2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

aşılamadan sonraki 7. Günüm ama hiçbirşey olmamış gibi tek bir belirti bile mi olmazz cok üzgünüm
Belirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksana inşallah bebeğin seninledir

Senin için çöpü karistirdim
10. Gün freely testim fotoda gayet gözüküyordu, bu da oncomed. Testi içinden çıkartıp ışığa falan tutmak gerekiyor hafif bir çizgisi var ama böyle hiç belli değil mesela

Eklentiler

• IMG_20230827_092824.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 81
Belirti aramak için çok erken canim. Vücudunda iğne var bide öyle düşün. HCG hormonu varken belirti hissetmiyorsun baksana inşallah bebeğin seninledir
Yaa haklısın canım valla içimi rahatlattın sen oldun mu aşılamanı

Canım freelyde 10. Gün gayet gözle görülürken oncomedde gozukmuyordu testin içini açıp ışığa doğru tuttuğumda gölge vardı. Hangi test elindeki? Kesin negatif diyemeyiz daha 4 günün var
Dediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyor bir umut bir kaç gün bekleyeceğim sanırım, başka çare yok kuzum

Eklentiler

• IMG_20230827_092958.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20230827_092942.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 80
Hele bi dur kuzum bismillah herkes 10. Gün görecek diye birşey yokki 12. Gün pozitifi olacak seninki inşallah
İnşallah kuzum. Belki benimki yavaş yavaş geriden salınacaktır haamişşşşşşimizin bir bildiği vardır

Dediğin gibi de baktım şimdi. Görünmüyor canım. Laboquik marka. Gösterirdi muhtemelen de yok demeye dilim varmıyor bir umut bir kaç gün bekleyeceğim sanırım, başka çare yok kuzum
Önceki hamileliğimde 10. Gunde hiç çizgi gözükmeyen laboquick ultra erken gebelik testiydi :) daha 4 gün var

Hayırlısı olsun canım belki eylülde gelmek istiyordur üzülme
Senin çatlama günün kesin mi belki de geç çatladı. 2 gün sonra tekrar dene.
Bi de testinin hassasiyeti freely kadar değilmiş galiba öyle yazmışlar. Hemen moralini bozma

Ben arabada olduğum için testi göremiyorum. İnşallah vardir canim
Yoksa bile kendini hiç üzme. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Ben de aşılamaya gidiyorum
Amin amin canım inşallah.

Oyy kuzum inşallah birazdan bebişine kavuşacaksın meleğin göbüşüne yerleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…