- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.561
Daha çıkmamışta olabilir tabiki umut var internete ve doktorlara bakarsak adetten sonra doğru sonuç verir idrar testleri diyorFreely yok kuzum labo var. Bakalım bir ümit bekleyeceğim artıkiyiki varsınız. Yarın tekrar yapacağım test.
Hoşbuldum. 4 aylık evliyim ben daha. Ama planlama ve tecrübelerinizden faydalanmak için geldimmm. :)). Aslında benim korunmasız ilişkim üzerinden 14 gün falan geçti. Karnımda hafif kasılmalar var. Bazende sabahları öğürmelerim oluyor. Ama şuan memlekette olduğum için test yapamıyorum. Çok fazla belirtilere de kapılmak istemiyorum:)Hoş geldin canım
Herseyin hayırlısı balım belirtiler insanı yanıltabiliyor bunun bilincinde ol tabi inşallah yanıltmazda seniHoşbuldum. 4 aylık evliyim ben daha. Ama planlama ve tecrübelerinizden faydalanmak için geldimmm. :)). Aslında benim korunmasız ilişkim üzerinden 14 gün falan geçti. Karnımda hafif kasılmalar var. Bazende sabahları öğürmelerim oluyor. Ama şuan memlekette olduğum için test yapamıyorum. Çok fazla belirtilere de kapılmak istemiyorum:)
Hoşgeldin canımAranıza yeni katıldım.
Bebeğim ben yöneticiler başlığa Ekim ayını eklediğinde o zaman söylemiştim Ekim ayını çıkartabilir misiniz diye. Ekim ayı benim için çok uzun kalıyor. Ekim ayına kim kalırsa artık başlığı o açarAa bu başlıktaki ekim ne zaman kayboldu?
Yaaa bu son ayımız mı yani burdaBebeğim ben yöneticiler başlığa Ekim ayını eklediğinde o zaman söylemiştim Ekim ayını çıkartabilir misiniz diye. Ekim ayı benim için çok uzun kalıyor. Ekim ayına kim kalırsa artık başlığı o açarİnşallah Eylül ayında herkes hamile kalırda Ekim ayına kimse kalmaz ama
Bebeğim çörek otu kürünü internete yaz. Aynı anda onu da uygula. Oralarda çakşır kökü suyu bulamazsın herhalde. Bulsa içerdiniz eşinle birlikte o da faydalı. Ama eşin her sabah keçi boynuzu pekmezi filan içsin. O bile fayda olur. Eylül ayında gelecek senden güzel haberInofolıc combıye dün başlamış bulunmaktayım ballarım baya ağrılı bir regli geçiriyorum bu ay olmadı ama bir sonraki ay benim ayım olucakeşime dedim hazır ol seni yoğun bi ay bekliyor bol bol tatlı ye gücün kuvettin gelsin dedim
Herseyin hayırlısı balım belirtiler insanı yanıltabiliyor bunun bilincinde ol tabi inşallah yanıltmazda senikendi adıma konuşayım 1 senedir parmağım ağırsa hamileyim diyordum
İnşallah hepiniz hamile kalıyorsunuz topluca gebeler başlıklarına geçiş yapıyoruzYaaa bu son ayımız mı yani burda
Çörek otunu bulamadım ya araştırıyorum bakıcam birdaha canım ya eşime başı ağrısında ağrı kesiciyi bile zor içiriyorum hayatta içmez yapmaz öyle şeyler keşke yapsa işte kendi başıma uğraşıyorum bende bişeylerle ama o yapmıyo bu yüzden öldüresim geliyo onu sanki çocuğu tek ben yapıyom hele bi çocuk olsun bak onu aynı yatağa sokuyomuyum kendimleBebeğim çörek otu kürünü internete yaz. Aynı anda onu da uygula. Oralarda çakşır kökü suyu bulamazsın herhalde. Bulsa içerdiniz eşinle birlikte o da faydalı. Ama eşin her sabah keçi boynuzu pekmezi filan içsin. O bile fayda olur. Eylül ayında gelecek senden güzel haber
Hadi inşallah Allahım sen nasip eyleİnşallah hepiniz hamile kalıyorsunuz topluca gebeler başlıklarına geçiş yapıyoruz
Herşeyin hayırlısı bata kaç gün var canımtabi tabi kesinlikle öyle oluyor. Hep insan ona bağlamak istiyor. Ama bakalım bu haftalar benim için yoğun geçti fındık zamanı olunca. Pek düşünememiştim. Ama şimdi dedim biraz bakayım. Ama dediğim gibi belirtilere çok bağlanmıyorum.
Herşeyin hayırlısı bata kaç gün var cag
Geçen ay 7 sinde oldumHerşeyin hayırlısı bata kaç gün var canım
Ben gün içinde çok su içerim ve yarım saatte bir işerim neredeyse. Ovulasyon testinde pik olunca çişini tutmasan bile pik çıkıyor kuzum.Kızlar size bir sorum var ovülasyon testini idrar çok tutmadan (yarım saat kadar ) yapsak doğru sonuç verir mi biraz rengi açılmış ama güvenemedim çok suda içtim çünkü , tecrübesi olan var mı bu konuda
Benimde 8. Günü öyleydi gögüsde bi dolgunluk oluyor ondan kahverengi ala. Genişlemiş gibiKızlar şimdi fark ettim göğüsümün kahverengi olan yeri kocaman olmuş daha önceki gebeliklerim de böyle bişey olmamıştı hiç@melisaa93 melegim can @fnd_50
Kuzum kaçıncı dk da çektin fotoyu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?