- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #33.321
Hadi inşallah kuzumPatlat bir test şenlensin kuzum buralar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah kuzumPatlat bir test şenlensin kuzum buralar![]()
Yaaaa onun hatrına affediyorum zaten siziNasıl konuşmayalım balım benim mucizem geldi teyze oluyorsun kızzz![]()
Görmem mi aşkım durmadan bakıyorum ya sevindirik oldum vallaYaaa gördün mü teyzesi pembiş oldu çok şükür![]()
Öğlen iki değil mi canım. Birşey olmaz endişe etme hiç. Eve gidince değerlendirirsiniz. Sonraki günlerde de değerlendirin mutlaka. Bugün için endişe etme. 24saat ortalama ömrü. Bazı araştırmalara göre 36 saate kadar çıkıyor. Siz zaten öncesinde de değerlendirmişsiniZ merak etme canımKızlar bugün 2 de çatlamayı gördüm de biz de 21 23 ve 24 ü değerlendirdik eve geçince değerlendirebiliriz anca ama iş işten geçmiş olur mu ya çok morelim bozuldu
Nolur etiketle sabah da girip sana bakacağım meleğime bakacağım pozitifler gelecek hadi bakalımAy yaapacağım galibaaa. Pazartesi başlayayım diyordum ama yarın başlayacağım sanırım. Çıkma ihtimali var![]()
Etiketleyeceğim canım hiç merak etmeNolur etiketle sabah da girip sana bakacağım meleğime bakacağım pozitifler gelecek hadi bakalım![]()
Ay sağol valla o kadar morelim bozulmuştu ki değerlendiremicez diyeÖğlen iki değil mi canım. Birşey olmaz endişe etme hiç. Eve gidince değerlendirirsiniz. Sonraki günlerde de değerlendirin mutlaka. Bugün için endişe etme. 24saat ortalama ömrü. Bazı araştırmalara göre 36 saate kadar çıkıyor. Siz zaten öncesinde de değerlendirmişsiniZ merak etme canım
Çoook özledim kız nerelerdeydin benim adam erken geldi bugün giremedim bende pek buralara özledim sizlerBen geldimmmmmmm sonunda oturdum sizi özledimsizler de beni özlediniz mi
Şimdi sabahtan beri okumadıklarımı okuyacağım beler oldu bitti meraktan çatlıyorum @melegim can @melisaa93edahandro @tweeetyyy A Afratafrac
Merve3553
10 günse yap bebeğim benden örnek alın birazBiz de çook özledikfilm güzel miydi
laboquik yarın gösterir diyorsunuz demi? 10. Gün. .. kesin test yapıyor muyum kızlar ben? emin miyiz ? Son kararımız mı?
fnd_50
Merve3553 @melegim can @melisaa93
Pkolu_anneadayi
![]()
Yazdım sabah görmedin sanırım aşkım haftalar sonra ilk kez dışarı çıktık vakit geçirdikÇoook özledim kız nerelerdeydin benim adam erken geldi bugün giremedim bende pek buralara özledim sizlersende durumlar ne var mı belirti bişey
![]()
Valla sabahı iple çekiyorumEtiketleyeceğim canım hiç merak etme![]()
Yok kuzum görmemişim ohhhh iyi olmuş iyi gelmiş keyifli vakit geçirmişsinizdirYazdım sabah görmedin sanırım aşkım haftalar sonra ilk kez dışarı çıktık vakit geçirdikbende aynı durumlar belirti yok canım dümdüzüm
![]()
Belirsizlikte insanı sinir ediyor. Inşallah bir an evvel belli olur. Ben duramadım gittim bugün akşam kan verdim ne olur ne olmaz için rahat etsin idrarda da negatif silik dahi çıkmıyor ama yine de olsun dedim belki geç döllenme filan olmuştur testi verdim içim rahat yarın yola cikicaz. Kafamı dağıtıp öyle gelicem.Yok halen olmadım bekliyorum öyle boş boş![]()
4.Gunu basladim kuzumAdetin kaçıncı günü başladın canım
Anladim canım ben eylulde transfer olucagim doktorum o yuzden verdi bana bitince kac gun icinde regl geliyor ben daha henuz kirmizilara gecmedim beyazdayim dahaHamilelige hazırlık için veriyorlar canım düzenli adet oluyorsun hormonları düzenliyor
Sen hamiş olduğun için hissediyorsundur kuzum inşallah10 günse yap bebeğim benden örnek alın birazben yarında yapıcam yani bıkmadan utanmadan o pembiş çizgi buraya gelicek o kadar
Şaka bi yana Allah nasip ederse tabi inşallah etmiştir
senden güzel haberler alıcaz içimde senden yana da bi heyecan var Funda’dan yanada hadi inşallah
![]()
Benimde içimi korku aldı bi yanım test yapmak istiyor bi yanım gün yaklaştıkça yapmak istemiyor yüzleşmek istemiyorum sanırımSen hamiş olduğun için hissediyorsundur kuzum inşallahinşallah hamişizdir, bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok korkuyor. Rabbim nasip etsin inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım. Senin de salı günü alacağız güzel haberini. Arka arkaya haykıracağız pozitifleri inşallah
![]()
EVETTTTTTTTT SON kararımız ilk İDRAR VE ETİKETTT çok aşırı bir dış ağrım var dayanmaya çalışıyorum agrikesici almamaya çalışıyorum ama yokkkk dayanamıyorum değerlendirme de yok bugün dün oldu bugün olamıyor bu ay bende umur yok öbür aya sarkti kesin hissediyorumBiz de çook özledikfilm güzel miydi
laboquik yarın gösterir diyorsunuz demi? 10. Gün. .. kesin test yapıyor muyum kızlar ben? emin miyiz ? Son kararımız mı?
fnd_50
Merve3553 @melegim can @melisaa93
Pkolu_anneadayi
![]()
Korkularımızın sonu sevinç olur umarımBenimde içimi korku aldı bi yanım test yapmak istiyor bi yanım gün yaklaştıkça yapmak istemiyor yüzleşmek istemiyorum sanırım![]()