- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.581
Canım dünkü pili görmüştün bu yine pik gibi ama açılmış sanki rengi sence ?Ben gün içinde çok su içerim ve yarım saatte bir işerim neredeyse. Ovulasyon testinde pik olunca çişini tutmasan bile pik çıkıyor kuzum.
Çok şükür yükseliyor kuzum yarın kırmızı görmeyi umut ediyorum@edahandro kuzum her zaman umut var bak @golden-snitch de paylaşmış testinikırmızılae gelmeden umut hep var üzülme sakın kuzum
melegim can kuzucum pozitiftik yükseliyoooooorrrr
İnşallah kalmayacağız ekime AllahımmBebeğim ben yöneticiler başlığa Ekim ayını eklediğinde o zaman söylemiştim Ekim ayını çıkartabilir misiniz diye. Ekim ayı benim için çok uzun kalıyor. Ekim ayına kim kalırsa artık başlığı o açarİnşallah Eylül ayında herkes hamile kalırda Ekim ayına kimse kalmaz ama
Evet kuzum hala pik gibi duruyor ama çok dikkatli bakınca çoook aşırı hafif açılmaya başlamış gibi. akşama tamamen çatlamış olur sanırım. Sen zaten pik görünce artık çatlamayı boşverCanım dünkü pili görmüştün bu yine pik gibi ama açılmış sanki rengi sence ?
Eylülde herkes hamile kuzum ekime gerek kalmıcak inşallahAa bu başlıktaki ekim ne zaman kayboldu?
Pik olduktan sonra su gibi idrarda bile oluyor canım dert etmeKızlar size bir sorum var ovülasyon testini idrar çok tutmadan (yarım saat kadar ) yapsak doğru sonuç verir mi biraz rengi açılmış ama güvenemedim çok suda içtim çünkü , tecrübesi olan var mı bu konuda
Gördüm gibi kac gün var bata
Burada o kadar cok pozitif kaset test gördüm ki tahminime göre suan betan 60-90 arası bi seyÇok şükür yükseliyor kuzum yarın kırmızı görmeyi umut ediyorum
Kıpkırmızı olsun inşallah kuzumÇok şükür yükseliyor kuzum yarın kırmızı görmeyi umut ediyorum
Benimde 8. Günü öyleydi gögüsde bi dolgunluk oluyor ondan kahverengi ala. Genişlemiş gibi
Duruyor kuzum inşallah geliyor bebişin
Benimde 8. Günü öyleydi gögüsde bi dolgunluk oluyor ondan kahverengi ala. Genişlemiş gibi
Benim testimde bugün böyleydi inşallah vardır kuzum ya ama net görmeden tabi hala bekliyorum umarım kısa zamanda net çizgi görürürüz
Ahahah bende 1.5 yıldıır en ufak şeyde belirti arıyordum zaman geçtikçe insan alışıyor vücudum bana oyun oynuyor diyorHerseyin hayırlısı balım belirtiler insanı yanıltabiliyor bunun bilincinde ol tabi inşallah yanıltmazda senikendi adıma konuşayım 1 senedir parmağım ağırsa hamileyim diyordum
Göğüsüm ağrıyor birde ama tuhaf bi ağrı sanki göğüs kafesim gibi böyle göğüs ağrısı değilde damarları çekiliyormuş gibi hadi kuzum inşallah yabugün erken gebelik testi alayım diyorum
Bu doğru. Benim öyle olduBir yerde okumuştum,hamişlerdee kirpikler karışıklaşıyormuş. Buna da dikkat edin bakalım doğru mu:))
Benim çogu ilişkilerim de eşim üstte oldu. Digeride doggy pozisyonu. İnternetten araştırdım spermler en hızlı o şekilde gidermiş en fazla 20 dakkika yatabildim. Sonrasında senin dedigin gibi hep soguk su ile duş aldım zaten adana sıcagında malum ılık bile sıcak geliyor
Kızlar, başlığımız Eylül sonunda son bulacak. Bu sebeple Ekim ayına Bat'ı olanları başlığa tekrar eklemeyeceğim.
Sizlerden bir ricam var özellikle bu ay için. Lütfen denediğim şu kombinasyonu deneyin ve değerlendirmeyi de denediğim gibi yapın. Ben inanıyorum bu şekilde çok hamiş çıkacak Eylülde buralar coşacak bu şekilde. Tabi yine siz bilirsiniz
- İlişki takvimimiz: Pikten 2 gün önce, pikle birlikte aralıksız 4 gün değerlendirme.
- Dikkat Ettiğim Hususlar: İlişki hep ben altta o üstteyken oldu. İlişkiden sonra hemen kalkmadım yarım saat hepsinde de kalçamı yukarı tutup bekledim. Duşa 3 saat sonra girdim ve sıcak değildi buna dikkat ettim.
- Takviyeler: Inofolic (mavi kutu), çörek otu kürü, ve çakşır kökü suyu kullandım. Inofolic her gün içtim. Çakşır kökünü adetin ilk gününden 10. güne kadar her akşam 1 bardak tükettim. Çörek otu kürünü adetin ilk gününden 10. gününe kadar 1 gün arayla tükettim. Ayrıca eşim sabah akşam çakşır kökü suyu tüketti.
Hamişler bakın bakalım böyle birşey varmıBir yerde okumuştum,hamişlerdee kirpikler karışıklaşıyormuş. Buna da dikkat edin bakalım doğru mu:))
Hayatım tatildeyim giremedim buralaraKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicekZumruduanka96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal catloverk @Valera
İnşallahEylülde herkes hamile kuzum ekime gerek kalmıcak inşallah
Dogru dogruuu 9. Gün akşam aynaya baktım alt üst kirpiklerim degişik duruyordu allahallah acaba hamilemiyim dedimBu doğru. Benim öyle oldu
Aynen öyle artık belirti aramıyorumAhahah bende 1.5 yıldıır en ufak şeyde belirti arıyordum zaman geçtikçe insan alışıyor vücudum bana oyun oynuyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?