- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.381
Vallahi doktor çatlama falan demedi bana. Pcos olduğum için vermişti bebek varsa tutunur yoksa regl olursun gecikmez diyorduBen tecrübesizim bu ilaç konusunda bebeğim araştırdığım kadarıyla söyledimO zaman 16.günü geçmediyse öyle başlasın @melikebyhn12
Hemen kan verebilceksen öyle yap daha garanti olur bence. Ben ilk pozitif diye söyledim maalesef kanda negatif çıktı yanlıp pozitife denk gelmişim. Boşuna üzmş oldum onu. Ama tabi siz bilirsinizAyyy öyle mi yapsam
Kuzum senin bat ne zaman kan testi vermedin mi dahaYaaaiçim rahatladı
Mecitefendi canımKızlar çakşır kökü suyu kullananlar hangi marka kullandınız
Dündü canım, henüz vermedim yarın vercemKuzum senin bat ne zaman kan testi vermedin mi daha
Kuzum yarın belirecek o hiç kendini strese sokma lütfen umudunu kaybetmeAşkolar teste baktığımda sonradan oturmuş inceden görüyorum o kadar az ki yani fotoda hiçbir şekilde çıkmıyor. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Kuruma çizgisi Sapsarı değişik oluyor daha koyu oluyor. Bir de yıkadım testi zaten ona rağmen var. Ben çarşambaya kadar tekrar beklicem. Ateşim bana umut veriyor kızlar. Belki hcg değerim düşüktür sonuçta kaset test bu değil mi ama :)melegim can @melisaa93 A Afratafrac @edahandro golden-snitch tweeetyyy @simurgggg IADK @Merve3553 @TASUU @hamileyimmmm
Gözlerim dolu dolu baktım fotoğrafa. Canım benim, çok sevindim. Darısı kalp atışına olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahEvet teyzeleri bende size kese resmiyle geldim. Kalp atışını duyamadık. Doktorumuz haftaya tekrar çağırdı. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.mutluluğumuz artarak çoğalsın
Geçn ay oldugun günden mi hesaplıyorsun canım yoksa bu ay bekledigin adet mi yarınDündü canım, henüz vermedim yarın vercem
yumurta takibi canım ilk defa aşılama olacak hiçbir bilgimde yok aşılamayla ilgilicanım çok takip edmiyorum ama geçen ay aşılama olmuşmuydun yumurta takibimi yaptırmıştın
Sağol canım benim Allah razı olsun. İnşallah tez vakitte senin de ultrason resmini görelimGözlerim dolu dolu baktım fotoğrafa. Canım benim, çok sevindim. Darısı kalp atışına olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
hayırlısı olsun vesile olurda inşallah hayırlı haberi alırsınyumurta takibi canım ilk defa aşılama olacak hiçbir bilgimde yok aşılamayla ilgili
Amin inşallah canım hepimiz inşallah hayırlı haberler alırızhayırlısı olsun vesile olurda inşallah hayırlı haberi alırsın
Baktırmak lazım aslında sen iyi yapmışsın şimdi doktora söylersin o tedbirini alır en azından.. rahat olmaya çalış sen sadece doktoruna da anlat mutlakaHamilelikten önce de vardı, yani açlık şekerim yüksek biraz, prediyabet olarak geçiyor3 aylık sekerime baktirmistim o normal çıkmıştı 4,8 ama acaba yanlış mı çıktı sağlık ocağında diyorum çünkü evdeki cihazla genelde biraz yüksek çıkıyor. Sen de baktirabilirsin sağlık ocağında bakıyorlar, genel bi kontrol için tahlillerimi yaptırmak istiyorum dersin, B12, demir, şeker vs hepsine bakarlar.
İnşallah kuzumSağol canım benim Allah razı olsun. İnşallah tez vakitte senin de ultrason resmini görelim
Sen ne yapıyorsun döndün mü tatilden?
Yumurtlamadan sonra hesapladım canım 27 agustos bat gunumdu geçti yani, ben yarın vermeyi planlıyorumGeçn ay oldugun günden mi hesaplıyorsun canım yoksa bu ay bekledigin adet mi yarın
Anlıyorum hepimiz öyle dayanamıyoruzHaklısın canım biraz belirtilerim varda o yüzden çok merak ediyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kopkoyu olsun inşallahKızlar ben dayanamadım anneme geldim erken yaptım hamileyim@edahandro @melisaa93 @fnd_50 melegim can A Afratafrac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?