2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bence tekrarla sıvı almadan Test hatalı olabilir

Çıkmaz daha canım yumurtlamanın 10. Günü yap

Yok kuzum ben hiç alıngan biri degilim balım ama görmedim o kadar çok etiket geliyor ki altta mı kaldı acaba bakim hemen

Ohh maşallahhhh sağlıkla sımsıkııı tutunsun inşallahh

Nerde kuzum bulamıyorum

Maşallah
Her testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Bu bu kuzum ne yazdında düzenledim aşkım hiç alınmam merak etme. Bende kapı gıcırtısına oynarım zaten ama şuan tutuyorum kendimi dedigim gibi begenşlerden feln altta kalmış göremezsem kusuruma bakmayın

Her testte kendini gösteriyor. Sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Şunda anasının bir tanesi çat çat çat çat da yazıyordu tabi sildim sonradan Sen hiçbi şey demeyince dedim acaba maşallah deyin demesine böyle yazı yazdım da acaba hamilelik hormonları dolayısıyla bu pek hoşuna gitmedi mi diyerek mesajı düzenledim

Hee tamam o zamanBen sinir oldun heralde diye düşündüm Yoksa düz maşallah dememe bişey demeseydin düşünmezdim böyle.

Ayy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimiz

Tebrik ederim canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayy maşallah ne güzel annesi bebeğin tabiki seninle. Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz bekledik dört gözle bu çizgileri. Sıra sıra gelsin çift çizgiler bayram yerin dönsün topiğimiz
Amin canım benim allah devamını saglıkla getirsin inşallah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Pazartesi randevum var canım gideceğim keseyi göreyim, inşallah nasip olursa kalp atışını duyayım hamile olduğuma ikna olup gelirim Nisan annelerine
Sen naptın ,?
Ben gördüm keseyi, aslında gitmeyecektim sağlık ocağında kan verdim toksoplazma ıgm pozitife yakın geldi öyle olunca gitmek zorunda kaldım tekrar kan vermeye, o ara keseyi de gördüm
Şimdi 10 gün sonra sonuç çıkacak korkuyla onu bekliyorum bana dua edin yanlış olsun ilk test

Yaa bebeğim nasıl mutluyum nasıl. Şükürler olsun yarabbim. Hemen nazar boncuğunu ekliyorum ve seni Nisan annelerine bekliyorum Bence Mayıs ayından önce doğar sein bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…