2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu güzel bir şey bence bende köpek gibi koku almaya başladım İnşAllah iyiye işarettir
Koku diyince aklıma geldi burnum tıkalı hastayım diye dün tavuk pişirdim ayyy pişirirken bir pis koktu burnuma tiksindim resmen kaynatıp
Kaynatıp suyunu döktüm

Koku diyince aklıma geldi burnum tıkalı hastayım diye dün tavuk pişirdim ayyy pişirirken bir pis koktu burnuma tiksindim resmen kaynatıp
Kaynatıp suyunu döktüm
Ya bende her şeyin kokusunu alıyorum 2 gündür İnşAllah gebeliktendir. Bugün 7. Gün bitti 8.dpoya başlıyorum

Kızlar ay az önce lavaboya girdiğimde afedersiniz peçeteye sildiğim anda aşırı uzayan(daha önce hiç böyle olmaştı) sünen, krem renkte hafif sarımsı bir akıntım oldu şaşırdım açıkcası çatlamadan sonra bugün 4. Günüm tekrar mı yumurtluyorum acaba ?

Olabilir canım değerlendir

Bizim 2 oldu şimdilik sizden feyz alıp rahat oldum bu sefer , hamile kalacaksam bura sayesinde olacak
Amin kuzum inşallah birbirimize görmeden bilmeden ettigimiz dualarımızı allahım kabul ediyor dua en etkili ilaç ismi azam duasını aç dinle her gün okuda olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…