• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

demekki herkesin vucut ateşi farklı oluyor benimde adet öncesi 36.50 36.60 larda oluyor kışın havalardan dolayı ateş farkı olur canım tşk ederim merakımı giderdin ateşe cok takılmamak gerekiyormuş 😍
Evet evet kışın da hamileyken sanırım 36.7-36.8 civarıydı 37 olmamıştım 😊

Kızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum

Uçan kuşta belirti ararken ben 😅 neyse bunlar belirti sayılmaz 🤣 hayırlısı diyelim.

Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo @fnd_50 melisaa93 melisaa93 @melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
Yaa sende de freely varsa yarın çıkabilir belki😍

insallah bebislerimiz bizimledirler 🥰 🥰 benimde doktorum ayin 5inden önce test yapma demisdi nasil dayancam bende bilmiyorum ama muhtemelen pazar bende yaparim
İnşallah canım🤲😍 bende dayanamam gibi geliyo daha önce yapmazsam iyi😅. Peki sende ağrı sızı var mı bende hiç yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum🥺

İnşallah canım🤲😍 bende dayanamam gibi geliyo daha önce yapmazsam iyi😅. Peki sende ağrı sızı var mı bende hiç yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum🥺
canim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öyle 😅 bi kac gün sonra yinede bi test yapip ignenin etkisi gectimi diye baksammi diye düsünüyorum :D

canim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öyle 😅 bi kac gün sonra yinede bi test yapip ignenin etkisi gectimi diye baksammi diye düsünüyorum :D
Bugün de yapabilirsin 🤣 geçmiş mi görün kız

canim agri sizi hic birsey yok bende her ay oldugu gibi hic birsey hissetmiyorum.. sadece doktorum asilamadan sonra kullanmam icin kapsül seklinda ilac vermisdi sabah aksam iki tane altina yerlestir demisdi.. onun yüzünden hep bi akintim var gibi rahatsiz edici bi durum var yoksa malesef bekliyorum bende öyle 😅 bi kac gün sonra yinede bi test yapip ignenin etkisi gectimi diye baksammi diye düsünüyorum :KK70:
Bende aynı fitil kullanıyorum onun bi süre sonra fazlası geliyo.bakalım belki ağrı olmaması iyidir 🥰 okuduğum yorumlarda coğu kişide kasık sancısı bel ağrısı var ama ben hiç işlem olmamış gibiyim🤭 bence biz pazara kadar bekleyelim bosuna test stresine girmeyelim madem ağrımızda yok unutup normal hayata devam etmek en güzeli bence😅

Yaa 🥰 inşallah böyle devam eder😍😍
İnşallah kuzum 🙏😍 ben doktora gidince kimyasal dış endişe ettiğimi söyleyince progesteron bakalım demişti basınca da kimyasal olma ihtimali yok şimdi bundan sonra dış mı diye bekleyeceğiz demişti kuzum bilgin olsun 😍yani aslında isteyince hepsine bakabiliyorlar

Kızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum

Uçan kuşta belirti ararken ben 😅 neyse bunlar belirti sayılmaz 🤣 hayırlısı diyelim.

Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooo @fnd_50 melisaa93 melisaa93 @melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
Aft çıkması bence çok iyi😍 bu sabah aç uyanma olayı bende de oluyor genelde sabahları saatlerce bir şey yiyemem. İnşAllah belirtidir bu da 😍🤲🏻

İnşallah kuzum 🙏😍 ben doktora gidince kimyasal dış endişe ettiğimi söyleyince progesteron bakalım demişti basınca da kimyasal olma ihtimali yok şimdi bundan sonra dış mı diye bekleyeceğiz demişti kuzum bilgin olsun 😍yani aslında isteyince hepsine bakabiliyorlar
Bunu dediğin iyi oldu 😂 ben aile hekimliğine gidip doktorum şu testi istedi diye diye her şeyi yaptırıyorum bunu da yaptırırım. Tabi önce bşr hamile kalmam gerekiyor 😂😂kaçıncı gün baktırmıştın canım?

Back
X