- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.361
Bende belli bir saatten sonra kaçtım şimdi okuyorumBen geldimmmmmmm sonunda oturdum sizi özledimsizler de beni özlediniz mi
Şimdi sabahtan beri okumadıklarımı okuyacağım beler oldu bitti meraktan çatlıyorummelegim can melisaa93 @edahandro @tweeetyyy A Afratafrac @Merve3553
Allah razı olsun bebeğim Rabbim seni sağlıkla bebegıne kavuştursunEdiyorum kuzum tek tek isimlerinizi gördümçe ediyorum toplu duamada katıyorum hepinizi
İnşallah canim benim rabbim sanada evladini sağlıkla kucagina almayi nasip etsinBen bittikten 4 gün sonra oluyordum adet kuzum. İnşallah eylülde hamilelik haberini alırız kuzum canı gönülden duam sana
Canım senin ateş ne durumda atmıyorsun hiçBende belli bir saatten sonra kaçtım şimdi okuyorum
Bu güzel bir şey benceKızzzz ne dicem birden ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor bir iki gündür. Zorla kendime belirti çağırdımkabul olmaz mı
Sanki düzgün ateş tablom mu var bebeğimCanım senin ateş ne durumda atmıyorsun hiç
Sendemi düşük ateşlisin acaba önceden ölçmedigin için yorum yapamıyorum döngünün kaçıncı günündesinSanki düzgün ateş tablom mu var bebeğimdün 36.1 di bugün 36.2 olmuş yarına ha gayret 36.3 olacaksın diye ikna etmeye çalışıyorum
Koku diyince aklıma geldi burnum tıkalı hastayım diye dün tavuk pişirdim ayyy pişirirken bir pis koktu burnuma tiksindim resmen kaynatıpBu güzel bir şey bencebende köpek gibi koku almaya başladım İnşAllah iyiye işarettir
Evet canım düşük ateşliyim önceki döngülerimde de max 36.4 görmüşümSendemi düşük ateşlisin acaba önceden ölçmedigin için yorum yapamıyorum döngünün kaçıncı günündesin
O zaman normal sıkıntı yapma bende düşük ateşliyimEvet canım düşük ateşliyim önceki döngülerimde de max 36.4 görmüşüm
Ya bende her şeyin kokusunu alıyorum 2 gündürKoku diyince aklıma geldi burnum tıkalı hastayım diye dün tavuk pişirdim ayyy pişirirken bir pis koktu burnuma tiksindim resmen kaynatıp
Kaynatıp suyunu döktüm
Olabilir canım değerlendirKızlar ay az önce lavaboya girdiğimde afedersiniz peçeteye sildiğim anda aşırı uzayan(daha önce hiç böyle olmaştı) sünen, krem renkte hafif sarımsı bir akıntım oldu şaşırdım açıkcası çatlamadan sonra bugün 4. Günüm tekrar mı yumurtluyorum acaba ?
Yok gelmedi gayet eglenceliydi
Bizim 2 oldu şimdilikBen de onu yazacaktım demin araya başka bişey girdi. Biz 5 gün arka arkaya yaptık baya da ekşınlıydı tahminimin aksinemaaaavi
Ay dün değerlendirmiştik öylesineOlabilir canım değerlendir
Yaaaa inşallah be aşkım umut fakirin ekmeği işteBu güzel bir şey bencebende köpek gibi koku almaya başladım İnşAllah iyiye işarettir
İnşallah kuzum elimde başka da bir şeyim yok zatenYor bence kuzum geliyor çünkü çagırdık o kadarbenim anlık kafa gidip geldi sarsıldım gibi
İnşallah canım inşallah 3 gün sonra seninde pozitif testini görmek nasip olsun aminnnnnYa bende her şeyin kokusunu alıyorum 2 gündürİnşAllah gebeliktendir. Bugün 7. Gün bitti 8.dpoya başlıyorum
Amin kuzum inşallah birbirimize görmeden bilmeden ettigimiz dualarımızı allahım kabul ediyor dua en etkili ilaç ismi azam duasını aç dinle her gün okuda olacak inşallahBizim 2 oldu şimdiliksizden feyz alıp rahat oldum bu sefer , hamile kalacaksam bura sayesinde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?