2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

kızlar günaydın , pazartesi çatlatma iğnesi oldum perşembe günüde doktora gittim çatlamışmı dıye baktırmak için şükür çatlaşmış . dikkat etmem gereken birşey varmı herşey tecrubeyle sabittir. o yuzden soruyorum :)

Kuzum 19unda beta öğrendim 172 20sinde gittim doktora söyledim baktı. Tahminen 6 temmuzda da döllenme olduğunu düşünüyorum. Bence de iyi ki öğrendim tek tek aşama aşama anlatmıştı. Kimyasal değil dedi. Kese görünce dış değil dedi. Şimdi de sağlıklı mı diye bekliyoruz demişti o biraz uzun sürdü ben de

Ben ilkinde doktora gittim normal olabilir bunlar dedi. İkincisini 1 ay sonra yaşadım. Tekrar doktora gitmedim moralim çok bozuktu çünkü. Ama burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla kandaki pıhtılaşma sebebiyle olabiliyormuş. Tıbbı genetik bölümüne gidip test yapılınca anlaşılıyormuş o pıhtılaşma da. Coraspin filan veriliyormuş. Eğer tekrar yaşarsam mutlaka o genetik testi yaptırmayı düşünüyorum. Şuan biraz salmış durumdayım. Ama kendini hamile sanıp sonradan hayal kırıklığına yaşamak sonra adet olmak çok kötü. Sizi en iyi ben anlarım yani. Doktorlara göre bu durum sadece kimyasal olduğu için çok da önemsemiyorlar

Bu arada tekrar gebelik yaşamadım. Ben haziran ve temmuzda üst üste yaşamıştım. Kendimi en azından gebe kalabiliyormuşum diye telkin ediyorum

Bende hiç belirti yok canım. İkinci yumurtaya göre bugün beşinci gün. Dpo 5 yani. Zaman hiç geçmiyor hiç günler geçtikçe korkuyorum ama
Senin az kalmış sayılır ama güzel sonuç alacağız inşallah

Özellikle covid ve aşılar sonrasında pıhtılaşma çok duydum. Bugün 1e randevu aldım bunu da sorayım. Dünkü betam 99 çıktı içimde hala bi umut ilaçla kanama başlamadan durur müdahele edilebilir gibi bir düşüncem var ama sanırım sonuç belli. Bi de haftasonu ailelere nasıl söyleriz diye plan yapıyorduk. Ay gerçekten 1 hafta günüm geçmeden test yapamicam artık ya

Perşembe ya da salı dr'uma yazcam sonuçlarımı canım sağlık ocağında yaptırcam testi o yüzden o Dr bı de aile dostu çok bişey söylemek istemiyorum açıkçası sonuç çıkınca dr'uma aticam onda zaten tüm bilgiler var duruma göre çağırır herhalde

Ohhh ne güzel kuzum tanıdık. Gitmişken tüm testleri yaptır ne de olsa yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…