- 20 Ağustos 2022
- 4.772
- 3.874
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.041
Bana niye cevap vermediniz yahuKızlar benim değerlendirmeler bu şekilde bugün dahil sizce nasıl gidiyor sıklığı iyi mi yumurtlama ne zaman bilmiyorum tabi son iki ayda 13 ve 15.günlerdeydi
Kuzum 19unda beta öğrendim 172 20sinde gittim doktora söyledim baktı. Tahminen 6 temmuzda da döllenme olduğunu düşünüyorum. Bence de iyi ki öğrendimBunu dediğin iyi olduben aile hekimliğine gidip doktorum şu testi istedi diye diye her şeyi yaptırıyorum bunu da yaptırırım. Tabi önce bşr hamile kalmam gerekiyor kaçıncı gün baktırmıştın canım?
Bak kuzum burada anlatmış bunu şimdi gördüm amaBunu dediğin iyi olduben aile hekimliğine gidip doktorum şu testi istedi diye diye her şeyi yaptırıyorum bunu da yaptırırım. Tabi önce bşr hamile kalmam gerekiyor kaçıncı gün baktırmıştın canım?
Güzel gidiyor canım inşallah sonu da yeşillenecekKızlar günaydın tablolarını gördüm hepinizin umarım en kısa zamanda ateşleriniz tavan yapıcak bende bugün bi hareketlenme var gibi 36.8 gördümmelisaa93 fnd_50 melegim can
Ben ilkinde doktora gittim normal olabilir bunlar dedi. İkincisini 1 ay sonra yaşadım. Tekrar doktora gitmedim moralim çok bozuktu çünkü. Ama burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla kandaki pıhtılaşma sebebiyle olabiliyormuş. Tıbbı genetik bölümüne gidip test yapılınca anlaşılıyormuş o pıhtılaşma da. Coraspin filan veriliyormuş. Eğer tekrar yaşarsam mutlaka o genetik testi yaptırmayı düşünüyorum. Şuan biraz salmış durumdayım. Ama kendini hamile sanıp sonradan hayal kırıklığına yaşamak sonra adet olmak çok kötü. Sizi en iyi ben anlarım yani. Doktorlara göre bu durum sadece kimyasal olduğu için çok da önemsemiyorlarBir daha test yapmayacağıma eminim artık. Adetim 1 hafta geciktiğinde beta verip doktora giderim inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim.. geçmişler olsun size de. Tekrar gebelik yaşadınız mı? Doktor bir sebep söyledi mi tekrarlayan kimyasal iÇin?
Hadi bakalım kuzum güzel sonuçlar bizi bekliyorBat pazar, salı vermeyi düşünüyorum canımÇarşamba tatil olunca karışmasın sali-persembe vereyim dedim
İnşallah kuzumGüzel gidiyor canım inşallah sonu da yeşillenecek
Aynen canım bugün bakcam bakalımbende normal marketten almıştım saf bal bulmak zor
Aşkım elimde sadece innovita var oda geçen ay yalancı çıkarmıştı başka testim yok yapasım da yokİyi hadi bir test yap o zaman merak ettim
Günaydın canım benim daha henüz yok eli kulağındadırBen regl oldum
Aynen bugün gelir benimkisi yakındırAyyy ne güzel olur birlikte bekleriztek olunca daha stresli oluyor beklemek
Bu arada tekrar gebelik yaşamadım. Ben haziran ve temmuzda üst üste yaşamıştım. Kendimi en azından gebe kalabiliyormuşum diye telkin ediyorumBir daha test yapmayacağıma eminim artık. Adetim 1 hafta geciktiğinde beta verip doktora giderim inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim.. geçmişler olsun size de. Tekrar gebelik yaşadınız mı? Doktor bir sebep söyledi mi tekrarlayan kimyasal iÇin?
Bende hiç belirti yok canım. İkinci yumurtaya göre bugün beşinci gün. Dpo 5 yani. Zaman hiç geçmiyor hiçKızlar dpo'nun 8. Günü
Ağzımda aft çıktı
İki gündür sabahları çok aç uyanıyorum
Uçan kuşta belirti ararken benneyse bunlar belirti sayılmaz hayırlısı diyelim.
Testime son üç gün. Zaman geeççmiiiyoooofnd_50 melisaa93 melegim can siz de var mı değişik belirtiler, bişiler.
Özellikle covid ve aşılar sonrasında pıhtılaşma çok duydum. Bugün 1e randevu aldım bunu da sorayım. Dünkü betam 99 çıktı içimde hala bi umut ilaçla kanama başlamadan durur müdahele edilebilir gibi bir düşüncem var ama sanırım sonuç belli. Bi de haftasonu ailelere nasıl söyleriz diye plan yapıyorduk. Ay gerçekten 1 hafta günüm geçmeden test yapamicam artık yaBen ilkinde doktora gittim normal olabilir bunlar dedi. İkincisini 1 ay sonra yaşadım. Tekrar doktora gitmedim moralim çok bozuktu çünkü. Ama burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla kandaki pıhtılaşma sebebiyle olabiliyormuş. Tıbbı genetik bölümüne gidip test yapılınca anlaşılıyormuş o pıhtılaşma da. Coraspin filan veriliyormuş. Eğer tekrar yaşarsam mutlaka o genetik testi yaptırmayı düşünüyorum. Şuan biraz salmış durumdayım. Ama kendini hamile sanıp sonradan hayal kırıklığına yaşamak sonra adet olmak çok kötü. Sizi en iyi ben anlarım yani. Doktorlara göre bu durum sadece kimyasal olduğu için çok da önemsemiyorlar
Evet bende de o teselli var şu an biraz. Olabiliyor en azından. Hayırlısını istedim hep hayırlısı neyse o olsunBu arada tekrar gebelik yaşamadım. Ben haziran ve temmuzda üst üste yaşamıştım. Kendimi en azından gebe kalabiliyormuşum diye telkin ediyorum
Kuzum çok erken daha sen içini ferah tutBende hiç belirti yok canım. İkinci yumurtaya göre bugün beşinci gün. Dpo 5 yani. Zaman hiç geçmiyor hiçgünler geçtikçe korkuyorum ama
Senin az kalmış sayılır amagüzel sonuç alacağız inşallah
Perşembe ya da salı dr'uma yazcam sonuçlarımı canımİnşallah kuzumben doktora gidince kimyasal dış endişe ettiğimi söyleyince progesteron bakalım demişti basınca da kimyasal olma ihtimali yok şimdi bundan sonra dış mı diye bekleyeceğiz demişti kuzum bilgin olsun yani aslında isteyince hepsine bakabiliyorlar
Ohhh ne güzel kuzum tanıdık. Gitmişken tüm testleri yaptır ne de olsa yapılacakPerşembe ya da salı dr'uma yazcam sonuçlarımı canımsağlık ocağında yaptırcam testi o yüzden o Dr bı de aile dostu çok bişey söylemek istemiyorum açıkçası sonuç çıkınca dr'uma aticam onda zaten tüm bilgiler var duruma göre çağırır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?