• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

AA diş ağrısı nerden çıkmış kız. Şansa herşey denk geliyor. Bence herşeye rağmen güzel haberi alacağız senden de canım inanıyorum. Hep böyle senin gibi diyenler hamiş kalıyor 🙏🙏 Allah nasip etsin inşallah
EVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT çok aşırı bir dış ağrım var dayanmaya çalışıyorum agrikesici almamaya çalışıyorum ama yokkkk dayanamıyorum değerlendirme de yok bugün dün oldu bugün olamıyor bu ay bende umur yok öbür aya sarkti kesin hissediyorum edahandro edahandro

10 günse yap bebeğim benden örnek alın biraz 😂 ben yarında yapıcam yani bıkmadan utanmadan o pembiş çizgi buraya gelicek o kadar 😂 Şaka bi yana Allah nasip ederse tabi inşallah etmiştir 🥰 senden güzel haberler alıcaz içimde senden yana da bi heyecan var Funda’dan yanada hadi inşallah 🙏
Yaaa canımsın ya inşallah valla hepimiz pozitifleri görelim birlikte inşallah bunu çok çok istiyorum 🤲🏻😍♥️

Anladim canım ben eylulde transfer olucagim doktorum o yuzden verdi bana bitince kac gun icinde regl geliyor ben daha henuz kirmizilara gecmedim beyazdayim daha
Ben bittikten 4 gün sonra oluyordum adet kuzum. İnşallah eylülde hamilelik haberini alırız kuzum canı gönülden duam sana 🙏🙏🙏🙏

Bir şey sormak istiyorum yeni üye oldum nereye tam soracağımi bilmiyorum kb yin 38 haftalık hamileyim enfeksiyonum varmış yoğun bir şekilde alttan muayene oldum eve geldikten bir gün sonra kahve rengi lekelenme gördüm çamaşırmda sonra yoğun bir sülük kdr kahve rengi akintı vc ye düştü acaba bu ne olabilir nişan mi yada enfeksiyon mu 2 gün oldu hala bir sancım yok akıntım tekrar eski haline döndü

Ay bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisi 🤰🙏
Ben 3 gündür geceleri uyuyamıyırdu stresten. Gece 3 4 oluyordu. Bugünde 7 de kalktım pozitif görünce uyuyamadım gözüm kapanıyor resmen inşallah bu gece güzel huzurlu uyurum. Yarın gözümü açtıgımda pozitif testini görmek nasip olsun inşallah 🙏🙏🙏🙏

Belirsizlikte insanı sinir ediyor. Inşallah bir an evvel belli olur. Ben duramadım gittim bugün akşam kan verdim ne olur ne olmaz için rahat etsin idrarda da negatif silik dahi çıkmıyor ama yine de olsun dedim belki geç döllenme filan olmuştur testi verdim içim rahat yarın yola cikicaz. Kafamı dağıtıp öyle gelicem.
İyi tatillerrrr🩷

Back
X