- 4 Kasım 2017
- 1.958
- 572
- 123
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.261
Canım ben 5 kez catlatma tedavisi gordum olmadi simdi tup bebek transfer olcam adet olmam icin verdi doktorum fsh 3.50 canım bu aradaFSH değerin kaç canım? Devletteki bi doktor bana yazmıştı. Kendi doktorum senin buna ihtiyacın yok deyip kullandırmamıştı. Şimdi daha çok klomen ve femara veriyor sanırım doktorlar.
Bebeğim bugün ve yarın çoooooook önemli. Bal pekmez ne varsa yesin eşinHemen böle oldu
Anladım kuzum. Bakalım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktırCanım ben 5 kez catlatma tedavisi gordum olmadi simdi tup bebek transfer olcam adet olmam icin verdi doktorum fsh 3.50 canım bu arada
Mutlaka bugünü de güzelce değerlendiriyorsunSeninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugünya da bugünü boş geçersin dünki yeter yarına dek. Benim dün pikti bugün gitti anlamadım ağrı akıntı hiçbir şey yok sadece dün akşam az bi adet ağrım oldu. Çatladı mı acaba. Testi ikinci defa yaptım . Biri 16:00 da biri 18:00 da yaptım. Yazayım derken siyaha boyadım ikinci testi. İlki boş çıktı. ikinci yaptığım silik çizgi çıktı. Çatlamış olsa gerek.. @melisaa93 kuzum bu ikinci test ne diyosun ?? Burdan cevaplamış oldum seni de
Normal canım zaten 0 çıkmıyor 0.20 1.20 2.20 filan çıkıyor bi problem yok kimyasal da değil korkmaArkadaşlar adetim 5 gün gecikdigi için (hala da olmadim) yarın uzun yola cikicaz bi kan testi vereyim kafam rahatlasın dedim. Beta 1.41 cıktı. Hiç bişey anlamadım böyle bi durum yaşayan var mı ? Gebe değilim evet ama değerim neden bu şekilde çıktı 0 değilde. Bu arada 12 gün önce yani BAT tarihimden 7 gun oncesi oluyor kan verdiğimde 2.80 cikmisti. Kimyasal gebelik halkında filan bilgim yok ama olmuş olabilir mi öyle biseyler bilgisi olan yazabilir mi
Fsh kac olunca veriliyorki kuzum ilacin asil amacini bilmiyorum onu merak ediyorumAnladım kuzum. Bakalım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır
Tamam canım ☺ hatta dün kalça altına yastıkla yarım saat bekledim duşu da sabah soğuğa yakın ılık suyla yaptımMutlaka bugünü de güzelce değerlendiriyorsun
Söylemedim içimde tutuyorumEsine söyledin mi canım kacırmıs olabilirim yazdıysan ne dedi cok sevinmistir sürpriz mi yaptın
Sagol kuzum amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim kuzum görmemişim darısı sizlere inşallahDesene Bat tarihine kadar durmak yok.bu arada kuzum seni tebrik etmiştim arada mesajım kaynadı sanırım gözün aydın olsun tekrardan,çok sevindim senin adına
Tamam canım benim kalça yukarda bekliyorum inşallah tutsun daBebeğim bugün ve yarın çoooooook önemli. Bal pekmez ne varsa yesin eşinsende değerlendirme sonrası en az yarım saat ayatıp kalça hafif yukarıda bekliyorsun. ayyy pikin güzelliği
Ben kullandım canım 2 ay önce 3. Ay hamile kaldım yani şimdiKizlar merhaba aranizda cyclo progynova hap kullanan varmi
Allah razı olsun canım senden de diğer arkadaşlardan da.. içim çok rahatladı sayenizde. Seviyorum sizleriCanım bugün çatlamış değerlendirin mutlaka. Evet normal canım. Böyle olabilir. Sıkıntı yok merak etme
Teşekkür ederim canım benim en kısa zamanda sizlere nasip olsun inşallahYaaa tebriklerr canım, göz kırpıyor sana annesiinşallah sağlıkla ilerlerr darısıı bizlere
Bak benim ilişki tabloma. Hamile kaldım bu tablo ile çarpılar ilişki
Aynen canım mecbur devamm edicez bat'a kadar durmak yokmecbur diye düşünüyoruz ya ondan ama kapalım mecburuz
Geliyor bebişTamam canım ☺ hatta dün kalça altına yastıkla yarım saat bekledim duşu da sabah soğuğa yakın ılık suyla yaptımaklımda kalmış verdiğim taktikler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?