- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.601
Bende dün 20 ise bugün 50 civarı diye düşünüyorum kuzumBurada o kadar cok pozitif kaset test gördüm ki tahminime göre suan betan 60-90 arası bi sey
Kız bunu söylediğinizi hiç iyi olmadı artık gelir gider kirpiklerime bakarımDogru dogruuu 9. Gün akşam aynaya baktım alt üst kirpiklerim degişik duruyordu allahallah acaba hamilemiyim dedim
Bence bu çok güzel haberKızlar şimdi fark ettim göğüsümün kahverengi olan yeri kocaman olmuş daha önceki gebeliklerim de böyle bişey olmamıştı hiçmelisaa93 melegim can @fnd_50
Sonradan testini inceleyince gölge gördüm kuzum benBenim testimde bugün böyleydi inşallah vardır kuzum ya ama net görmeden tabi hala bekliyorum umarım kısa zamanda net çizgi görürürüz
Bebeğim yumurta çatladıktan 11 gün sonra kaset testte de çıkıyor zaten. Bu erken gebelik testleri yalan dolan. Varsa çıkabilir.Arkadaşlar bu prefertil'in erken gebelik testlerini hiç denediniz mi? Bundan var bende, regliden 3-4 gün önce yapsam acaba doğru sonuç alır mıyım? Yani yumurta çatladıktan 11 gün sonra?
Bu testlerr hakkında bilgiisi olan var mı?
Senin bugün de çok önemli benceTablom bu canım ama adetle baslamadım o yüzden tam bilgilendirici olmayabilir
Ben göremedim testiniiii bulamadımBenim testimde bugün böyleydi inşallah vardır kuzum ya ama net görmeden tabi hala bekliyorum umarım kısa zamanda net çizgi görürürüz
Yaa hadi inşAllah güzel haberini alacağızÇıktım bebeğim
Progestan verdi sadece. Artk bekleme zamani
Dogru kuzum ben özellikle alt kirpiklerimden anladım ama kaptırmak istemedimHamişler bakın bakalım böyle birşey varmı
Evet ben gölgeyi gördüm ama sanki kızlar bu testler yanıltıyo demişti canım umarım vardırKızlar ben dayanamadım test yaptım çünkü sağ tarafım da hareketlilik var ama yumurta çatladıktan sonra 6. Günüm innovita gölge çıkartıyor önceden çıktı elimde testi olduğu için denemek istedim Eki Görüntüle 3292345
Evet canım ovulasyon testin içinde çıkıyor bende o yüzden deneyeyim dedimEvet ben gölgeyi gördüm ama sanki kızlar bu testler yanıltıyo demişti canım umarım vardır
Denemekten zarar çıkmazEvet canım ovulasyon testin içinde çıkıyor bende o yüzden deneyeyim dedim
Bence yaklaşık 1,5 saat tutmalısınKızlar size bir sorum var ovülasyon testini idrar çok tutmadan (yarım saat kadar ) yapsak doğru sonuç verir mi biraz rengi açılmış ama güvenemedim çok suda içtim çünkü , tecrübesi olan var mı bu konuda
Bebeğim ben adet oldum yeni bat 22 EylülKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul AlavEfnanl Zumruduanka96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Kuzummm hadi inşallah bebeğin seninledirÇıktım bebeğim
Progestan verdi sadece. Artk bekleme zamani
Harika bir yorum olmuş, çok teşekkürlerBebeğim yumurta çatladıktan 11 gün sonra kaset testte de çıkıyor zaten. Bu erken gebelik testleri yalan dolan. Varsa çıkabilir.
İnşallah canım. Folik asit düzenli hergün içiyorum, progestana iki gün sonra falan başlamam lazım doktor öyle söyledi. Daha önce hiç kullanmadımKuzummm hadi inşallah bebeğin seninledirfolik asitini ve progestanı aksatma ve 3 gün özellikle dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?