• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlaaaar :KK31:Sadece dün pik gördüm bugün böyle hiç çizgi yok. Azar azarr silinmesi gerekmez miydi. Yoksa bu normal mi ? Yumurta çatladı oldu bitti mi yani herşey ? 1 saat önce su içmiştim onlarmı etkiledi ki. Testi yeniden mi yapsam ???
Bence tekrarla sıvı almadan ☺️Test hatalı olabilir

Kızlar merhaba LÜTFENN bilenler dönüş yapsın, bat a 7 gün var ama dayanamıyorum acaba hamile miyim diye sürekli test yapmak istiyorum. Sizce yapsam çıkar mı elimde prodoctor erken gebelik testi var. Sizin en erken ne zaman testte belli olmuştu???
Çıkmaz daha canım yumurtlamanın 10. Günü yap ☺️

melegim can melegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de😬 Bugün alıngan günümde olabilirim.
Yok kuzum ben hiç alıngan biri degilim balım ama görmedim o kadar çok etiket geliyor ki altta mı kaldı acaba bakim hemen 💙💙💙💙

Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii melisaa93 melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Ohh maşallahhhh sağlıkla sımsıkııı tutunsun inşallahh 🙏🏻🙏🏻❤️

melegim can melegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de😬 Bugün alıngan günümde olabilirim.
Nerde kuzum bulamıyorum 🫣🫣🫣🫣

Maşallah🧿
Her testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah 🙏😊
Bu bu kuzum ne yazdında düzenledim aşkım hiç alınmam merak etme. Bende kapı gıcırtısına oynarım zaten 😂😂😂ama şuan tutuyorum kendimi 💗💗dedigim gibi begenşlerden feln altta kalmış göremezsem kusuruma bakmayın 🙏🙏

Her testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah 🙏😊
Şunda anasının bir tanesi çat çat çat çat da yazıyordu tabi sildim sonradan😁😬 Sen hiçbi şey demeyince dedim acaba maşallah deyin demesine böyle yazı yazdım da acaba hamilelik hormonları dolayısıyla bu pek hoşuna gitmedi mi diyerek mesajı düzenledim😁🙃

Bu bu kuzum ne yazdında düzenledim aşkım hiç alınmam merak etme. Bende kapı gıcırtısına oynarım zaten 😂😂😂ama şuan tutuyorum kendimi 💗💗dedigim gibi begenşlerden feln altta kalmış göremezsem kusuruma bakmayın 🙏🙏
Hee tamam o zaman😄Ben sinir oldun heralde diye düşündüm😬 Yoksa düz maşallah dememe bişey demeseydin düşünmezdim böyle.

Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii melisaa93 melisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Ayy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimiz😍

Tebrik ederim canim🥰🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💙

Ayy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimiz😍
Amin canım benim allah devamını saglıkla getirsin inşallah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️♥️♥️

Pazartesi randevum var canım gideceğim keseyi göreyim, inşallah nasip olursa kalp atışını duyayım hamile olduğuma ikna olup gelirim Nisan annelerine😄
Sen naptın ,?
Ben gördüm keseyi, aslında gitmeyecektim sağlık ocağında kan verdim toksoplazma ıgm pozitife yakın geldi öyle olunca gitmek zorunda kaldım tekrar kan vermeye, o ara keseyi de gördüm🥲
Şimdi 10 gün sonra sonuç çıkacak korkuyla onu bekliyorum bana dua edin yanlış olsun ilk test 🙁

Yaa bebeğim nasıl mutluyum nasıl. 🥰 Şükürler olsun yarabbim. Hemen nazar boncuğunu ekliyorum ve seni Nisan annelerine bekliyorum 😂 Bence Mayıs ayından önce doğar sein bebiş

Back
X