2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Normal canım zaten 0 çıkmıyor 0.20 1.20 2.20 filan çıkıyor bi problem yok kimyasal da değil korkma
Saol cnn teşekkür ederim korktum acaba kimyasal falan mı diye. Bi kaç kişide görmüştüm 0.10 - 0.20 filan çıkan ben normali o saniyordum Sana haber edecektim sen yazmissin hala gelen giden yok bende adet olmadım ama ihtimalimde kalmadi. Sen ne yaptin cnm oldun mu adet

Yaaaa mavi boncugum ne güzel durmuş öyle senin pozitligin ile ben bile hamile kaldım ilgine alakana teşekkür ederim kuzum inanıyorum her yer mavi boncukla dolacak A Afratafrac
Yaa bebeğim, bir faydam olduysa ne mutlu bana, çok duygulandım Çok dua ettim ve ediyorum hepimiz için. Biliyorum ki diğer herkeste ediyor. Ben inanıyorum burada birbirimiz için ettiğimiz duaların da etkisi var Her şey gönlünce olsun inşallah. Allahım hamile kalmak isteyen herkese tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın ve hamile olan kim varsa hepimizin de bebekler sağlıkla büyüsün ve sağlıkla doğsunlar inşallah

Aman da aman teyzoşu yer onu el sallıyor annesi el sallıyor bebeğin seninle yerim onu ben

Yok halen olmadım bekliyorum öyle boş boş

Biz de çook özledik film güzel miydi laboquik yarın gösterir diyorsunuz demi? 10. Gün. .. kesin test yapıyor muyum kızlar ben? emin miyiz ? Son kararımız mı? fnd_50 Merve3553 melegim can melisaa93 Pkolu_anneadayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…