2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
 

Eklentiler

  • IMG_8056.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8055.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8054.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 53
Uyuya mı kaldın
 
Başlayabilirsin galiba ama ben çok tecrübeli değilim duphastonda. A Afratafrac bebeğim çatlamanın 2. günü duphastona başlanır mı?
Valla doktorum bana 16. gün başlayacaksın ve sabah akşam içeceksin dedi. Hiç çatlama yumurtlama vs. bunlardan bahsetmedi. Burada 2-3 kızda 16. gün başlamış benim gibi.
 
Canım koyulaşmayı herkes görebilir bariz belli ancak ben ovulasyon testi ile hamilelik tespitine çok güvenmiyorum. Döllenmenin 10. gününde yaptım ovulasyon testi ve aşırı silik çıktı bende pik falan olmadı.
 
Canım sen olabildiğince karbonhidrattan uzak durmalısın. Pişi yine yeme kalkıp 3 tane yeme. Ufak ufak ısır 1 tane ye, nefsin körelsin. Pilav, makarna, bulgur gibi gıdaları da tabapında az tüket.
 
İnşallah kuzum
Dönmedim kuzum bebişi yerleştiriyorum uzandım inşallah haftaya belli olur, dua et bana
Yerleştir yerleştir haftaya güzel haberler vereceksin inşallah. Kuzum duamdaki beş kişiden birisin çok istiyorum senden pozitif haber duymak Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
 
Canım daha yumurtlama olmamış. T çizgisi C ile aynı renk ya da daha koyu olması gerekiyor. Aslında kendin de anlayabilirsin. Hiç birinde henüz bu şarta ulaşmamış. Sen yapmaya devam et, bazen böyle koyulaşır gibi oluyor sonra rengi siliniyor ardından birden pik olabiliyor.
 
BEnce hamileyken bu tarz paketli gıdalar yemeyin. O ziberlerin ana maddesi hurmadan oluşuyor ve hamileyken hurma yemek yasak diye biliyorum. KOruyucu maddeler de içeriyor.

Bunun yerine kuru indir kuru kayısı alıp arasına ceviz, fıstık ezmesi sürüp yiyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…