- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.301
Aaa rabbim hayırla kucagina almayi nasip etsin canım benim peki o ilaci ne icin veriyorlar bilgin varmi bende eylulde transfer olucagim adet olcaksin dedi doktor neyi destekledigini cok merak ediyorumBen kullandım canım 2 ay önce 3. Ay hamile kaldım yani şimdi
Güzeldi animasyon çizgi film işte ne olsunBiz de çook özledikfilm güzel miydi laboquik yarın gösterir diyorsunuz demi? 10. Gün. .. kesin test yapıyor muyum kızlar ben? emin miyiz ? Son kararımız mı? fnd_50 @Merve3553 melegim can @melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Bence en az 2 gün daha bekle canım sen.Kızlar aşılamanın 10. Günü test yapsa. Çıkar mi
Ay inşallah canım ama sanmiyorum bes kez femara ovitrelle tedavisi gördüm olmadi ama simdi cok relaxim 7 tane embriyom var beni bekliyorlar inşallah olumlu sonuc alirimSen kullan canım. Senin başka bir sürecin var. Belki şimdi bile kendiliğinden hamile kalırsın bu ilaçlar sayesinde
Bi de nasıl kullandın canım? Doktor yazınca ben eve alıp koymuştum ne olur ne olmaz diye. Nasıl kullanıyor bilmiyorum. Ben de bileyim de lazım olursa açar kullanırım belkiEvet bende kendi kendime adet oluyorum kuzum ama eylulde transfer var basladim artik hapa o yuzden mecbur kullanmaya devam edicem
Çok iyi geldi kuzum vallahi ihtiyacımız varmış çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım zaten meloşumun güzel haberi ileUuu bebeğim şimdi yavaş yavaş oku yazıları. Zaten aşırı sayfa yok, hızla okursun. Sen de iyi yapmışsın bugün ne güzel kafanı dağıtmışsın
Ay yaapacağım galibaaa. Pazartesi başlayayım diyordum ama yarın başlayacağım sanırım. Çıkma ihtimali varGüzeldi animasyon çizgi film işte ne olsunya sen yarın test mi yapacaksınnnnnnnnnn
Canım her gun ayni saatte ilk beyazlaei iciceksin sonea renklileri 21gun kullaniliyor sonra birakinca regl geliyormus gebelik yoksaBi de nasıl kullandın canım? Doktor yazınca ben eve alıp koymuştum ne olur ne olmaz diye. Nasıl kullanıyor bilmiyorum. Ben de bileyim de lazım olursa açar kullanırım belki
Yok gelmedi gayet eglenceliydiOyy maşallah yani baya sık yapmak gerekiyor , görev gibi gelmedi mi size
Adetin kaçıncı günü başladın canımCanım her gun ayni saatte ilk beyazlaei iciceksin sonea renklileri 21gun kullaniliyor sonra birakinca regl geliyormus gebelik yoksa
Evettt iki testim daha var yarın ve pazartesi yapacagım kuzumYarın da test yapcanmi
Hamilelige hazırlık için veriyorlar canım düzenli adet oluyorsun hormonları düzenliyorAaa rabbim hayırla kucagina almayi nasip etsin canım benim peki o ilaci ne icin veriyorlar bilgin varmi bende eylulde transfer olucagim adet olcaksin dedi doktor neyi destekledigini cok merak ediyorum
Yaaa gördün mü teyzesi pembiş oldu çok şükürAman da aman teyzoşu yer onuel sallıyor annesi el sallıyor bebeğin seninle yerim onu ben
Yap yap yap yarında sen şenlendir buraları inşallahBiz de çook özledikfilm güzel miydi laboquik yarın gösterir diyorsunuz demi? 10. Gün. .. kesin test yapıyor muyum kızlar ben? emin miyiz ? Son kararımız mı? fnd_50 @Merve3553 melegim can @melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Seninkinin de koyulaşmasını izleyelimYap yap yap yarında sen şenlendir buraları inşallah
Nasıl konuşmayalım balım benim mucizem geldi teyze oluyorsun kızzzİnsafsızlar ben yokken bu kadar konuşulur mu
Amin kuzumSeninkinin de koyulaşmasını izleyelimbenimkinin başlangıcını inşallah
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah inşallah
Patlat bir test şenlensin kuzum buralarSeninkinin de koyulaşmasını izleyelimbenimkinin başlangıcını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?