- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.421
Genelde rahim filminden sonraki 3 aylık süreçte hamile kalanların sayısı oldukça fazla, inşallah biri de sen olacaksınCanımlar rahim filmini çektirdim ve geldiiimm eylül ayına bomba gibi hazırımm emeklerimizin karşılığını alalım inşallahsat 19 ağustos bat 17 eylül canım A Afratafrac
Amin inşallah kuzumGenelde rahim filminden sonraki 3 aylık süreçte hamile kalanların sayısı oldukça fazla, inşallah biri de sen olacaksın
Merhaba. Ben daha önce hiç yapmadım bugün sipariş verdim bu ay başlıycam kısmet olursa.Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
OyyyYerleştir yerleştir haftaya güzel haberler vereceksin inşallah. Kuzum duamdaki beş kişiden birisinçok istiyorum senden pozitif haber duymak Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
insallah öyledir teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba. Ben daha önce hiç yapmadım bugün sipariş verdim bu ay başlıycam kısmet olursa.
Sadece burda gördüklerim kadarıyla 27 sinde sanki yumurtlamanız olmuş 28 inde çatlamış gb anladım. Bilenler yazarsa yardımcı olmuş olur
Ah kuzum güzel diyorsun da yiyemiyoruzBEnce hamileyken bu tarz paketli gıdalar yemeyin. O ziberlerin ana maddesi hurmadan oluşuyor ve hamileyken hurma yemek yasak diye biliyorum. KOruyucu maddeler de içeriyor.
Bunun yerine kuru indir kuru kayısı alıp arasına ceviz, fıstık ezmesi sürüp yiyin.
Kız niye inanmayım deli bak merveninkine 2 gündür yapıyor gölge görüyor gibiydi ama ben görmemiştim bugün hemen nasıl belirdi. Yerleşme gerçekleştigi an beta yükselir önce kan sonra idrar benim 7. Yerleşmeye başladı 10. Gün net gördüm yaniİnşallah kuzum buna inanıyor musun peki sence
sen biirsin ama bence kullanma zten doktor yumurta büyütücü ilaçlar verecek fazla büyürmü acaba diye dedimKızlar aşılama öncesi bişey kullansam mı acaba şuna letu ve inofolik kullanıyorum incir çörek otu kürü gibi bişeyler acaba
Uyurum bazen böyle benUyuya mı kaldın
Şurda iki heveslenelim diyoruz yavUyurum bazen böyle bennormalim bu
Duphaston mu kullanıyorsunuz doktor mu verdi canım, tüp bebek tedavisinde bana da vermişti de merak ettimValla doktorum bana 16. gün başlayacaksın ve sabah akşam içeceksin dedi. Hiç çatlama yumurtlama vs. bunlardan bahsetmedi. Burada 2-3 kızda 16. gün başlamış benim gibi.
3 tane yaptım ama kuzum 3 ünde de çıktıHemen kan verebilceksen öyle yap daha garanti olur bence. Ben ilk pozitif diye söyledim maalesef kanda negatif çıktı yanlıp pozitife denk gelmişim. Boşuna üzmş oldum onu. Ama tabi siz bilirsiniz
Heheheh girdim dimiCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kopkoyu olsun inşallah
4.günden yakalayarak da rekorlar kitabına girdin bence
kuzum sakin ol kaçıncı test buAyyy inanmayıp gidip predictor aldım ben neden inanamıyorum kan vermeden inanmıcam sanırım kalpli kutu aldım içine bide sarı patik aldım kutuya koyudan testlerle birlikte patiğiaklıma başka bişey de gelmedi
Ayyyy inanmıyorum kuzum yakuzum sakin ol kaçıncı test buhamişsin rahatla attık
Çok tatlis olmuusAyyy inanmayıp gidip predictor aldım ben neden inanamıyorum kan vermeden inanmıcam sanırım kalpli kutu aldım içine bide sarı patik aldım kutuya koyup eşime vercen testlerle birlikte patiğiaklıma başka bişey de gelmedi
Benimkisi kabul eder de hamile olduğumu oda inanmaz ben gibi kan vermeye götürür filan diye düşünüyorumÇok tatlis olmuuseşim silik çizgiyi zor seçti biliyodum da öyle olacağını 12-13. Günüm civarı kabul etti tamam şimdi emin oldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?