• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

aşılamadan sonraki 7. Günüm ama hiçbirşey olmamış gibi tek bir belirti bile mi olmazz cok üzgünüm🥺
Belirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksana 🤗 inşallah bebeğin seninledir

Senin için çöpü karistirdim😂
10. Gün freely testim fotoda gayet gözüküyordu, bu da oncomed. Testi içinden çıkartıp ışığa falan tutmak gerekiyor hafif bir çizgisi var ama böyle hiç belli değil mesela

Eklentiler

• IMG_20230827_092824.webp
    IMG_20230827_092824.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 81
Belirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksana 🤗 inşallah bebeğin seninledir
Yaa haklısın canım valla içimi rahatlattın♥️ sen oldun mu aşılamanı 😍

Canım freelyde 10. Gün gayet gözle görülürken oncomedde gozukmuyordu testin içini açıp ışığa doğru tuttuğumda gölge vardı. Hangi test elindeki? Kesin negatif diyemeyiz daha 4 günün var 🙏
Dediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyor ☺️ bir umut bir kaç gün bekleyeceğim sanırım, başka çare yok kuzum

Eklentiler

• IMG_20230827_092958.webp
    IMG_20230827_092958.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20230827_092942.webp
    IMG_20230827_092942.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 80
Hele bi dur kuzum bismillah herkes 10. Gün görecek diye birşey yokki 12. Gün pozitifi olacak seninki inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah kuzum. Belki benimki yavaş yavaş geriden salınacaktır 🙏🙏🙏 haamişşşşşşimizin bir bildiği vardır 😍😍😍😍🧿

Dediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyor ☺️ bir umut bir kaç gün bekleyeceğim sanırım, başka çare yok kuzum
Önceki hamileliğimde 10. Gunde hiç çizgi gözükmeyen laboquick ultra erken gebelik testiydi :) daha 4 gün var 🙏

Hayırlısı olsun canım belki eylülde gelmek istiyordur üzülme🙏
Senin çatlama günün kesin mi belki de geç çatladı. 2 gün sonra tekrar dene.
Bi de testinin hassasiyeti freely kadar değilmiş galiba öyle yazmışlar. Hemen moralini bozma🌸

Ben arabada olduğum için testi göremiyorum. İnşallah vardir canim 🤲🏻
Yoksa bile kendini hiç üzme. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Ben de aşılamaya gidiyorum 🥹
Amin amin canım inşallah.

Oyy kuzum inşallah birazdan bebişine kavuşacaksın 🙏🙏🙏 meleğin göbüşüne yerleşecek 🤰♥️

Back
X