2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çatlamış görünüyor canım ama eğer ağrın olursa önümüzdeki günlerde yine bir test yap bakalım

Değerlendireyim ben yine ama gece yapıcam silinmişse bide yarın değerlendiririm yeter heralde

İnşallah canım sen hiç test yaptın mı görememiş olabilirim kaç gün kaldı belirtin var mı

Çatlamış görünüyor canım ama eğer ağrın olursa önümüzdeki günlerde yine bir test yap bakalım
Ee şimdi ben naneyi yemedim mi gerçekten çatladıysa diye 2-3 gün daha mı değerlendirme yapcam . 20 test almıştım hepsini yapıcam kuzum. İlk defa yapıyorum ya tam olarak öğreneyim vücudumu.. geçen ay pek umutlu değildim ama bu ay çok pozitifim ve sanki hamile kalmışım gibi bir hissiyat içimde. Eylülde hepimiz gebeyiz inşallah

Kız daha ne desin ponçikkkk, gayette buradayım diyor

Evet değerlendirmeyi bırakma canım tabi mesela bende pik olunca ikinci çizgi daha koyu oluyor, ama kimisinde eşit çizgi oluyor, oyüzten bencede hepsini yap ve inşallah bu ay hamileyiz hepimiz

Ara ara girdiğimde gördüm hasta olmuştun grip sanki. Kendi kendime dedim ki kesin bağışıklığı düştü bebiş geliyor :) öyle de olmuş. Tebrik ederim bitanem çok bekledin sonunda oldu şükürler olsun darısı başımıza bizlere de dua et olur mu Rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin

Tebrik ederimmm cok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn dualarına talibim

İnşallah canım sen hiç test yaptın mı görememiş olabilirim kaç gün kaldı belirtin var mı
Yarın yapacağım canım. Çatlamadan sonra 10. Gün. Ağzımda aft var sadece belirti yok kuzum yarın unutmazsan yapınca hepinizi etiketleyeceğim

Yarın yapacağım canım. Çatlamadan sonra 10. Gün. Ağzımda aft var sadece belirti yok kuzum yarın unutmazsan yapınca hepinizi etiketleyeceğim
Büyük günün yarın demek çok heyecanlı mutlaka etiketle, bende gece tekrar test yapıp çatlayıp çatlamadığına bakayım diyorum 17:30 18:00 arası yaptım gece kaçta yapsam doğru çıkar biliyor musun , akşam sekizden sonra yapılmaz diye okumuştum bir yerde.

Canım kendi biyolojik ritmine göre test yap bence. Ben mesela geceleri çatlarım, ondan daha çok gece test yaparım. Ama bu ay çatlayacağım gün 17.00-21.00-04.00 de test yapmıştım. Hepsinde pikti. Çatlamamıştım . Gece 4de düşün saat kurup kalktım. 4den sonra 17.00de yaptım o zaman çatlamıştı.. yani çatlayacağını hissettiğinde 4-6 saat arayla test yapıp takip etmekte fayda var canım.

Peki benim ki canım ilk defa yapıyorumda acemilik. sence bir günde pik olup çatlar mı ? Yani bu kadar hızlı olup bitmesi garip geldi normal mi. Ay herkese sorasım geliyo dün akşam azıcık adet ağrım oldu bir de ilişki sırasında sol yumurtalık tarafım ağrıdı

Eklentiler

• 20230826_190106.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 20230826_194313.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 25
Valla öyle oldu kuzum bebişten miş
Hepsi rabbim nasip etsin hepinize inşallah

Oy masallah erkenden yakaladın hemen, testin çok güzel, gönül rahatlığıyla hayırlı olsun diyorum, hatırladığım kadarıyla doktorun olumsuz konusmustu, mucizelere yine inandik bak
Evet kuzum en son gittigimde ilk defa olmazsa bırakırsın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…