2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım koyulaşıyor gibi olmuş ancak bugün yaptığın bariz silik çıkmış. İnşallah testte hata vardır, ancak kimyasal da olabilir.

Kan sonuçlarını dikkate al canım İnşAllah sağlıklı artış olur

Dün sağlık ocağı sonucu bugün çıkar. Akşam ve yarın da özele gideceğim bir an önce sonuç alayım diye tabi adet olmazsam. İlk defa böyle bir şey yaşadım inanamıyorum
İnşallah testte sıkıntı vardır. Kan sonuçlarında artışı görürüz kuzum. Haberini bekliyoruz. Özelde hemen çıkıyor aynen.

Dün sağlık ocağı sonucu bugün çıkar. Akşam ve yarın da özele gideceğim bir an önce sonuç alayım diye tabi adet olmazsam. İlk defa böyle bir şey yaşadım inanamıyorum
Sağlıklı olan bebek tutunurmuş canım belki böylesi hayırlıdır bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Farklı yerlerde kan verme canım son iki ölçüm aynı yerde olsun kıyas yapabilmek için

Canım başka test denedin mi belki test bozuktur

Sağlıklı olan bebek tutunurmuş canım belki böylesi hayırlıdır bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Farklı yerlerde kan verme canım son iki ölçüm aynı yerde olsun kıyas yapabilmek için
Canım başka test denedin mi belki test bozuktur
İnşallah testte sıkıntı vardır. Kan sonuçlarında artışı görürüz kuzum. Haberini bekliyoruz. Özelde hemen çıkıyor aynen.
Başka test denemedim elimde bir tane artı med kalmıştı. Diğer yaptıklarım başka markaydı. Testin silikleşmesinden ziyade lekelenme beni korkuttu az önce 1 damla daha kanama mı kahverengi akıntı mı çözemediğim bir şey gelmiş. Bu akşam ve yarın aynı yerde yapcaö testleri kızlar hayırlısı neyse o olsun inşallah

Rabbim sizin için en hayırlı güzel olanı versin canım

Canım inşallah bir sıkıntı yoktur yada test hatalıdır. Ama kimyasal olma ihtimali de yüksek. Lekelenmeden de bu çıkarılabilir. Ben 2 kere yaşadım ve bu senaryoyu yaşadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…