2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Demek ki denin yüksek ateşin o aşkım gebelikte harika çok ama çok seviniyorum
Sevincini taaa uzaklardan hissediyorum desem inanırmısın görmeden tanımadan anca bu sevinmek birbirimize muhteşem ötesi.yarını sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle

Ayyy çok sagol bebegim hepsi gümbür gümbür gelsin. Sanki ben sana gösterecem anne der gibi dedi
Değil mi ya. Bir de son günlerde umutsuzlupa kapılmıştın. Burada popomu yırtdım 3 aydır umutsuzluğa yer yok, pozitif olalım hep diye. Onlar zaten gelecekleri zamanı kendi seçiyorlar. Allahım öncelikle sağlıklı evlatlar versin. Ama gönlünden geçen şey de olur umarım kuzum

Valla böyle eskiler hamile kaldıkça daha bir duygulanıyor insan. Burada herkes birbirinin hayatında nasıl bir yer edinmiş ki birbirimizi görmeden deli gibi sevinip üzülebiliyoruz.

Kızlar bugün 2 de çatlamayı gördüm de biz de 21 23 ve 24 ü değerlendirdik eve geçince değerlendirebiliriz anca ama iş işten geçmiş olur mu ya çok morelim bozuldu
24 Saate kadar yaşayabiliyormuş bazen çatladıktan sonra kuzum. Ümit kesilmez hiç bir zaman.

Evet son günler umutsuz oldum ama oda niye bşr sor bakalım gıcık ateş yüzünden dedim gene olmadı. Ama rabbim büyük çok şükür oldu şimdide saglıkla tutunmasını diliyorum saglıklı hayırlı evlat olur inşallah allah kucagımıza almayı nasip etsin hepimize. Önce saglık takibi rabbim gönlümden geçeni biliyor hayırla saglıkla nasip etsin inşallah ne olursa olsun bizim evin bep minigi olarak kalacak inşallah

Bebeğim senin kasıklarındaki his devam ediyor mu hala
Kuzum o 7. Gün agrıdan sonra düne kadar hiç agrım olmadı çok rahatlık vardı karnımda ama dün başladı igne gibi batmalar oluyor birden sayelik kramp giriyor şuan da öyle hafif hafif hoplatıyor. Dün mesela birden kalktım galiba bıçak saplandı resmen

Tamam bebeğim İnşAllah çok rahat bir gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bize de foto atarsın aaa bak biz senin kese görününce tahmin yapıcaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…