- 10 Temmuz 2021
- 203
- 159
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.521
Benimde senin gibi 10 gün negatif çıktıÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel golden-snitch @The Little Mermaid @bitkin96 @IADK O ozgeeeee1
Valla aşırı seviniyorum aynı duyguları ben de seninle paylaşıyorum hepiniz iyi ki varsınızSevincini taaa uzaklardan hissediyorum desem inanırmısıngörmeden tanımadan anca bu sevinmek birbirimize muhteşem ötesi.yarını sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle
Aşkım aslında tablonu görsem daha net yorum yapabilirim genel olarak ateşin hakkında bilgi sahibi olurum öyleAnladım canım o zaman 0.2 artmıs 36.3 oldu o zaman daha var mı döngünün 12. Günü
Canımm bende yakınlaştırınca görüyor gibiyim çok az , ama çekimden de olabilir , labo mu yaptın freely yok muydu sende , negatifse üzülme diyemem üzülüyor insan ama en azından devam ediyoruz burası var ve motive oluyoruz inşallah olacak bu ay olmasa önümüzdeki ayÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel golden-snitch @The Little Mermaid @bitkin96 @IADK O ozgeeeee1
Gerçekten bende şaşırdım yarın tamemn kaybolur galiba çizgi son haliVarla yok arası kalmış kuuzm çizgi. Çok hızlı kayboldu. Çizginin tekrar kızardığını da göreceğiz inşallah
Amin kuzum saglıkla gelsin de çok şükür rabbime nasip ettiya daha ne isterim saglıktan başka. Takvimler öyle diyor bakalım ay takvimide öyle diyor bakim dogru çıkacak mı bende erkek hissediyorumBiliyorum canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız ağustos erkek gösteriyordu geliyor senin oğlan hadi hayırlısı olsun inşallah
Evet kuzum yaptım negatif maalesef sen yaptın mı ateş ne durumda seninMerve3553 sen test yaptın mı kuzum
Evet kuzum yaptım negatif maalesef sen yaptın mı ateş ne durumda seninMerve3553 sen test yaptın mı kuzum
Bugün izinli evde farklı bir süpriz yapmayı düşünmüyorum zaten bekyoruz her ay bugün sordu adetin ne zaman diye daha bir hafta var dedim. Yine karşımda otururken instgram yakın arkadaşlara sadece eşimi ekleyip testimi müzik eşliginde paylaşmayı düşünüyorum. Hem orda bize hep anı kalırValla aşırı seviniyorum aynı duyguları ben de seninle paylaşıyorum hepiniz iyi ki varsınızkocamızdan önce birbirimizle paylaşıyoruz sahi ne zaman ve nasıl diceksin kocana
Bebeğim belki vardır henüz testte görünmüyordur. Mavi freely değil sonuçtaÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel golden-snitch @The Little Mermaid @bitkin96 @IADK O ozgeeeee1
Yarında tekrarla bebeğim İnşAllah o zaman silik çizgi görebiliriz görmesekte sorun değil yeni aya gümbür gümbür giriş yaparızÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 @Karusel golden-snitch @The Little Mermaid @bitkin96 @IADK O ozgeeeee1
Olabilir bebeğim bu birkaç gün içinde çıkabilir
Dimdik dur zaten buranın pozitifliği sayesinde ben de negatif görsem de üzülmüyorum eskisi gibi. Hatta sürekli giriyorum kim Hamiş kim değil çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz hamiş kalıcaz en yakın zamanda adaşımİnşallah kuzum benimnormalde benim şuan ağlamam lazımdı sayenizde yine dimdik duruyorum.
Tablom bu canım ama adetle baslamadım o yüzden tam bilgilendirici olmayabilirAşkım aslında tablonu görsem daha net yorum yapabilirim genel olarak ateşin hakkında bilgi sahibi olurum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?