2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

AA diş ağrısı nerden çıkmış kız. Şansa herşey denk geliyor. Bence herşeye rağmen güzel haberi alacağız senden de canım inanıyorum. Hep böyle senin gibi diyenler hamiş kalıyor Allah nasip etsin inşallah

Yaaa canımsın ya inşallah valla hepimiz pozitifleri görelim birlikte inşallah bunu çok çok istiyorum

Aynen kuzum değişiklik iyi geldi ya sende var mı bir şeyler belirti vs
Ağrım var bugün çok üstelik göğüslerimde acımaya ağırlaşmaya başladı ama adet yaklaşınca o hep oluyor adetten bi kaç gün önce eski haline geliyor ama şuan bi farklı sanırım gerilmiş hissediyorum

Anladim canım ben eylulde transfer olucagim doktorum o yuzden verdi bana bitince kac gun icinde regl geliyor ben daha henuz kirmizilara gecmedim beyazdayim daha
Ben bittikten 4 gün sonra oluyordum adet kuzum. İnşallah eylülde hamilelik haberini alırız kuzum canı gönülden duam sana

Bir şey sormak istiyorum yeni üye oldum nereye tam soracağımi bilmiyorum kb yin 38 haftalık hamileyim enfeksiyonum varmış yoğun bir şekilde alttan muayene oldum eve geldikten bir gün sonra kahve rengi lekelenme gördüm çamaşırmda sonra yoğun bir sülük kdr kahve rengi akintı vc ye düştü acaba bu ne olabilir nişan mi yada enfeksiyon mu 2 gün oldu hala bir sancım yok akıntım tekrar eski haline döndü

Ay bu gece nasıl uyuyacağım ben ya. Dua ede ede uyuyayım en iyisi
Ben 3 gündür geceleri uyuyamıyırdu stresten. Gece 3 4 oluyordu. Bugünde 7 de kalktım pozitif görünce uyuyamadım gözüm kapanıyor resmen inşallah bu gece güzel huzurlu uyurum. Yarın gözümü açtıgımda pozitif testini görmek nasip olsun inşallah

İyi tatillerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…