2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tamam bebeğim İnşAllah çok rahat bir gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bize de foto atarsın aaa bak biz senin kese görününce tahmin yapıcaz daha
Evettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ile acaba beta salı günü mü baktırsam tam bat günüm zaten 2 defa baktıracam çok vermicem kan

Evettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ile acaba beta salı günü mü baktırsam tam bat günüm zaten 2 defa baktıracam çok vermicem kan
Ben de 2 defa kan verdim artışı kan ile de görebilmek için. BAT'tan 1 gün önce ve BAT'tan 1 gün sonra verdim.

Sen kese için gidip sonra mı kalp atışı için gideceksin kuzum. yoksa ikisini birden mi göreceksin.

Ben de 2 defa kan verdim artışı kan ile de görebilmek için. BAT'tan 1 gün önce ve BAT'tan 1 gün sonra verdim.
Bende yarın ve cuma günü verim diyorum sonra ona göre doktorumdan randevu alırım. Progesteronda baktıracam güzel çıkarsa hemen gitmicem doktora. Bakalım son aklım ne der

Hepsini görmek istiyorum gittigimde ama nasıl olur bilmiyorum
Valla ben de gün sayıyorum. Cuma gidip eczaneden test alıp işedim dfghjklşkjhgf Orada olduğunu hala bilmek için.

Ama bir sorunu olan biri mutlaka hemen gitmeli bence. Gerçi bende sorunum var mı yok mu bilmiyorum. İlk defa hayatımda hamile kaldım. Saldım biraz bakalım.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin kan sonucunda da. Bence tetste koyulaşma çok güzel gidiyor.

İnşallah sonuda çok çok güzel olur kuzum benim biraz sıkıntılarım oldugu için inşallah bu sefer olmıcak inanıyorum ondan temkinli davranmak istiyorum sonuçlarıma doktorumla görüşürüm ne zaman gel derse o zaman giderim kuzum. Senide sabırsızlıkla bekliyorum bebişe cinsiyet tahmini yapcaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…