- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.341
Ay bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisiEVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisiEVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT
EVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT çok aşırı bir dış ağrım var dayanmaya çalışıyorum agrikesici almamaya çalışıyorum ama yokkkk dayanamıyorum değerlendirme de yok bugün dün oldu bugün olamıyor bu ay bende umur yok öbür aya sarkti kesin hissediyorumedahandro
Ben de onu yazacaktım demin araya başka bişey girdi. Biz 5 gün arka arkaya yaptık baya da ekşınlıydı tahminimin aksineYok gelmedi gayet eglenceliydi![]()
Aynen kuzum değişiklik iyi geldi yaYok kuzum görmemişim ohhhh iyi olmuş iyi gelmiş keyifli vakit geçirmişsinizdir![]()
Yaaa canımsın ya inşallah valla hepimiz pozitifleri görelim birlikte inşallah bunu çok çok istiyorum10 günse yap bebeğim benden örnek alın birazben yarında yapıcam yani bıkmadan utanmadan o pembiş çizgi buraya gelicek o kadar
Şaka bi yana Allah nasip ederse tabi inşallah etmiştir
senden güzel haberler alıcaz içimde senden yana da bi heyecan var Funda’dan yanada hadi inşallah
![]()
Amin kuzum inşallahKorkularımızın sonu sevinç olur umarım![]()
Ağrım var bugün çok üstelik göğüslerimde acımaya ağırlaşmaya başladı ama adet yaklaşınca o hep oluyor adetten bi kaç gün önce eski haline geliyor ama şuan bi farklı sanırım gerilmiş hissediyorumAynen kuzum değişiklik iyi geldi yasende var mı bir şeyler belirti vs
Amin Allahım duy sesimiziYaaa canımsın ya inşallah valla hepimiz pozitifleri görelim birlikte inşallah bunu çok çok istiyorum![]()
sagol canım benim bende sana öyle sevinecegim inşallahYaaaa onun hatrına affediyorum zaten siziya çok mutluyum inan çok.kendim olsam bu kadar sevinmezdim herhalde inan bana
Bemde gidip gelip bakıyorum ordamı diyeGörmem mi aşkım durmadan bakıyorum ya sevindirik oldum valla![]()
Orda annesi orda bir yere kaçmıyor kaçmazBemde gidip gelip bakıyorum ordamı diye![]()
Ben bittikten 4 gün sonra oluyordum adet kuzum. İnşallah eylülde hamilelik haberini alırız kuzum canı gönülden duam sanaAnladim canım ben eylulde transfer olucagim doktorum o yuzden verdi bana bitince kac gun icinde regl geliyor ben daha henuz kirmizilara gecmedim beyazdayim daha
Hadi inşallah sonu güzel olsunAğrım var bugün çok üstelik göğüslerimde acımaya ağırlaşmaya başladı ama adet yaklaşınca o hep oluyor adetten bi kaç gün önce eski haline geliyor ama şuan bi farklı sanırım gerilmiş hissediyorum
Dün ve bugün bendede oldu çok hafif sarstıKızzzz ne dicem birden ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor bir iki gündür. Zorla kendime belirti çağırdımkabul olmaz mı
![]()
Böyle birden kalkınca kapkara oluveriyor bazen her şey. Ama hamileliğe yormıcam dahaDün ve bugün bendede oldu çok hafif sarstı![]()
Ben 3 gündür geceleri uyuyamıyırdu stresten. Gece 3 4 oluyordu. Bugünde 7 de kalktım pozitif görünce uyuyamadım gözüm kapanıyor resmen inşallah bu gece güzel huzurlu uyurum. Yarın gözümü açtıgımda pozitif testini görmek nasip olsun inşallahAy bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisi![]()
Yor bence kuzum geliyor çünkü çagırdık o kadarBöyle birden kalkınca kapkara oluveriyor bazen her şey. Ama hamileliğe yormıcam daha![]()
İyi tatillerrrrBelirsizlikte insanı sinir ediyor. Inşallah bir an evvel belli olur. Ben duramadım gittim bugün akşam kan verdim ne olur ne olmaz için rahat etsin idrarda da negatif silik dahi çıkmıyor ama yine de olsun dedim belki geç döllenme filan olmuştur testi verdim içim rahat yarın yola cikicaz. Kafamı dağıtıp öyle gelicem.