- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.361
Hamilelikten önce varmıydı şekerin canım hamilelikte mi ortaya çıktı , ben hiç ölçtürmedim hiç bilgim yokKızlar hamile kaldım ama şekerim çok yüksek çıkıyor, Mayıs ayında 10 haftalık olmasi gereken bebeğimin 8 hafta civariyken kalbinin durduğunu öğrendim, belki de şeker sebep oldu diyorum, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sabah çocuklar pişi istedi, benim de canım çekince 3 parça yedim bol su içtim ama 1 saatlik tokluk şekerim 169 çıktıaçlık şekerim de genelde 100 civarlarında, yarın doktora anlatacağım durumumu. Var mı benim gibi yüksek şeker sorunu yaşayan?
Oyy canım vardır inşallah bebisinAşkolar teste baktığımda sonradan oturmuş inceden görüyorum o kadar az ki yani fotoda hiçbir şekilde çıkmıyor. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Kuruma çizgisi Sapsarı değişik oluyor daha koyu oluyor. Bir de yıkadım testi zaten ona rağmen var. Ben çarşambaya kadar tekrar beklicem. Ateşim bana umut veriyor kızlar. Belki hcg değerim düşüktür sonuçta kaset test bu değil mi ama :) @melegim canmelisaa93 A Afratafrac @edahandro @golden-snitch tweeetyyy @simurgggg @IADK Merve3553 @TASUU @hamileyimmmm
Çatlama günün kesin mi? Erken yumurtlamış olabilir misin? Öyleyse belki belirtidir, yoksa belki de hasta olacaksın sadece.Arkadaşlar Merhaba, dün adetin 15. günüydü yumurta çatlamanın 3. günüydü, dünden beri bugünde dahil migren ağrısında ölüyorum, ev 27 derece ama ben yün yorgan ile yatıyorum hem terliyorum hem donuyorum. Böyle genelde adetten 2 gün önce falan olurdum, adetime 10 gün var neden böyle oldum. Buna benzer bir şey yaşayan var mı? Bu gebelik belirtisi olur mu? Bu arada bende hormonsal migren var
Hamilelikten önce de vardı, yani açlık şekerim yüksek biraz, prediyabet olarak geçiyorHamilelikten önce varmıydı şekerin canım hamilelikte mi ortaya çıktı , ben hiç ölçtürmedim hiç bilgim yokdoktoruna mutlaka söyle bencede
Ayyyy evet kuzum ya çok sağol teşekkür ederim bebeğimMerve3553 Mervişim hayırlı olsun tekrardan bebeğim. Sen bu uğurda çok çabaladın valla. Beş ağrını ben burdan hissettim çok şükür dularımız kabul oldu. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olsun
Ayyy öyle mi yapsamHahah bence kan testi ver sonra eşine söyle o zaman
Haklısın canım biraz belirtilerim varda o yüzden çok merak ediyorumEvet koyulaşıyor gibi görünüyor belirti olabilir olmayabilirde , ovülasyon testleri bazen koyu çıkabiliyor canım çok ümitlenmemek lazım, inşallah bebiş vardır canım
Yumurtlama çubuklarım böyleydi, dün çok kötüydüm bugünde halen çok halsizim. Bugün 16. günüm. İnşallah gebelik belirtisidirÇatlama günün kesin mi? Erken yumurtlamış olabilir misin? Öyleyse belki belirtidir, yoksa belki de hasta olacaksın sadece.
Ama inşallah belirtidir
Çatlamadan sonra başlanması gerek diye de okumuştum bebeğimKuzum duphaston regl ilk günü 1 sayıp 16.gün başlanıyor
Regle yaklaştıkça koyulaşma bende de oluyor ama pik olursa gebelik olabilir benceKızlar lütfen bana da fikirlerinizi söyleyin bugün çatlamadan sonra 7. Gün gebelik testleri negatif son 4 gündür ovulasyon yapıyorum sanki koyulaşma var gibi duruyor bunu da belirti diyebilir miyi Eki Görüntüle 3292812
Ben gebelik hazırlık aşamadındayım, benim de insülin direncim yüksekti diyet yaptım 8 kilo verdim. Ama dr yetersiz dedi, şeker rahim yapısını bozuyormuş, bu nedenle beni metaformine başlattı sabah akşam 1000 mg. Ayrıca gebe kalsan da ilacı ilk üç ay kullan ve beslenmene dikkat et, yoksa bebek sende tutunamaz dedi. Endokronoloji dr um bunları söyleyen, kadın doğumcu da onya verdi. Belki bu bilgi faydalı olur sana. Allah yardımcın olsunKızlar hamile kaldım ama şekerim çok yüksek çıkıyor, Mayıs ayında 10 haftalık olmasi gereken bebeğimin 8 hafta civariyken kalbinin durduğunu öğrendim, belki de şeker sebep oldu diyorum, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sabah çocuklar pişi istedi, benim de canım çekince 3 parça yedim bol su içtim ama 1 saatlik tokluk şekerim 169 çıktıaçlık şekerim de genelde 100 civarlarında, yarın doktora anlatacağım durumumu. Var mı benim gibi yüksek şeker sorunu yaşayan?
Bende de gebelik şekeri vardı canım çok çok dikkat etmelisin kendine yediklerineKızlar hamile kaldım ama şekerim çok yüksek çıkıyor, Mayıs ayında 10 haftalık olmasi gereken bebeğimin 8 hafta civariyken kalbinin durduğunu öğrendim, belki de şeker sebep oldu diyorum, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bu sabah çocuklar pişi istedi, benim de canım çekince 3 parça yedim bol su içtim ama 1 saatlik tokluk şekerim 169 çıktıaçlık şekerim de genelde 100 civarlarında, yarın doktora anlatacağım durumumu. Var mı benim gibi yüksek şeker sorunu yaşayan?
Yaa ben hiç hatırlamıyorum zaten aynı tarihlere denk gelmişti bizim biraz moralim bozulmuştu ben bir bakayım sağolasın canımA Afratafrac ın bi yazısı vardı da aradım bulamadım geride kaldı baya galiba. Yumurtlama dönemiyle ilgili de bişeyler yazıyordu.
İnşallah bu ay sağlıklı bi hamilelik dönemine geçiş yaparsın canım
MecitefendiKızlar çakşır kökü suyu kullananlar hangi marka kullandınız
Tamam canım takipteyimRegle yaklaştıkça koyulaşma bende de oluyor ama pik olursa gebelik olabilir bence
Bak canım A Afratafrac bizi haraca bağlamadanYaa ben hiç hatırlamıyorum zaten aynı tarihlere denk gelmişti bizim biraz moralim bozulmuştu ben bir bakayım sağolasın canım
Bilmiyorum ki kuzum doktor bana devamlı veriyordu bu ilacı böyle kullandırttıÇatlamadan sonra başlanması gerek diye de okumuştum bebeğim
Ben tecrübesizim bu ilaç konusunda bebeğim araştırdığım kadarıyla söyledimBilmiyorum ki kuzum doktor bana devamlı veriyordu bu ilacı böyle kullandırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?