- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.721
Ne bir dakika geri ne de ileri sadece zamanı geldiğinde bizim olanı bulucaz, o zamana kadar sabırla beklemeyi öğrendim bu sürecte, elimden geleni yapıp bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki üşüdüğün sıra yaptığında pozitif miydi testinTestten önceydi gibi hatırlıyorum kendim de usuyordum bı usuyup bir yanıyordum 8. Günümdü sanırım ama sonrasında da oldu o zaman test yapmıştım ayaklarım morardı resmen![]()
Çok güzellikBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı ya @melegim canmelisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss
tweeetyyy @simurgggg @edahandro
golden-snitch
Merve3553 @The Little Mermaid C Conqueror123
Safransari @Haziran1907
Öyle görünüyorÇok güzellik
Yarın mi test yapacaksın ?
O zaman innovitalarla oyalaniyordumPeki üşüdüğün sıra yaptığında pozitif miydi testin![]()
Fazla stres bedenimizdeki kortizol, endorfin, prolaktin gibi çeşitli hormonlarımızı etkiliyor. Umarım kendine bir çıkar yol bulabilirsin kuzum.Ah ah ordan tanıdın bak beni. Keşke öyle olsaydım bakalım ne olacak bu halim![]()
Ciddi misin? Gözlerim doldu. Ay kalbim nasıl oldu. Allahıma şükürler olsunGerçektende öyle zamanı geldi mi allahım nasip ederse oluyor. Benimki resmen mucize mesela kim derdi geçen seneki hamile kaldıgım ayda allah tekrar verecek yerini dolduracak aynı anda aynı günde tekrar hamile oldugumu ögrendim testimi vermek bile aynı güne denk geldi yani anca bu kadar olur allahım çok büyük. İnşallah bu sefer saglıkla ilerler gebeligim![]()
YaaaaaO zaman innovitalarla oyalaniyordumçıkmamıştı sanırım, ertesi gün yaptığımda çizgi vardı
![]()
Benim 27 çatlama günü canım bugün artık ara veririz yetmiştir benceMaşallah kuzum 4 gün dayandın ha gayreteşim eve aşırı yorgun geliyor günlerdir ve bi gün ara verme ihtiyacı duyduk. 25 (pik günü), 26(çatlama) , 27(tamamen silik) olmak üzere üstüste 3 gün değerlendirdik. 28'i ara vermek zorundaydık. Zaten benim pik bi gün sürdü diğer gün çatlama oldu umarım tutmuştur. Yarın (29'u) değerlendircem.. hakkımızda hayırlı olan hayırlı zamanda gelsin inşallah
en heyecanlı kısım bat beklemek
Hayır aşkım bunların farkındayım. Ben sadece test yapma aşamasında stresli oluyorum. Onun dışında çıkan her sonuca hem kalben hem ruhen tevekkül ile Rabbimin bir bildiği vardır diyip yoluma devam ediyorum. Her insan gibi çıkan sonuca o an çok üzülüyorum ama sonrasında geri kendimi motive edip yoluma devam ediyorum. Yani sürekli böyle bir hal içinde değilim. Sadece test yapma zamanı böyleyim o da geçiyor.Fazla stres bedenimizdeki kortizol, endorfin, prolaktin gibi çeşitli hormonlarımızı etkiliyor. Umarım kendine bir çıkar yol bulabilirsin kuzum.Hiç bir şey dünyanın sonu değil. Nefes alıyorsak umut hep vardır. Bizler elimizden geleni yapalım, gerisi allahın takdiri. Elbette üzüleceğiz, insanız ve çoook normal. Ancak bu kendimizi her şeyden soğutup yıpratmak boyutuna gelmemeli.
![]()
Bence negatiften korkma ya ben innovitlari 7.gunden itibaren yapmaya başlamıştımYaaaaasonumuz aynı olsun inşallah
![]()
Şimdi asıl bu süreçte stres etkenini ortadan kaldır ki döllenen yumoşun varsa vücudunda rahatça yerleşsin. Zaman çoook hızlı geçiyor inan bana. Kendini de meşgul edecek bir şeyler bulmalısın. Bir bakmışsın test günü gelmişBenim 27 çatlama günü canım bugün artık ara veririz yetmiştir benceevet en zor kısmı batı beklemek ☺ nasıl geçecek 10 gün hatta 14
Kız havale geçiricen en sonBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı ya @melegim canmelisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss
tweeetyyy @simurgggg @edahandro
golden-snitch
Merve3553 @The Little Mermaid C Conqueror123
Safransari @Haziran1907
Canım belki daha çıkmamıştır bata daha çok var herkesin hemen çıkmıyor ki olmasada birdahaki ay varTestim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Bebişim daha anne rahmine 6. ya da 7. gün ulaşıyor yumoşlarımız. Onlar yerleşmeye başlamadan önce hamile bile sayılmıyoruz. Az daha sabırKızlar bugün çatlamadan sonra 7. Gün Eki Görüntüle 3293320