2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Anne ben buradayım diyor resmeeen

Pembe pembe çok iyi canım sağlıklı ilerlesin inşallah

Bugün benim çok fazla pik sol taraf silik o derece ve ağrım çoğaldı sanırım çatlama yakın dün boşa yapmışım
Seninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugün ya da bugünü boş geçersin dünki yeter yarına dek. Benim dün pikti bugün gitti anlamadım ağrı akıntı hiçbir şey yok sadece dün akşam az bi adet ağrım oldu. Çatladı mı acaba. Testi ikinci defa yaptım . Biri 16:00 da biri 18:00 da yaptım. Yazayım derken siyaha boyadım ikinci testi. İlki boş çıktı. ikinci yaptığım silik çizgi çıktı. Çatlamış olsa gerek.. melisaa93 kuzum bu ikinci test ne diyosun ?? Burdan cevaplamış oldum seni de

Eklentiler

• 20230826_182837.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20230826_182828.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım benim ya ay gözlerim doldu o kadar çok sevindim ki tabiki bebişin senle gölgesi de pembis sağlıkla ilerlesin inşallah kaçıncı günün canım ay bende heyecan yaptım

Bir kez daha sormuştum yumurtlama haftam geçti takip etmiyorum testle evde misafirlerim vardı şuan musaitim. Bat 9 gün var denesemmi tekrar geç yumurtlamış olma ihtimali de var dimi belki şansa öyle tutar
Düşük ihtimal ama olabilir kuzum

Reglim bitti yumurtlamayı bekliyorum canım saldım ben biraz yarın başlarım ovulasyona hayırlısı bakalım umarım eylül de hamilelik haberi alırım
Amin canım.Bu ay ovulasyonla takip etme bir öyle dene benim gibi etmek istemesen gün aşırı ilişkiyle devam et kafandan çıkart testleri akıntıları sadece gün aşırı ilişkiyle devam et

Eneeymmm gene ordaaaaaaaaa hiçbir yere gitmemişşşşş bebişinn seninle kuzum gerçekten seninleee

Amin canım.Bu ay ovulasyonla takip etme bir öyle dene benim gibi etmek istemesen gün aşırı ilişkiyle devam et kafandan çıkart testleri akıntıları sadece gün aşırı ilişkiyle devam et
Günleri kaçırırım canım geçen ay çok erken oldu yumurtlama piki göreyim birakacam sonra

Bugün benim çok fazla pik sol taraf silik o derece ve ağrım çoğaldı sanırım çatlama yakın dün boşa yapmışım
Ben sana bugün yap demiştim hemen çatlamıyor meret. Yaptığında kalıyorsun ama şu da var ne kadar sperm o kadar iyi kuzum. Boş geçme boşver, değerlendirin. Hala pikse ama bugün bi mola verin. Gece gene test yap silinmişse öyle değerlendirin veya yarın sabah test yap silinmişse öyle değerlendirin. Nasılsa dün değerlendirmişsin.

İnşallah canım ben seni çok merak ediyorum bu arada birde edayı birde anne adayını inşallah hepiniz hamilesiniz
Canım hemen arkamızdan sen de yetişeceksin. Bunu bi girdap gibi düşün. Şimdi herkesi içine çekiyor, girdaba giriyoruz ve girdaptan çıkarken hamiş olarak çıkıyoruz. Ben de hepimize dua ediyorum canım. Hepimiz hamileyiiiiiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…