- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.441
İnşallah vala bu aydan umudu kestimLavaboda sirkeli su ile yıka canım faydası olur inşallah
Onunla hiç alakası yok kuzum umudunu kesme umut bizim tek dalımızİnşallah vala bu aydan umudu kestim
Her gün dolu gidemiyorum sürekli bir boş oluyor yaOnunla hiç alakası yok kuzum umudunu kesme umut bizim tek dalımız
Kız zaten içerde sperm 3 gün yaşıyır bir boş bir dolu en güzeli ben diger hamileligimde öyle hamile kalmıştımHer gün dolu gidemiyorum sürekli bir boş oluyor ya
İşte çatlamadan önce her gün gidiyordum ne güzelKız zaten içerde sperm 3 gün yaşıyır bir boş bir dolu en güzeli ben diger hamileligimde öyle hamile kalmıştım
Canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin acaba ne zaman test yapmaya başladın benim yumurta çatlayalı 5 gün oldu sabırsızımİnşallah kuzum aminnnnn
Yeterli kuzum sıkıntıya girme tek ilişkiden hamile kalan var burda 5 gün öncesi ilişkisi tutanı gördükİşte çatlamadan önce her gün gidiyordum ne güzelbir şekil oldum bıraktım
Sagol kuzum darısı sana olsun inşallah. Dün başladım canım 10. Günümdü silik gördümCanım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin acaba ne zaman test yapmaya başladın benim yumurta çatlayalı 5 gün oldu sabırsızım
Olacağı varsa bu haldeyken bile olur kuzum.BEN DE ÇATLAMADAN SONRA SALDIM YA BİR GÜN DOLU BİR GÜN BOŞ NEDEN BÖYLE OLDU BİLMİYOyRUM ENFEKSİYON DİŞ AĞRISI o bu derken
Tamam canım bende 10 da başlarım inşallah seni gördükçe daha çok umutlandım. Allah isteyen herkese nasip etsinSagol kuzum darısı sana olsun inşallah. Dün başladım canım 10. Günümdü silik gördüm
Hayırlısı birtanem. Eğer bebiş yok ise senin de ayın Eylül ayı olabilir. Yaptığımız şeyleri yap mutlaka Eylül ayında.Çatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlarmelisaa93 melegim can fnd_50 @hamileyimmmm Gul220 Pkolu_anneadayi maaaavi tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 Karusel golden-snitch The Little Mermaid Zumruduanka96 IADK O ozgeeeee1
Bende sanki görüyorumHayırlısı birtanem. Eğer bebiş yok ise senin de ayın Eylül ayı olabilir. Yaptığımız şeyleri yap mutlaka Eylül ayında.
Ancak ben hafif bir gölge görür gibiyim. Sen kendin göremiyorsan bakarken o zaman çekimden ötürü öyle çıkmış olabilir.
Bir yanım umudunu kaybetme belki yarın öbür gün pozitife döner diyor; bir yanım dönmez hiç dönmedi negatifi kabullen diyor. Aynen çekimdendir kuzum. Çizgi hiç yok.Hayırlısı birtanem. Eğer bebiş yok ise senin de ayın Eylül ayı olabilir. Yaptığımız şeyleri yap mutlaka Eylül ayında.
Ancak ben hafif bir gölge görür gibiyim. Sen kendin göremiyorsan bakarken o zaman çekimden ötürü öyle çıkmış olabilir.
Dönecek İnşallah on ikinci gün pozitif leri gördükBir yanım umudunu kaybetme belki yarın öbür gün pozitife döner diyor; bir yanım dönmez hiç dönmedi negatifi kabullen diyor. Aynen çekimdendir kuzum. Çizgi hiç yok.
Yok kuzım yok çekimden öyle görüyorsunuzdur belki. Ama ben fotoya bakınca da görmüyorum. Kasete bakınca da görmüyorumBende sanki görüyorum
Günaydın kuzum git gide koyulaşıyor maşallah
İyice koyulasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?