• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Arkadaşlar adetim 5 gün gecikdigi için (hala da olmadim) yarın uzun yola cikicaz bi kan testi vereyim kafam rahatlasın dedim. Beta 1.41 cıktı. Hiç bişey anlamadım böyle bi durum yaşayan var mı ? Gebe değilim evet ama değerim neden bu şekilde çıktı 0 değilde. Bu arada 12 gün önce yani BAT tarihimden 7 gun oncesi oluyor kan verdiğimde 2.80 cikmisti. Kimyasal gebelik halkında filan bilgim yok ama olmuş olabilir mi öyle biseyler bilgisi olan yazabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20230826-212625.webp
    Screenshot_20230826-212625.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 89
FSH değerin kaç canım? Devletteki bi doktor bana yazmıştı. Kendi doktorum senin buna ihtiyacın yok deyip kullandırmamıştı. Şimdi daha çok klomen ve femara veriyor sanırım doktorlar.
Canım ben 5 kez catlatma tedavisi gordum olmadi simdi tup bebek transfer olcam adet olmam icin verdi doktorum fsh 3.50 canım bu arada

Seninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugün 😊 ya da bugünü boş geçersin dünki yeter yarına dek. Benim dün pikti bugün gitti anlamadım ağrı akıntı hiçbir şey yok sadece dün akşam az bi adet ağrım oldu. Çatladı mı acaba. Testi ikinci defa yaptım . Biri 16:00 da biri 18:00 da yaptım. Yazayım derken siyaha boyadım ikinci testi. İlki boş çıktı. ikinci yaptığım silik çizgi çıktı. Çatlamış olsa gerek.. @melisaa93 kuzum bu ikinci test ne diyosun ?? Burdan cevaplamış oldum seni de
Mutlaka bugünü de güzelce değerlendiriyorsun

Arkadaşlar adetim 5 gün gecikdigi için (hala da olmadim) yarın uzun yola cikicaz bi kan testi vereyim kafam rahatlasın dedim. Beta 1.41 cıktı. Hiç bişey anlamadım böyle bi durum yaşayan var mı ? Gebe değilim evet ama değerim neden bu şekilde çıktı 0 değilde. Bu arada 12 gün önce yani BAT tarihimden 7 gun oncesi oluyor kan verdiğimde 2.80 cikmisti. Kimyasal gebelik halkında filan bilgim yok ama olmuş olabilir mi öyle biseyler bilgisi olan yazabilir mi
Normal canım zaten 0 çıkmıyor 0.20 1.20 2.20 filan çıkıyor bi problem yok kimyasal da değil korkma

Back
X