- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.301
Aynen öyle bebeğim çarşamba pozitif sonuç görürüz İnşAllahAşkolar teste baktığımda sonradan oturmuş inceden görüyorum o kadar az ki yani fotoda hiçbir şekilde çıkmıyor. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Kuruma çizgisi Sapsarı değişik oluyor daha koyu oluyor. Bir de yıkadım testi zaten ona rağmen var. Ben çarşambaya kadar tekrar beklicem. Ateşim bana umut veriyor kızlar. Belki hcg değerim düşüktür sonuçta kaset test bu değil mi ama :) @melegim canmelisaa93 A Afratafrac edahandro @golden-snitch tweeetyyy @simurgggg @IADK @Merve3553 @TASUU @hamileyimmmm
Tabi canım kaset test en nihayetindeAşkolar teste baktığımda sonradan oturmuş inceden görüyorum o kadar az ki yani fotoda hiçbir şekilde çıkmıyor. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Kuruma çizgisi Sapsarı değişik oluyor daha koyu oluyor. Bir de yıkadım testi zaten ona rağmen var. Ben çarşambaya kadar tekrar beklicem. Ateşim bana umut veriyor kızlar. Belki hcg değerim düşüktür sonuçta kaset test bu değil mi ama :) @melegim canmelisaa93 A Afratafrac edahandro @golden-snitch tweeetyyy @simurgggg @IADK @Merve3553 @TASUU @hamileyimmmm
Duphaston kullanabilirsin hamileysen tutunmasını destekliyor değilsen bittikten 4 gün sonra regl oluyorsunVezgeçtim canım kafama göre kullanmak sıkıntı yaratabilir diyenasip artık olursa olur olmazsa Rabbimin vardır bir bildiği kabullenip yoluma bakıcam
Evet canım İnşAllahcanım yarınmı test yapacaksın hayırlı haberler alırız inşalalh
Ay evet ben hamişş çıkarsam aftı gebelik belirtisine eklerizBenim de dilimde aft çıktı minik bi tane. Keşke senin sebebinden olsa
Teşekkür ederimDuphaston kullanabilirsin hamileysen tutunmasını destekliyor değilsen bittikten 4 gün sonra regl oluyorsun
İnşallah canımAy evet ben hamişş çıkarsam aftı gebelik belirtisine eklerizsen de böylelikle bilirsin ki hamişsim kuzum inşallah ön ayak olurum
Ala alaaaa siz böyle dedikçe yüzümde güller açıyorGölgeyi burda bile net gördüm kuzuÇok sevindim inşallah koyulaşır devam eder
Artık sende koyulaşma takip edenlere dahil oldun tebrik ederimm
Ben aranıza çok giremedim ama hepinizi takip ediyorum. Hem çok mutlu oluyorum hem bana umut oluyorsunuz iyiki bu topiği bulmuşum 3-4 kişi hamile çıktı resmen bu ayBu ay olmazsam diğer ay için şimdiden hazırım sayenizde
Ben yaşadım hormonlarda düzensizlik varsa olabiliyor canımKızlar bana yardımcı olabilecek var mı aranızda.
17 Ağustos adet gördüm 23 ünde bitti 25 inde ilişki oldu 26 sında benden kahverengi akıntı gelmeye başladı adet kadar yoğun değil pıhtı yok ama kahverengi tortulu gibi hayla devam ediyor yarın doktora gideceğim böyle birşey yaşayan duyan var mı aranızda
İnşAllah sende hamile çıkacaksınGölgeyi burda bile net gördüm kuzuÇok sevindim inşallah koyulaşır devam eder
Artık sende koyulaşma takip edenlere dahil oldun tebrik ederimm
Ben aranıza çok giremedim ama hepinizi takip ediyorum. Hem çok mutlu oluyorum hem bana umut oluyorsunuz iyiki bu topiği bulmuşum 3-4 kişi hamile çıktı resmen bu ayBu ay olmazsam diğer ay için şimdiden hazırım sayenizde
Neler yaptın peki doktorun nasıl bir tedavi uyguladı neler istedi sendenBen yaşadım hormonlarda düzensizlik varsa olabiliyor canım
Amiiin inşAllah bebeğimAyyyyyy hadi bir kız benim bi kız senin olsun inşallah kuzum Allah hayıra çıkarsın kuzum
Bu ay için bile bi umut var ama bakalım inşallah canımİnşAllah sende hamile çıkacaksın
Amin burda kendine umut arayan herkese inşallah nasip etAla alaaaa siz böyle dedikçe yüzümde güller açıyorAllah'ım nasip et hepimize nasip et Allahımmmm
Bence de kuzumAşkolar teste baktığımda sonradan oturmuş inceden görüyorum o kadar az ki yani fotoda hiçbir şekilde çıkmıyor. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Kuruma çizgisi Sapsarı değişik oluyor daha koyu oluyor. Bir de yıkadım testi zaten ona rağmen var. Ben çarşambaya kadar tekrar beklicem. Ateşim bana umut veriyor kızlar. Belki hcg değerim düşüktür sonuçta kaset test bu değil mi ama :) @melegim canmelisaa93 A Afratafrac edahandro @golden-snitch tweeetyyy @simurgggg @IADK @Merve3553 @TASUU @hamileyimmmm
Kışın bir ay reglim 4 gün gecikti.hormon testi yaptırdım kendi isteğimle aile hekimliğinden. Tüm değerler normaldi tsh 0.01 çıktı çok çok düşük yani. Doktora gittim hipertiroidi olduğumu söyledi ilaca başladık. İlaç kullanırken dalgalanmalar yaşıyordum normalden yüksek seviyeye çıktığında, Mart ayında, reglim 7 gün sürdü bitti 2 gün sonra tekrar kahverengi lekelenme başladı sonrada regle döndü tekrar 7 gün daha regl oldum. İlaç dozunu değiştirip normal sınırlarda tuttuğumuz sürece reglimde normal olduNeler yaptın peki doktorun nasıl bir tedavi uyguladı neler istedi senden
İnşAllah pozitif sonuçlanır canımKızlar bu gün doktora gittim bu ay aşılama olacak inşallah
amin canım inşallah aşılama günü dualarınızı bekliyorum tekrardan inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİnşAllah pozitif sonuçlanır canımdualarım seninle
Korkuyorum canım şu an nette falan kötü şeyler yazıyor ama inslalh küçük birşeydirKışın bir ay reglim 4 gün gecikti.hormon testi yaptırdım kendi isteğimle aile hekimliğinden. Tüm değerler normaldi tsh 0.01 çıktı çok çok düşük yani. Doktora gittim hipertiroidi olduğumu söyledi ilaca başladık. İlaç kullanırken dalgalanmalar yaşıyordum normalden yüksek seviyeye çıktığında, Mart ayında, reglim 7 gün sürdü bitti 2 gün sonra tekrar kahverengi lekelenme başladı sonrada regle döndü tekrar 7 gün daha regl oldum. İlaç dozunu değiştirip normal sınırlarda tuttuğumuz sürece reglimde normal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?