2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Maşallah canım b
maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuydu

Amiiiin bebeğim amin Rabbim İnşAllah dualarımızı kabul eder en güzel şekilde yavrularımızı bize nasip eder

Maşallah canım b

maşallah canım bize de dua et belirtin olmuşmuydu
Etmezmiyim canım hep ediyorum. Evet oldu çatlamanın 7. Günü sag kasıgım çok kötü agrıdı bacagım çekildi resmen geçmese aglardım. 8. Günü sabah hemen gögüslerim agrıdı uçları sürekli karıncalandı. Grip oldum dudagımda uçuk çıktı bu kadar galiba

Ay maşaAllah maşaAllah nasılsa belli edermiş kendini nazlı bebek sen nerelerdesin biz seni ne kadar bekledik

Şükürler olsun bugünü gösteren rabbime önceki bebeklerimize hamile kaldığımız ayda ikimizde yine hamileyiz rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride göstersin inşallah

Ay maşaAllah maşaAllah nasılsa belli edermiş kendini nazlı bebek sen nerelerdesin biz seni ne kadar bekledik
Çok bekletti
Demi teyzesi saglıkla gelsin inşallah minnoşum. Arkamdan hemen bekliyorum sizleri pozitif görecez inşallah balım

Benim de çatlamaya göre yaklaştı 7.gün. Bekliyorum merakla Umut arıyor insan işte.

Şükürler olsun bugünü gösteren rabbime önceki bebeklerimize hamile kaldığımız ayda ikimizde yine hamileyiz rabbim kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride göstersin inşallah
Öyle oldu demi kuzum şükürler olsun yaaa. Agzım kulaklarımda gözlerim dolu şaşkın ördege döndüm bitanem. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Dilegim herkes saglıkla hamile kalsın çok bekletmesinler annelerini. Geçen sene bu ay yine hamile kalmıştım. Allahım o kadar büyük ki aynı ayda yerini doldurdu bunu hep hissetmiştim ama ranbim geri verdi çok şükür saglıkla büyüsün inşallah aşkım

Kızlaaaar Sadece dün pik gördüm bugün böyle hiç çizgi yok. Azar azarr silinmesi gerekmez miydi. Yoksa bu normal mi ? Yumurta çatladı oldu bitti mi yani herşey ? 1 saat önce su içmiştim onlarmı etkiledi ki. Testi yeniden mi yapsam ???

Eklentiler

• 20230826_163137.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba LÜTFENN bilenler dönüş yapsın, bat a 7 gün var ama dayanamıyorum acaba hamile miyim diye sürekli test yapmak istiyorum. Sizce yapsam çıkar mı elimde prodoctor erken gebelik testi var. Sizin en erken ne zaman testte belli olmuştu???

melegim can demin etiketine verdiğim cevapta bi roman şarkısından söz de yazmıştım. Ama sevinince zıplamaya ordan oraya giden tiplerden olduğum için. Yoksa dalga geçmedim yani. Öyle mi anladın acaba? Emoji bile koymayınca yazımı düzenledim ben de Bugün alıngan günümde olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…