- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.221
Çatlamış görünüyor canım ama eğer ağrın olursa önümüzdeki günlerde yine bir test yap bakalımSeninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugünya da bugünü boş geçersin dünki yeter yarına dek. Benim dün pikti bugün gitti anlamadım ağrı akıntı hiçbir şey yok sadece dün akşam az bi adet ağrım oldu. Çatladı mı acaba. Testi ikinci defa yaptım . Biri 16:00 da biri 18:00 da yaptım. Yazayım derken siyaha boyadım ikinci testi. İlki boş çıktı. ikinci yaptığım silik çizgi çıktı. Çatlamış olsa gerek.. @melisaa93 kuzum bu ikinci test ne diyosun ?? Burdan cevaplamış oldum seni de
Değerlendireyim ben yine ama gece yapıcam silinmişse bide yarın değerlendiririm yeter heraldeBen sana bugün yap demiştimhemen çatlamıyor meret. Yaptığında kalıyorsun ama şu da var ne kadar sperm o kadar iyi kuzum. Boş geçme boşver, değerlendirin. Hala pikse ama bugün bi mola verin. Gece gene test yap silinmişse öyle değerlendirin veya yarın sabah test yap silinmişse öyle değerlendirin. Nasılsa dün değerlendirmişsin.
İnşallah canım sen hiç test yaptın mı görememiş olabilirim kaç gün kaldı belirtin var mıCanım hemen arkamızdan sen de yetişeceksin. Bunu bi girdap gibi düşün. Şimdi herkesi içine çekiyor, girdaba giriyoruz ve girdaptan çıkarken hamiş olarak çıkıyoruz. Ben de hepimize dua ediyorum canım. Hepimiz hamileyiiiiiizzz
Ee şimdi ben naneyi yemedim miÇatlamış görünüyor canım ama eğer ağrın olursa önümüzdeki günlerde yine bir test yap bakalım
Kız daha ne desin ponçikkkk, gayette buradayım diyorKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafracedahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm T TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Evet değerlendirmeyi bırakma canım tabi mesela bende pik olunca ikinci çizgi daha koyu oluyor, ama kimisinde eşit çizgi oluyor, oyüzten bencede hepsini yapEe şimdi ben naneyi yemedim migerçekten çatladıysa diye 2-3 gün daha mı değerlendirme yapcam . 20 test almıştım hepsini yapıcam kuzum. İlk defa yapıyorum ya tam olarak öğreneyim vücudumu.. geçen ay pek umutlu değildim ama bu ay çok pozitifim ve sanki hamile kalmışım gibi bir hissiyat içimde. Eylülde hepimiz gebeyiz inşallah
Ara ara girdiğimde gördüm hasta olmuştun grip sanki. Kendi kendime dedim ki kesin bağışıklığı düştü bebiş geliyor :) öyle de olmuş. Tebrik ederim bitanem çok bekledin sonunda oldu şükürler olsun darısı başımıza bizlere de dua et olur muÖyle oldu demi kuzum şükürler olsun yaaa. Agzım kulaklarımda gözlerim dolu şaşkın ördege döndüm bitanem. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Dilegim herkes saglıkla hamile kalsın çok bekletmesinler annelerini. Geçen sene bu ay yine hamile kalmıştım. Allahım o kadar büyük ki aynı ayda yerini doldurdu bunu hep hissetmiştim ama ranbim geri verdi çok şükür saglıkla büyüsün inşallah aşkım
Tebrik ederimmmKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savascii @melisaa93 A Afratafracedahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm T TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Yarın yapacağım canım. Çatlamadan sonra 10. Gün. Ağzımda aft var sadece belirti yok kuzumİnşallah canım sen hiç test yaptın mı görememiş olabilirim kaç gün kaldı belirtin var mı
Büyük günün yarın demek çok heyecanlı mutlaka etiketle, bende gece tekrar test yapıp çatlayıp çatlamadığına bakayım diyorum 17:30 18:00 arası yaptım gece kaçta yapsam doğru çıkar biliyor musun , akşam sekizden sonra yapılmaz diye okumuştum bir yerde.Yarın yapacağım canım. Çatlamadan sonra 10. Gün. Ağzımda aft var sadece belirti yok kuzumyarın unutmazsan yapınca hepinizi etiketleyeceğim
Yok kız yap dahaDeğerlendireyim ben yine ama gece yapıcam silinmişse bide yarın değerlendiririm yeter heralde
Canım kendi biyolojik ritmine göre test yap bence. Ben mesela geceleri çatlarım, ondan daha çok gece test yaparım. Ama bu ay çatlayacağım gün 17.00-21.00-04.00 de test yapmıştım. Hepsinde pikti. Çatlamamıştım . Gece 4de düşün saat kurup kalktım. 4den sonra 17.00de yaptım o zaman çatlamıştı.. yani çatlayacağını hissettiğinde 4-6 saat arayla test yapıp takip etmekte fayda var canım.Büyük günün yarın demek çok heyecanlı mutlaka etiketle, bende gece tekrar test yapıp çatlayıp çatlamadığına bakayım diyorum 17:30 18:00 arası yaptım gece kaçta yapsam doğru çıkar biliyor musun , akşam sekizden sonra yapılmaz diye okumuştum bir yerde.
İnşallah canım aminnPembe pembe çok iyi canım sağlıklı ilerlesin inşallah
Demi ne yapsın çocuk dahaKız daha ne desin ponçikkkk, gayette buradayım diyor
Oy masallah erkenden yakaladın hemen, testin çok güzel, gönül rahatlığıyla hayırlı olsun diyorum, hatırladığım kadarıyla doktorun olumsuz konusmustu, mucizelere yine inandik bak4 gün var kuzum
Peki benim ki canım ilk defa yapıyorumda acemilik. sence bir günde pik olup çatlar mı ? Yani bu kadar hızlı olup bitmesi garip geldi normal mi. Ay herkese sorasım geliyo dün akşam azıcık adet ağrım oldu bir de ilişki sırasında sol yumurtalık tarafım ağrıdıCanım kendi biyolojik ritmine göre test yap bence. Ben mesela geceleri çatlarım, ondan daha çok gece test yaparım. Ama bu ay çatlayacağım gün 17.00-21.00-04.00 de test yapmıştım. Hepsinde pikti. Çatlamamıştım . Gece 4de düşün saat kurup kalktım. 4den sonra 17.00de yaptım o zaman çatlamıştı.. yani çatlayacağını hissettiğinde 4-6 saat arayla test yapıp takip etmekte fayda var canım.
Valla öyle oldu kuzum bebişten mişAra ara girdiğimde gördüm hasta olmuştun grip sanki. Kendi kendime dedim ki kesin bağışıklığı düştü bebiş geliyor :) öyle de olmuş. Tebrik ederim bitanem çok bekledin sonunda oldu şükürler olsun darısı başımıza bizlere de dua et olur muRabbim kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin
Evet kuzum en son gittigimde ilk defa olmazsa bırakırsın demiştiOy masallah erkenden yakaladın hemen, testin çok güzel, gönül rahatlığıyla hayırlı olsun diyorum, hatırladığım kadarıyla doktorun olumsuz konusmustu, mucizelere yine inandik bak
Zorunluluk olunca tuhaf oluyor canım yapıcam inşallahYok kız yap dahaHatta 2-3 gün daha arka arkaya yapın.
Her zaman dualarımdasınız kuzum teşekkür ederimTebrik ederimmmcok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn dualarına talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?