- 12 Ağustos 2023
- 66
- 12
- 8
- 22
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.401
Uyuya mı kaldınAmiiin bebeğim amiiinben uyuyakalmışım rüyamda hayrolsun seni gördüm iki küçük kızla bize geliyorsunuz en küçüğü yatırıp uyutuyoruz sonra sen ben bi duş alayım kendime geliyim diyorsun bende büyük kızla telefondan moco moco diye bir şey izliyorum Aksaray’dan geldik diyordun
Yooo gerek duymadım. HEr ay olan bir şey değil ve bazen kirli kan öyle gelebiliyor bir süre daha. Gitmek istersen git ama için rahatlar.Doktora görünmüşmüydün peki canım sen
Keşke yapmasaydım pişman oldumSen test yapmaya çok cesaretliydin diyecektim ki yapmışsın bile
Birde Çarşamba yap canım, koyulasmayi görürsün inşallah.
İnşallah kuzum buna inanıyor musun peki senceKuzum yarın belirecek o hiç kendini strese sokma lütfen umudunu kaybetme
Valla doktorum bana 16. gün başlayacaksın ve sabah akşam içeceksin dedi. Hiç çatlama yumurtlama vs. bunlardan bahsetmedi. Burada 2-3 kızda 16. gün başlamış benim gibi.Başlayabilirsin galiba ama ben çok tecrübeli değilim duphastonda. A Afratafrac bebeğim çatlamanın 2. günü duphastona başlanır mı?
İnşallah canım inşallahOyy canım vardır inşallah bebisinyarın sabah mı gideceksin teste çarşamba resmî tatil
Canım koyulaşmayı herkes görebilir bariz belli ancak ben ovulasyon testi ile hamilelik tespitine çok güvenmiyorum. Döllenmenin 10. gününde yaptım ovulasyon testi ve aşırı silik çıktı bende pik falan olmadı.Kızlar lütfen bana da fikirlerinizi söyleyin bugün çatlamadan sonra 7. Gün gebelik testleri negatif son 4 gündür ovulasyon yapıyorum sanki koyulaşma var gibi duruyor bunu da belirti diyebilir miyi Eki Görüntüle 3292812
Bakayım bir aşkım
Canım sen olabildiğince karbonhidrattan uzak durmalısın. Pişi yine yeme kalkıp 3 tane yeme. Ufak ufak ısır 1 tane ye, nefsin körelsin. Pilav, makarna, bulgur gibi gıdaları da tabapında az tüket.Kızlar hamile kaldım ama şekerim çok yüksek çıkıyor, Mayıs ayında 10 haftalık olmasi gereken bebeğimin 8 hafta civariyken kalbinin durduğunu öğrendim, belki de şeker sebep oldu diyorum, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sabah çocuklar pişi istedi, benim de canım çekince 3 parça yedim bol su içtim ama 1 saatlik tokluk şekerim 169 çıktıaçlık şekerim de genelde 100 civarlarında, yarın doktora anlatacağım durumumu. Var mı benim gibi yüksek şeker sorunu yaşayan?
Anam bilmiyorum hormonlar bu aralar tavan şimdi daha iyiyim kuzumDaha hiçbir şey belli değilki. Kendini bu kadar bırakacak biri değilsin sen bebeğimBak bir tane oğlun yanında demek ki oluyor neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun
Ay noooluyor
canım erken test yapınca üzülüyruz hep ya.. ben bir hafta gecikme bekleyeeğim inşallah ikimiz de güzel haberler alırız...İnşallah kuzum buna inanıyor musun peki sence
Yerleştir yerleştir haftaya güzel haberler vereceksin inşallah. Kuzum duamdaki beş kişiden birisinİnşallah kuzum
Dönmedim kuzum bebişi yerleştiriyorum uzandıminşallah haftaya belli olur, dua et bana
Canım daha yumurtlama olmamış. T çizgisi C ile aynı renk ya da daha koyu olması gerekiyor. Aslında kendin de anlayabilirsin. Hiç birinde henüz bu şarta ulaşmamış. Sen yapmaya devam et, bazen böyle koyulaşır gibi oluyor sonra rengi siliniyor ardından birden pik olabiliyor.Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
BEnce hamileyken bu tarz paketli gıdalar yemeyin. O ziberlerin ana maddesi hurmadan oluşuyor ve hamileyken hurma yemek yasak diye biliyorum. KOruyucu maddeler de içeriyor.Ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?