- 23 Haziran 2023
- 911
- 866
- 23
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.461
aşılamadan sonraki 7. Günüm ama hiçbirşey olmamış gibi tek bir belirti bile mi olmazz cok üzgünüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım freelyde 10. Gün gayet gözle görülürken oncomedde gozukmuyordu testin içini açıp ışığa doğru tuttuğumda gölge vardı. Hangi test elindeki? Kesin negatif diyemeyiz daha 4 günün varÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlar @melisaa93melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm
Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavi @tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553 @Karusel
golden-snitch @The Little Mermaid @bitkin96 @IADK @ozgeeeee1
Amin kuzum amin umudunu hiç kaybetme bol bol dua et bitanemTamam canım bende 10 da başlarım inşallah seni gördükçe daha çok umutlandım. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Ben arabada olduğum için testi göremiyorum. İnşallah vardir canimÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlar @melisaa93melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm
26-28 arası canımDöngün kaç gün sürüyor canım ona göre tahminde bulunabiliriz
Belirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksanaaşılamadan sonraki 7. Günüm ama hiçbirşey olmamış gibi tek bir belirti bile mi olmazz cok üzgünüm![]()
Maşallah maşallah
Senin için çöpü karistirdimEvetgolden-snitch bizim umudumuZzz
Hele bi dur kuzum bismillah herkes 10. Gün görecek diye birşey yokki 12. Gün pozitifi olacak seninki inşallahÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlar @melisaa93melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm
Yaa haklısın canım valla içimi rahatlattınBelirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksanainşallah bebeğin seninledir
Dediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyorCanım freelyde 10. Gün gayet gözle görülürken oncomedde gozukmuyordu testin içini açıp ışığa doğru tuttuğumda gölge vardı. Hangi test elindeki? Kesin negatif diyemeyiz daha 4 günün var![]()
GidiyorumYaa haklısın canım valla içimi rahatlattınsen oldun mu aşılamanı
![]()
İnşallah kuzum. Belki benimki yavaş yavaş geriden salınacaktırHele bi dur kuzum bismillah herkes 10. Gün görecek diye birşey yokki 12. Gün pozitifi olacak seninki inşallah![]()
Önceki hamileliğimde 10. Gunde hiç çizgi gözükmeyen laboquick ultra erken gebelik testiydi :) daha 4 gün varDediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyorbir umut bir kaç gün bekleyeceğim sanırım, başka çare yok kuzum
Çok çok aminnn kuzumMaşallah maşallahdarısı bizim de başımıza
![]()
Ben sana cok inandım kuzum.elini karnına koyup duanı et işlem sırasındaGidiyorumstresten midem bulanıyor.
Tecrübeliyim inşallah bu sefer guzel geçecek![]()
Hayırlısı olsun canım belki eylülde gelmek istiyordur üzülmeÇatlama sonrası 10. Gün. Test negatif hanımlar @melisaa93melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm
İnşallah canim inşallahBen sana cok inandım kuzum.elini karnına koyup duanı et işlem sırasındaçok iyi gecicek inşallah
![]()
Amin amin canım inşallah.Ben arabada olduğum için testi göremiyorum. İnşallah vardir canim
Yoksa bile kendini hiç üzme. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Ben de aşılamaya gidiyorum![]()
Bebişimin kankası geliyor