- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #34.581
Kizlar benim altimda hafif bi yanma var
böyle birsey yasayaniz oldumu? Napsam bilmiyorum simdi aşılamadan intap fln kapmis olabilirmiyim? Napsam doktora bi gitsemmi acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook sevindiiimmBen öğrendim kuzum bugüninşallah sağlıkla artar 2 ay önce kimyasal geçirdim kese ve kalp atışını görmeden rahat edemem
![]()
Biraz bu fikirden uzaklaşmak iyi gelicek diye düşünüyorum canım hem biraz kilo aldım geri verip bebişime hazırlanayım dimi amaMerhaba
Sürecinizi bilmiyorum ama bence ara vermeyin sadece aklınıza getirmeden akışına bırakın kendinize hobi edinip bişeylerle uğraşın derim
Hep güzel şeyler kendiliğinden bırakıldığı anlarda geliyor![]()
Bence doktoruna sor canımKizlar benim altimda hafif bi yanma varböyle birsey yasayaniz oldumu? Napsam bilmiyorum simdi aşılamadan intap fln kapmis olabilirmiyim? Napsam doktora bi gitsemmi acaba?
Çok teşekkür ederimYa ikisi aynı koyulukta olması gerek ya da t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerek canım
TeşekkürlerTestin koyulaşmaya başladığında ilişki, testin pik yapıncada, çatlamanın ertesi gününe kadar ilişki olması uygun olur![]()
Tamam canım çok sağolasınÇıkadabilir çıkmayadabilir canım en iyi 11 12 gün yap
Hayırlısı olsun inşallah doktor aşılama vesile olurEvet canım özele yaptıracağım
Bulaşıcı mıdır nedir bu
Ben daha hiç doktora gitmedim. Kan için özele gittim. Aynı gün sonuç aldım.Canım sen sağlık ocağında mi baktirdin?
Kan için sağlık ocağına gittiğinde otomatik bildiri olmuş oluyor. Ebe direkt aramıştı beni hamilesiniz gelin görüşelim diyeBen daha hiç doktora gitmedim. Kan için özele gittim. Aynı gün sonuç aldım.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Neyse Pazartesi günü bir ilk muayneme gideyim de eğer her şey yolundaysa bildiririm. Artık ne tahlil yapılacaksa yapılır.Kan için sağlık ocağına gittiğinde otomatik bildiri olmuş oluyor. Ebe direkt aramıştı beni hamilesiniz gelin görüşelim diye
Ben yaptım negatif ama ateşim yüksek umut veriyor umudumu kaybetmiyorumKızlar nasılsınızz bu sabah test yapıp hamiş çıkan var mı? Beni bi güncelleyin![]()
AksuvitalKızlar çakşır kökü suyu kullananlar hangi marka kullandınız![]()
Züber kuzumNe aldınız siz :)
Getirmemeye çalışıyorum kuzum sabahtan beri 4 testim farklı farklı markalar yapıyorum şükür koyulaştı sabahtan bu yanaÇoook sevindiiimmİnşallah sağlıkla devam eder kuzum hiiç kötüyü getirme aklına
![]()
Yaaa pazartesi günü müNeyse Pazartesi günü bir ilk muayneme gideyim de eğer her şey yolundaysa bildiririm. Artık ne tahlil yapılacaksa yapılır.