• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Sen kullan canım. Senin başka bir sürecin var. Belki şimdi bile kendiliğinden hamile kalırsın bu ilaçlar sayesinde 😍😍
Ay inşallah canım ama sanmiyorum bes kez femara ovitrelle tedavisi gördüm olmadi ama simdi cok relaxim 7 tane embriyom var beni bekliyorlar inşallah olumlu sonuc alirim🤲

Evet bende kendi kendime adet oluyorum kuzum ama eylulde transfer var basladim artik hapa o yuzden mecbur kullanmaya devam edicem🤗
Bi de nasıl kullandın canım? Doktor yazınca ben eve alıp koymuştum ne olur ne olmaz diye. Nasıl kullanıyor bilmiyorum. Ben de bileyim de lazım olursa açar kullanırım belki

Uuu bebeğim şimdi yavaş yavaş oku yazıları. Zaten aşırı sayfa yok, hızla okursun. Sen de iyi yapmışsın bugün ne güzel kafanı dağıtmışsın 💕
Çok iyi geldi kuzum vallahi ihtiyacımız varmış çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım zaten meloşumun güzel haberi ile♥️♥️♥️

Bi de nasıl kullandın canım? Doktor yazınca ben eve alıp koymuştum ne olur ne olmaz diye. Nasıl kullanıyor bilmiyorum. Ben de bileyim de lazım olursa açar kullanırım belki
Canım her gun ayni saatte ilk beyazlaei iciceksin sonea renklileri 21gun kullaniliyor sonra birakinca regl geliyormus gebelik yoksa

Aaa rabbim hayırla kucagina almayi nasip etsin canım benim peki o ilaci ne icin veriyorlar bilgin varmi bende eylulde transfer olucagim adet olcaksin dedi doktor neyi destekledigini cok merak ediyorum
Hamilelige hazırlık için veriyorlar canım düzenli adet oluyorsun hormonları düzenliyor

Back
X