- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.201
İnşallah canımBunun sonu güzel olacak İnşAllah
Oyyyy kıyamam sana heyecanını seveyim rabbime şükürler olsunSagol balımçok heycanlıyım mutluyum karmaşıgım sizdennde pozitif görcez inşallah
İnşAllah pozitif testimi atabilirim buraya birkaç gün içindeİnşallah canımben seni çok merak ediyorum bu arada birde edayı birde anne adayını inşallah hepiniz hamilesiniz
Amin canım benim çok teşekkür ederimAynen canım iptal ettik dersiniz ya da ne biliyim varsın bilet yanmış olsun o gün. bebeğiniz herşeyden önemli. Hem çok yorulursun ilk 3-4 ay çok önemli.Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah.
Teşekkürler canım bende bekliyim o zamn inşallah ikimizde pozitif görürüzBen düştüm o hayata sen düşme 4 gün kala yap garanti olsun bende pazartesiyi bekliyorum kuzum
Anne ben buradayım diyor resmeeenKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
İnşallah atacaksın inanıyorumİnşAllah pozitif testimi atabilirim buraya birkaç gün içindeDualarımda hepiniz varsınız İnşAllah hepimize nasip olur
Pembe pembe çok iyi canım sağlıklı ilerlesin inşallahKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma veri
Çok amin inşallah canımTeşekkürler canım bende bekliyim o zamn inşallah ikimizde pozitif görürüz
Reglim bitti yumurtlamayı bekliyorum canım saldım ben biraz yarın başlarım ovulasyona hayırlısı bakalım umarım eylül de hamilelik haberi alırım
Seninki çatlamaya yakın o zaman canım. Mecbur devam edeceksin bugünBugün benim çok fazla pik sol taraf silik o derece ve ağrım çoğaldı sanırım çatlama yakın dün boşa yapmışım
Canım benim ya ay gözlerim doldu o kadar çok sevindim ki tabiki bebişin senle gölgesi de pembis sağlıkla ilerlesin inşallah kaçıncı günün canım ay bende heyecan yaptımKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Düşük ihtimal ama olabilir kuzumBir kez daha sormuştum yumurtlama haftam geçti takip etmiyorum testle evde misafirlerim vardı şuan musaitim. Bat 9 gün var denesemmi tekrar geç yumurtlamış olma ihtimali de var dimi belki şansa öyle tutar
Yaaa şaşırdım ama demek ki sonraki ay nasip kuzumKırmızılar geldııı
Amin canım.Bu ay ovulasyonla takip etme bir öyle dene benim gibi etmek istemesen gün aşırı ilişkiyle devam et kafandan çıkart testleri akıntıları sadece gün aşırı ilişkiyle devam etReglim bitti yumurtlamayı bekliyorum canım saldım ben biraz yarın başlarım ovulasyona hayırlısı bakalım umarım eylül de hamilelik haberi alırım
Eneeymmm gene ordaaaaaaaaaKızlarrr biz geldik nöbetçi eczane buldum. Sizce bebişim annesineyle mi şimdiki idrar ile hemen pembiş oldu maşallahınızı alırız @fnd_50 @savasciimelisaa93 A Afratafrac edahandro @bitkin96 @Devakus @Papatyamaviss @pozitifbiri golden-snitch @cnlrm @TASUU @Mervenur277 Merve3553 @imagination forever @tweeetyyy @Tikabasa @zynocann beyons @Haziran1907 @cans16 @hamileyimmmm aklıma gelmeyenler lütfen affedin heycanıma verin
Günleri kaçırırım canım geçen ay çok erken oldu yumurtlama piki göreyim birakacam sonraAmin canım.Bu ay ovulasyonla takip etme bir öyle dene benim gibi etmek istemesen gün aşırı ilişkiyle devam et kafandan çıkart testleri akıntıları sadece gün aşırı ilişkiyle devam et
Bendede erken yumurtlama oluyor canım yine kendin bilirsin tabi ama bence bu testler çok stres yaşatıyor biz fark etmeden.Günleri kaçırırım canım geçen ay çok erken oldu yumurtlama piki göreyim birakacam sonra
Ben sana bugün yap demiştimBugün benim çok fazla pik sol taraf silik o derece ve ağrım çoğaldı sanırım çatlama yakın dün boşa yapmışım
Canım hemen arkamızdan sen de yetişeceksin. Bunu bi girdap gibi düşün. Şimdi herkesi içine çekiyor, girdaba giriyoruz ve girdaptan çıkarken hamiş olarak çıkıyoruz. Ben de hepimize dua ediyorum canım. Hepimiz hamileyiiiiiizzzİnşallah canımben seni çok merak ediyorum bu arada birde edayı birde anne adayını inşallah hepiniz hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?