- 26 Aralık 2015
- 12.354
- 20.357
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.741
Test yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapıcam
kuzum hamilesin inan buna yarını net göreceksin inşallah bitanemBen bu tablonun sonunda hamile çıkmazsam artık çok ayıp olmaz mı yamelegim can
melisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss
tweeetyyy @simurgggg
edahandro
golden-snitch
Merve3553 @The Little Mermaid @Conqueror123 @Safransari @Haziran1907
İşte bu, korku filan yok. Bu ay değilse en kötü Eylül ayında herkes gebe. Daha hızlı önümüze bakıp, kullanacağımız takviyeleri ayarlayacağız. Belki de güzel haberle geleceksinTest yapıcamarkadaşların dediği gibi günlük takip yapıcam. Sonuç ne olursa olsun da üzülmicem
A Afratafrac
Oleeeey beTest yapıcamarkadaşların dediği gibi günlük takip yapıcam. Sonuç ne olursa olsun da üzülmicem
A Afratafrac
Haklısın canım ama inan elimde değilBebişim daha anne rahmine 6. ya da 7. gün ulaşıyor yumoşlarımız. Onlar yerleşmeye başlamadan önce hamile bile sayılmıyoruz. Az daha sabır![]()
Evet kendime bişey bulucam ilgilenecek canım yoksa stres yükleneceğim gibiŞimdi asıl bu süreçte stres etkenini ortadan kaldır ki döllenen yumoşun varsa vücudunda rahatça yerleşsin. Zaman çoook hızlı geçiyor inan bana. Kendini de meşgul edecek bir şeyler bulmalısın. Bir bakmışsın test günü gelmiş![]()
Sağol canım benim İnşAllah hepimiz çok beklemeden anne olabilirizCanım benim adetine 3 gün var kuzum.moral. bozmak yok dün bana teselli veriyordun doğru söylüyorsun sakın strese girme burda adetten sonra ogrenenlerle dolu birası yerim ben senisende harika.ni anne adayısin şu an içini ferah tut dur bakalım bende stres oldum azcik ama kırmızıları görmeden şansımız bol kimsenin net çizgisi yokki şu an
sabır kuzum
![]()
Kesinlikle kuzum inşallah bu ay olmazsa bile yakında olacak inşallah hissediyorumİşte bu, korku filan yok. Bu ay değilse en kötü Eylül ayında herkes gebe. Daha hızlı önümüze bakıp, kullanacağımız takviyeleri ayarlayacağız. Belki de güzel haberle geleceksin![]()
Hayırlısı İnşAllah bebeğimMelısosum daha batına var,son ana kadar bellı olmaz kuzucum![]()
15 dk sonra çeke bilirsin fotosunuKesinlikle kuzum inşallah bu ay olmazsa bile yakında olacak inşallah hissediyorumFreely testi yapınca kaç dakika oturmasını beklemeliyim kuzum
![]()
Başka test yapmıcam canım. Net anladımAşkım bekleyelim umut kaybetmek yok belki bizimki idrara geç yansıyacak. Bekleyelim biraz daha erken olabilir
Bence daha çatlamamış canım ama her an olabilirGünaydın kızlar benimde kendime göre bi tablom varnolmus simdi catlamamıs mı daha
Demek ki canım bende elimden geleni yaptım demek ki zamanı değilmişDün gece mesajını görünce pozitif göreyim yazdığın, dua ettim sana allahım acısını unutturacak bir evlat en dogru zamanda ver diye, demekki daha gelmemis canım üzülme hem belki daha testte çıkmıyordur bekleyelim hayırlısı![]()
Benim belirtim öyleydi kuzum ayak üşümesiAyakları üşüyen var mı hamile olan arkadaşlar(belirti ortaya çıkarmaya çalışırken ben)
Hayır çok ciddiyim bazen ayaklarım buz tutuyor normal mi bu durum ya? A Afratafracgolden-snitch
melegim can
Merve3553
Günaydın kuzum.Ay beta verdiğini bilmiyordum ne güzel bak canımGünaydın teyzoşlarımız biz büyüyoruz galibaBeta sonucum çıktı kızlar 60 ile minişimi ögrendim saglıkla ilerler inşallah
![]()
melisaa93
fnd_50 A Afratafrac
edahandro
Merve3553
golden-snitch
Niqu
tweeetyyy
Evet kuzum verdim eşim sevinmedi pek ikisini aynı koyulukta görmek istiyorum yüne kaybedersek ne olcak filan dedi haklı olarak bu arada ateş tablon çok iyi benim düşüklerde seyrediyor.
Öyle bebeğim diğer ayda elimden geleni yaparım. Nasipte varsa olur inşAllahCanım belki daha çıkmamıştır bata daha çok var herkesin hemen çıkmıyor ki olmasada birdahaki ay var![]()