- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.001
Çok iyi gidiyo maşaAllahAğrılarım devam ediyor, leke de devam ediyor kan değerim bugün 408 çıktı
23 nde 180
24 nde 312
25nde 408
Normal mi sizde doktorum sonucu görmedi henüz, kahve tonu leke ama biraz fazla
Test yaptın mı pekiAşko evdeyim aynı işten çıktım ama inan evde hiç iş yapasım yok sanırım sıcaklardan sadece çektirip siliyor toz alıyorum oysaki oturup yapsam dünya iş var gözümde yokadet olsaydım sabah hastaneye gidicektim oda olmadı . Artık pazartesi giderim aşılamaya başlayacaktım ya
312 olan dün akşam 5 de alımımştı bide acilde , 408 olan bu sabah 7 gibiÇok iyi gidiyo maşaAllah
anladım canım ben sadece öyle okudum bileydim hurmaya okurdum en son 41 okudumda hurma ya okurum sonuncuyu yeriz artık umarım şifa olurBak canım ben regl olunca bırakmamak için boşluk olmasın diye adetim bitince günde kaç defa okuyordumki adet gelene kadar artık çoktan bitmiş oluyor.41 tane hurmaya ayrı ayrılıkta bir bir okuyub yiyorduk
Saatlerde uyumsuz olunca elimde bu kadar veri kaldıBir aylık ölçüm olsaydı ateş hakkında yorum yapabilirdim ama bilemedim kuzum
Yarın yap bebişim 1 tane falan varsa elinde. Fazladan varsa dedim ben.Yaa yarın yapmayayım mı
Bende de aynı anlattığın şekilde oluyorA Afratafracmelisaa93 kızlar size bir sorum var 2 aydır ovulasyon yapıyorum ovulasyon pik olmadan 2 3 gün önce akıntım geliyor ama ovulasyon pik olduğunda fazla akıntım gelmiyor 2 gün pik kalıp silikleşiyor acaba akıntım geldiği zaman mı yumurtluyorum yoksa testler net doğru mı çıkartıyor akıntım önceden mi geliyor
Belki öyle olmayacakAma benim hep böyle gidiyor sonra birden çakılıyor
O zaman çok çok daha iyi312 olan dün akşam 5 de alımımştı bide acilde , 408 olan bu sabah 7 gibi
Bu ay ne yumurtlamaya baktım ne de hcg yaptım kuzum nasılsa aşılamaya gitcem diyeTest yaptın mı peki
BEbeğim sabah sormuşsun o zaman cevap vermiştim zaten.A Afratafracmelisaa93 kızlar size bir sorum var 2 aydır ovulasyon yapıyorum ovulasyon pik olmadan 2 3 gün önce akıntım geliyor ama ovulasyon pik olduğunda fazla akıntım gelmiyor 2 gün pik kalıp silikleşiyor acaba akıntım geldiği zaman mı yumurtluyorum yoksa testler net doğru mı çıkartıyor akıntım önceden mi geliyor
Oooh ne güzelBu ay ne yumurtlamaya baktım ne de hcg yaptım kuzum nasılsa aşılamaya gitcem diyeyumurtlama oldu mu olmadı mı onu bilmiyorum bile bu ay stres yok
Böyle olan var demi ya, çok korkuttu sıpaO zaman çok çok daha iyiKanamanda artık kahverengiye dönmüş zaten çok şükür iyi gidiyor
Var var 10 tane aldım 8 kaldıYarın yap bebişim 1 tane falan varsa elinde. Fazladan varsa dedim ben.
Ne zaman başlıcan test yapmayaKızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum
Uçan kuşta belirti ararken benneyse bunlar belirti sayılmaz hayırlısı diyelim.
Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooofnd_50 melisaa93 melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi aradaBende de aynı anlattığın şekilde oluyorBence akıntıyı gördüğünde gün aşırı başla ilişkiye pik görünce de her gün olsun en az 3 gün
Aaa evet senin durum karışıktı. Bence eşin 2-3 gün kalmalı mutlaka. o günlerin hepsini değerlendirmelisiniz.Benim öyle bi durumum yok canım eşim gurbette ama bu ay sadece pik oldu çağırdım gece ilişki oldu aynı gece çatlama oldu hepsi bi arada
Randevum hazır bile pazartesi 9 a aldım ben çoktan yoksa mümkün değil bulmak 15 gün öncesinden aldım hemdeOooh ne güzelAma bugün regl gününse bir tane yapsaydın. Negatif çıkarsa randevunu oluşturursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?