- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.341
Ya internete ne bakıyorsunKorkuyorum canım şu an nette falan kötü şeyler yazıyor ama inslalh küçük birşeydir
Yaparsın ya küçücük bir uç sadeceİnşallah kuzum sadece iğne konusunda tedirginim kendime yapabilecek miyim diye
A Afratafrac ın bi yazısı vardı da aradım bulamadım geride kaldı baya galiba. Yumurtlama dönemiyle ilgili de bişeyler yazıyordu.Kızlar selam biliyorsunuz geçen ay kimyasal geçirdim inşallah bu ay gerçekk pozitifi görürümyumurtlama günlerim başladı folik asiti kullanıyorum 1 gün durup bir gün ilişki düşünüyorum başka yapmam gereken var mı ? Birşeyler falan yemek gerekiyor mu
Kuzum bebişi tutunmasına mı yardımcı oluyor bu bende var hamilemiyim bilmiyorum ama catladı yumurtam tedbir olarak kullansam bir sorun olur muDuphaston kullanabilirsin hamileysen tutunmasını destekliyor değilsen bittikten 4 gün sonra regl oluyorsun
Daha hiçbir şey belli değilki. Kendini bu kadar bırakacak biri değilsin sen bebeğimAy ne bilim ilk testte dağıldım hemen zaten bu aralar duygularım çok değişik birden esip gürleyip birden dinginleşiyorum birden çok neşeliyim birden çok üzgün mesela ağladım az önce bayağı bir içimi boşalttım
Kaçıncı gündesin canım geç başlanıyor mu bilmiyorum. Yumurtanın çatladığı günün bir gün sonrasında başlamak gerekiyormuşKuzum bebişi tutunmasına mı yardımcı oluyor bu bende var hamilemiyim bilmiyorum ama catladı yumurtam tedbir olarak kullansam bir sorun olur mu
2. Gün canım bugünKaçıncı gündesin canım geç başlanıyor mu bilmiyorum. Yumurtanın çatladığı günün bir gün sonrasında başlamak gerekiyormuş
KesinlikleBenim yöntemler işe yararsa bu Mfk ya rakip olurum
Başlayabilirsin galiba ama ben çok tecrübeli değilim duphastonda. A Afratafrac bebeğim çatlamanın 2. günü duphastona başlanır mı?2. Gün canım bugün
Kuzum duphaston regl ilk günü 1 sayıp 16.gün başlanıyorBaşlayabilirsin galiba ama ben çok tecrübeli değilim duphastonda. A Afratafrac bebeğim çatlamanın 2. günü duphastona başlanır mı?
Doğru söylüyorsun canım da İnternet çağındayız ya ondan baktım öyle bakalım yarın randevum var öğlen neler olacak göreceğizYa internete ne bakıyorsunsivilcem çıktı yaz direkt ölüm döşeğindesin der tahriş olmuştur belki sadece Sen doktora git için rahat etsin ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bak ben üst üste 2 kez regl oldum benimki bile çabucak çözüldü sende ki daha hafif bir şey belki tam sökülemedin onun lekelenmesi
Sen test yapmaya çok cesaretliydin diyecektim ki yapmışsın bileYapmadım korkuyorum
Ama sen gebesin, Allahım darısı başıma İnşallahYumurtlamadan sonra 8. Gün ben de böyle oldum, çok usudum hatta klimayı kapattım gidip sıcak bir odada oturdum bı sure sonra tekrar klimalı odaya gelip çalışmaya başladım bir süre sonra acayip terlemeye başladım dengesiz bir hâl vardi
canım çok takip edmiyorum ama geçen ay aşılama olmuşmuydun yumurta takibimi yaptırmıştınKızlar bu gün doktora gittim bu ay aşılama olacak inşallah
O zaman bilmiyordum ama belirtiymis demek ki. Amiin inşallah çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsinAma sen gebesin, Allahım darısı başıma İnşallahRabbim senin de sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsn
Evet koyulaşıyor gibi görünüyor belirti olabilir olmayabilirde , ovülasyon testleri bazen koyu çıkabiliyor canım çok ümitlenmemek lazım, inşallah bebiş vardır canımKızlar lütfen bana da fikirlerinizi söyleyin bugün çatlamadan sonra 7. Gün gebelik testleri negatif son 4 gündür ovulasyon yapıyorum sanki koyulaşma var gibi duruyor bunu da belirti diyebilir miyi Eki Görüntüle 3292812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?