2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Test yaptın mı peki

Bak canım ben regl olunca bırakmamak için boşluk olmasın diye adetim bitince günde kaç defa okuyordumki adet gelene kadar artık çoktan bitmiş oluyor.41 tane hurmaya ayrı ayrılıkta bir bir okuyub yiyorduk
anladım canım ben sadece öyle okudum bileydim hurmaya okurdum en son 41 okudumda hurma ya okurum sonuncuyu yeriz artık umarım şifa olur

Bende de aynı anlattığın şekilde oluyor Bence akıntıyı gördüğünde gün aşırı başla ilişkiye pik görünce de her gün olsun en az 3 gün

BEbeğim sabah sormuşsun o zaman cevap vermiştim zaten.

Kızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum

Uçan kuşta belirti ararken ben neyse bunlar belirti sayılmaz hayırlısı diyelim.

Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo fnd_50 melisaa93 melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.

Ne zaman başlıcan test yapmaya bugünden başla

Bende de aynı anlattığın şekilde oluyor Bence akıntıyı gördüğünde gün aşırı başla ilişkiye pik görünce de her gün olsun en az 3 gün
Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada

Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada
Aaa evet senin durum karışıktı. Bence eşin 2-3 gün kalmalı mutlaka. o günlerin hepsini değerlendirmelisiniz.