2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bugün 2 de çatlamayı gördüm de biz de 21 23 ve 24 ü değerlendirdik eve geçince değerlendirebiliriz anca ama iş işten geçmiş olur mu ya çok morelim bozuldu

Kızlar bugün 2 de çatlamayı gördüm de biz de 21 23 ve 24 ü değerlendirdik eve geçince değerlendirebiliriz anca ama iş işten geçmiş olur mu ya çok morelim bozuldu
Öğlen iki değil mi canım. Birşey olmaz endişe etme hiç. Eve gidince değerlendirirsiniz. Sonraki günlerde de değerlendirin mutlaka. Bugün için endişe etme. 24saat ortalama ömrü. Bazı araştırmalara göre 36 saate kadar çıkıyor. Siz zaten öncesinde de değerlendirmişsiniZ merak etme canım

Ay sağol valla o kadar morelim bozulmuştu ki değerlendiremicez diye

10 günse yap bebeğim benden örnek alın biraz ben yarında yapıcam yani bıkmadan utanmadan o pembiş çizgi buraya gelicek o kadar Şaka bi yana Allah nasip ederse tabi inşallah etmiştir senden güzel haberler alıcaz içimde senden yana da bi heyecan var Funda’dan yanada hadi inşallah

Çoook özledim kız nerelerdeydin benim adam erken geldi bugün giremedim bende pek buralara özledim sizler sende durumlar ne var mı belirti bişey
Yazdım sabah görmedin sanırım aşkım haftalar sonra ilk kez dışarı çıktık vakit geçirdik bende aynı durumlar belirti yok canım dümdüzüm

Yok halen olmadım bekliyorum öyle boş boş
Belirsizlikte insanı sinir ediyor. Inşallah bir an evvel belli olur. Ben duramadım gittim bugün akşam kan verdim ne olur ne olmaz için rahat etsin idrarda da negatif silik dahi çıkmıyor ama yine de olsun dedim belki geç döllenme filan olmuştur testi verdim içim rahat yarın yola cikicaz. Kafamı dağıtıp öyle gelicem.

Sen hamiş olduğun için hissediyorsundur kuzum inşallah inşallah hamişizdir, bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor. Rabbim nasip etsin inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım. Senin de salı günü alacağız güzel haberini. Arka arkaya haykıracağız pozitifleri inşallah

Benimde içimi korku aldı bi yanım test yapmak istiyor bi yanım gün yaklaştıkça yapmak istemiyor yüzleşmek istemiyorum sanırım

EVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT çok aşırı bir dış ağrım var dayanmaya çalışıyorum agrikesici almamaya çalışıyorum ama yokkkk dayanamıyorum değerlendirme de yok bugün dün oldu bugün olamıyor bu ay bende umur yok öbür aya sarkti kesin hissediyorum edahandro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…