2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hatırladım canım. İnşallah korktuğun gibi olmaz. Sen içini ferah tut, dularımız tabiki sneinle. Sonuçtan hberdar et bizi de

Yaa bebeğim nasıl mutluyum nasıl. Şükürler olsun yarabbim. Hemen nazar boncuğunu ekliyorum ve seni Nisan annelerine bekliyorum Bence Mayıs ayından önce doğar sein bebiş
Ekle kuzum ekle çok bekledim bu günleri sabrımın sonunu verdi allahım beta baktırim kuzum öyle gelim bencede kalmaz 6 mayıs gösteriyor zaten nisan sonuna dogar bu bıdık inşallah saglıkla

İnşallah saglıklı güzel sonuçlar alırsın kuzum aminnn saglıcakla kucagına al inşallah

Ekle kuzum ekle çok bekledim bu günleri sabrımın sonunu verdi allahım beta baktırim kuzum öyle gelim bencede kalmaz 6 mayıs gösteriyor zaten nisan sonuna dogar bu bıdık inşallah saglıkla
Sana ayrı bi sevindim, bütün hamilelerimiz saglıkla kucağına alsın, bizler gibi bekleyenlerin de allahım oldu demek en kısa ve hayırlı zamanda nasip olsun

Ben düştüm o hayata sen düşme 4 gün kala yap garanti olsun bende pazartesiyi bekliyorum kuzum

Yaa meloşumm çok mutluyum canım benım o kadar emek verdın kı sana dua edecegım sag saglım al kucagına

Bak şimdi çok güzel çizgi varsen çok istedin Allah'ta verdi sana bu nazlı bebişimfk ilaclarıda çok etki etmiş eminim bunadarısı bekleyenlere

Maşallah canım Maşallah Allahin izniyle annesiyle

Sana ayrı bi sevindim, bütün hamilelerimiz saglıkla kucağına alsın, bizler gibi bekleyenlerin de allahım oldu demek en kısa ve hayırlı zamanda nasip olsun
Ya kuzum çok duygulandırdın beni çok mutlu oldum. Allahım tez zamanda sanada nasip etsin gönlünden geçeni versin rabbim kuzum

Yaa meloşumm çok mutluyum canım benım o kadar emek verdın kı sana dua edecegım sag saglım al kucagına
Bende çok mutluyum bebegim allahım emeklerimi boşa çıkarmadı sagol kuzum duanı eksik etme sımsıkı saglıkla tutunsun bende sizler için dua edcegim

Bak şimdi çok güzel çizgi varsen çok istedin Allah'ta verdi sana bu nazlı bebişimfk ilaclarıda çok etki etmiş eminim bunadarısı bekleyenlere
Amin kuzum amin yaaa seni nasıl unuttum kusura bakma bebegim sende her zaman dualarımdasın saglıkla alacaksın bebegini kucagına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…