- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.161
Bence tekrarla sıvı almadanKızlaaaarSadece dün pik gördüm bugün böyle hiç çizgi yok. Azar azarr silinmesi gerekmez miydi. Yoksa bu normal mi ? Yumurta çatladı oldu bitti mi yani herşey ? 1 saat önce su içmiştim onlarmı etkiledi ki. Testi yeniden mi yapsam ???
Çıkmaz daha canım yumurtlamanın 10. Günü yapKızlar merhaba LÜTFENN bilenler dönüş yapsın, bat a 7 gün var ama dayanamıyorum acaba hamile miyim diye sürekli test yapmak istiyorum. Sizce yapsam çıkar mı elimde prodoctor erken gebelik testi var. Sizin en erken ne zaman testte belli olmuştu???
Çgrendim kuzum ikinci testimi yaptım pembeleştiAyyyy çok şükür baya geride kaldım ama test falan ogrendın mi çok mutlu oldum yaa Allahım
Yok kuzum ben hiç alıngan biri degilim balım ama görmedim o kadar çok etiket geliyor ki altta mı kaldı acaba bakim hemenmelegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de Bugün alıngan günümde olabilirim.
Ohh maşallahhhh sağlıkla sımsıkııı tutunsun inşallahhKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Evet evet öyle yapacağımDoktora yumurta takibi yaptır kuzum gerek görürse verir
Nerde kuzum bulamıyorummelegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de Bugün alıngan günümde olabilirim.
Sagol kuzum
Bu bu kuzum ne yazdında düzenledim aşkım hiç alınmam merak etme. Bende kapı gıcırtısına oynarım zatenMaşallah
Her testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Şunda anasının bir tanesi çat çat çat çat da yazıyordu tabi sildim sonradanHer testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Hee tamam o zamanBu bu kuzum ne yazdında düzenledim aşkım hiç alınmam merak etme. Bende kapı gıcırtısına oynarım zatenama şuan tutuyorum kendimi dedigim gibi begenşlerden feln altta kalmış göremezsem kusuruma bakmayın
Ayy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimizKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Pazartesi randevum var canım gideceğim keseyi göreyim, inşallah nasip olursa kalp atışını duyayım hamile olduğuma ikna olup gelirim Nisan annelerine
Tebrik ederim canimKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Amin canım benim allah devamını saglıkla getirsin inşallah kucagımıza almayı nasip etsin inşallahAyy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimiz
Amin canım allah hepinize nasip etsinTebrik ederim canimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben gördüm keseyi, aslında gitmeyecektim sağlık ocağında kan verdim toksoplazma ıgm pozitife yakın geldi öyle olunca gitmek zorunda kaldım tekrar kan vermeye, o ara keseyi de gördümPazartesi randevum var canım gideceğim keseyi göreyim, inşallah nasip olursa kalp atışını duyayım hamile olduğuma ikna olup gelirim Nisan annelerine
Sen naptın ,?
Sagolll kuzum darısı hemmen sizlere olsun inşallah saglıkla hayırlsı ile
Yaa bebeğim nasıl mutluyum nasıl.Kızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac @edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri @golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 @Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann @beyons @Haziran1907 cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?