hassas tekrar kan verin hayırlı olsun
Tahmini 3 gün içinde beta 10 ve yakın bir değer çıkabilirYaptığım anda gördüm saniyeler içinde inşallah gerçektir bu
Koyulaşma az gibi görünsede üzülme ben en son kana gittiğim gün yaptım çok koyu değildi hala değerim 388 di hayırlı haberlerini bekliyorumCnm 2 günde 1 test yaptım
Koyulaşma var
Beklıyorum..
Kana ne zmn gıderım bılmıyorum
Belki 2 test daha alıp koyulaşmaya bakarım, sonra gıderım kana
Evet geldikten sonra da insan bitsin de yeniden başlayayım istiyor neyse gelecek ay hamile kalırsın da inşallah bu stresi yaşamazsın inşallahBir hafta gecikmeyle sonunda reglim geldi. Önce gelsin diye şimdi bitsin diye bekleme zamanı
Korunmasız sevişcez hop hamile kalcam kafasından çıktığım için hamile kalma oranım dolar gibi aniden yükselecekEvet geldikten sonra da insan bitsin de yeniden başlayayım istiyor neyse gelecek ay hamile kalırsın da inşallah bu stresi yaşamazsın inşallah
Yok öyle yüksek çıkmaz. Predictor çok hassas bir test olduğu için 5 betayı da böyle gösterebilir.Yeni saldıktan sonra birden mi artıyor değer?Şimdi kan testi yapsam sence yüksek bir değer çıkar mı
Benim onlardan biri Perşembe gece başladı Cuma Öğlene çatlamıştı. Valla benim yumurtladığım günden beri ağrıyor. Ancak şu an için zaten belirti olması imkansız yerleşmeden. Yumurtanın döllenip tüpten rahme gelmesi 6 gün sürüyor zaten. Rahme gelecek de yerleşecek. Ancak öyle bir şeyler hissetmeye başlarız, sanırım. 7. günde filan yavaş yavaş.Kızlar perşembe pik görenler vardı, ne durumdasınız belirti kovalamıyorum ama benim göğüs yanlarım agrımaya basladı hadi insallah
Afra beni de ekler misin listeye. Sat 10 Temmuz Bat ise... 15 Ağustos diyelim garanti olsunBenim onlardan biri Perşembe gece başladı Cuma Öğlene çatlamıştı. Valla benim yumurtladığım günden beri ağrıyor. Ancak şu an için zaten belirti olması imkansız yerleşmeden. Yumurtanın döllenip tüpten rahme gelmesi 6 gün sürüyor zaten. Rahme gelecek de yerleşecek. Ancak öyle bir şeyler hissetmeye başlarız, sanırım. 7. günde filan yavaş yavaş.
Yapıldıgı ay korunun demıstı. Allah kime neyi nasip etmiş bilemeyiz benim nasibime o düştü bende yaşadığımı anlattım karar tabi ki sizin inşallah en yakın zamanda beklediğiniz haberi alırsınız ve tabi ki isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağına almakcanım ama burda bi kac arkadaş sadece 1 gün korunmuş şuan gayet sağlıklı hamilelikleri devam ediyor sana kac gün korun demişlerdi
Buda karından canımErkek bebek gibi canım 2. Resimde. İlk foto vajinamı karından mı daha detaylı tek atarmısın
Erkek görünüyor
Bende o yüzden değerlendirmeyi düşünüyorum doktor ilişki olmasın bu ay dedi ama banada fırsat gibi geliyor,tesekkür ederim cevap için2 hafta korun ilişki olmasın dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum kanamam yok ağrımda ilk gün sadece oldu gayet iyiyim yarından sonra değerlendirmeyi düşünüyorum zaten 4 gün geçmiş oluyor bazı arkadaşlar 1 gün ile 3 gün beklemişler 2 hafta çok uzun geldi çünkü ilk ay çok önemli şuan tüpler açık rahim temiz tutma ihtimali yüksek
eğer sabredebileceksen bekle canım testlerle koyulaşma takip edersinBugün vereyim mi bekleyeyim mi?Beklemek zulüm ama sonuç çıkmayacaksa çok yoruyor psikolojik olarak test yaptırmak