- 4 Kasım 2017
- 1.958
- 572
- 123
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.281
Saol cnn teşekkür ederim korktum acaba kimyasal falan mı diye. Bi kaç kişide görmüştüm 0.10 - 0.20 filan çıkan ben normali o saniyordum Sana haber edecektim sen yazmissinNormal canım zaten 0 çıkmıyor 0.20 1.20 2.20 filan çıkıyor bi problem yok kimyasal da değil korkma
Oyy maşallah yani baya sık yapmak gerekiyor , görev gibi gelmedi mi sizeBak benim ilişki tabloma. Hamile kaldım bu tablo ile çarpılar ilişki
Aynen canım mecbur devamm edicez bat'a kadar durmak yok
Geliyor bebişBebeksiz son günlerinin tadını çıkart
Yaaaağzından bal damlıyor kuzummm çok tatlısın şuan yüzümdeki gülümsemeyi görsen nasıl mutlu oldumm bu yorumunu okurken
Yarın da test yapcanmiYaaaa mavi boncugum ne güzel durmuş öylesenin pozitligin ile ben bile hamile kaldım ilgine alakana teşekkür ederim kuzum inanıyorum her yer mavi boncukla dolacak A Afratafrac
Yaa bebeğim, bir faydam olduysa ne mutlu bana, çok duygulandımYaaaa mavi boncugum ne güzel durmuş öylesenin pozitligin ile ben bile hamile kaldım ilgine alakana teşekkür ederim kuzum inanıyorum her yer mavi boncukla dolacak A Afratafrac
Aman da aman teyzoşu yer onuKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırızfnd_50 @savascii melisaa93 A Afratafrac edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 Merve3553 @imagination forever T tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Çok güzel örnek oldu aşkım ben de her gün ne zaman yerleşme düşüşü olacak diye bekliyordumA Afratafrac kuzum ateş tablomu gönderimde buraya ekleyebilirsen ekle. Örnek olsun hemde hergün benim atmama gerek kalmadan bakarlar. 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com yerleşme düşüşü
Olmadan da hamile kalınıyormuş yani
Kuzucum walla inan ben de bilmiyorum. Zaten kendi doktorum gerek yok demişti. Kendi kendine adet olup çatladığın sürece gerek yok demişti doktorumFsh kac olunca veriliyorki kuzum ilacin asil amacini bilmiyorum onu merak ediyorum
Uuu bebeğim şimdi yavaş yavaş oku yazıları. Zaten aşırı sayfa yok, hızla okursun. Sen de iyi yapmışsın bugün ne güzel kafanı dağıtmışsınBen geldimmmmmmm sonunda oturdum sizi özledimsizler de beni özlediniz mi
Şimdi sabahtan beri okumadıklarımı okuyacağım beler oldu bitti meraktan çatlıyorummelegim can melisaa93 edahandro T tweeetyyy A Afratafrac Merve3553
Yok halen olmadım bekliyorum öyle boş boşSaol cnn teşekkür ederim korktum acaba kimyasal falan mı diye. Bi kaç kişide görmüştüm 0.10 - 0.20 filan çıkan ben normali o saniyordum Sana haber edecektim sen yazmissinhala gelen giden yok bende adet olmadım ama ihtimalimde kalmadi. Sen ne yaptin cnm oldun mu adet
Ben de çook seviyorum sizleriAllah razı olsun canım senden de diğer arkadaşlardan da.. içim çok rahatladı sayenizde. Seviyorum sizleri
Evet bende kendi kendime adet oluyorum kuzum ama eylulde transfer var basladim artik hapa o yuzden mecbur kullanmaya devam edicemKuzucum walla inan ben de bilmiyorum. Zaten kendi doktorum gerek yok demişti. Kendi kendine adet olup çatladığın sürece gerek yok demişti doktorum
Biz de çook özledikBen geldimmmmmmm sonunda oturdum sizi özledimsizler de beni özlediniz mi
Şimdi sabahtan beri okumadıklarımı okuyacağım beler oldu bitti meraktan çatlıyorummelegim can melisaa93 edahandro T tweeetyyy A Afratafrac Merve3553
Sen kullan canım. Senin başka bir sürecin var. Belki şimdi bile kendiliğinden hamile kalırsın bu ilaçlar sayesindeEvet bende kendi kendime adet oluyorum kuzum ama eylulde transfer var basladim artik hapa o yuzden mecbur kullanmaya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?