- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ileTamam bebeğimİnşAllah çok rahat bir gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın
bize de foto atarsın
aaa bak biz senin kese görününce tahmin yapıcaz daha
![]()
Ben de 2 defa kan verdim artışı kan ile de görebilmek için. BAT'tan 1 gün önce ve BAT'tan 1 gün sonra verdim.Evettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ileacaba beta salı günü mü baktırsam tam bat günüm zaten 2 defa baktıracam çok vermicem kan
Sen kese için gidip sonra mı kalp atışı için gideceksin kuzum. yoksa ikisini birden mi göreceksin.Evettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ileacaba beta salı günü mü baktırsam tam bat günüm zaten 2 defa baktıracam çok vermicem kan
Bende yarın ve cuma günü verim diyorum sonra ona göre doktorumdan randevu alırım. Progesteronda baktıracam güzel çıkarsa hemen gitmicem doktora. Bakalım son aklım ne derBen de 2 defa kan verdim artışı kan ile de görebilmek için. BAT'tan 1 gün önce ve BAT'tan 1 gün sonra verdim.
Hepsini görmek istiyorum gittigimde ama nasıl olur bilmiyorumSen kese için gidip sonra mı kalp atışı için gideceksin kuzum. yoksa ikisini birden mi göreceksin.
Aynen tam bat günü diğerini de 2 gün sonra verirsin tamadııırrEvettt yaaaa bi bebişimi görümde inşallah hemen atarım o stres kalksın bir üstümden allahın izni ileacaba beta salı günü mü baktırsam tam bat günüm zaten 2 defa baktıracam çok vermicem kan
GÜÜÜNAAYDINNN MELEĞİİİMİİİZZZ HOŞGELDİİNNNNNNN
Valla ben de gün sayıyorum. Cuma gidip eczaneden test alıp işedim dfghjklşkjhgf Orada olduğunu hala bilmek için.Hepsini görmek istiyorum gittigimde ama nasıl olur bilmiyorum
Amin aminA Afratafracmelegim can
melisaa93
fnd_50 bütün gece heyecandan uyuyamadım. şimdi uyandım kızlar. Hemen yapıp atıyorumm
İnşallah "kızlar şu çizgi mi ?" diye dönerim buraya
![]()
İnşallah sonuda çok çok güzel olur kuzum benim biraz sıkıntılarım oldugu için inşallah bu sefer olmıcak inanıyorum ondan temkinli davranmak istiyorum sonuçlarıma doktorumla görüşürüm ne zaman gel derse o zaman giderim kuzum. Senide sabırsızlıkla bekliyorum bebişe cinsiyet tahmini yapcaz dahaValla ben de gün sayıyorum. Cuma gidip eczaneden test alıp işedim dfghjklşkjhgf Orada olduğunu hala bilmek için.
Ama bir sorunu olan biri mutlaka hemen gitmeli bence. Gerçi bende sorunum var mı yok mu bilmiyorum. İlk defa hayatımda hamile kaldım. Saldım biraz bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kan sonucunda da. Bence tetste koyulaşma çok güzel gidiyor.![]()
Minik adam sağlıcakla gel seni bekleyen teyzelerineeee
Lavaboda sirkeli su ile yıka canım faydası olur inşallahBEN DE ÇATLAMADAN SONRA SALDIM YA BİR GÜN DOLU BİR GÜN BOŞ NEDEN BÖYLE OLDU BİLMİYOyRUM ENFEKSİYON DİŞ AĞRISI o bu derken![]()