- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.981
Evet canım iğnenin etkisi geçmiş görünüyor. İnşalah pozitife döndüğünü takip edeceğizKızlar sabahın ilk testi iğne geçmiş. Artık bakalm koyulaşcak mı A Afratafracedahandro üf arkadaşlar diğer isimleri bulamıyorum
Yaa yarın yapmayayım mıElinde fazla test varsa akşam yine yap saat 8-9 gibi. 2 saat idrar tutup.
İnş canımEvet canım iğnenin etkisi geçmiş görünüyor. İnşalah pozitife döndüğünü takip edeceğiz
İnş kuzumİnşAllah yarın belirgin çizgi görürsün canım
Bir daha test yapmayacağıma eminim artık. Adetim 1 hafta geciktiğinde beta verip doktora giderim inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim.. geçmişler olsun size de. Tekrar gebelik yaşadınız mı? Doktor bir sebep söyledi mi tekrarlayan kimyasal iÇin?Canım inşallah bir sıkıntı yoktur yada test hatalıdır. Ama kimyasal olma ihtimali de yüksek. Lekelenmeden de bu çıkarılabilir. Ben 2 kere yaşadım ve bu senaryoyu yaşadım maalesef
Ben regl oldum arkadaşlarYa ben de geçen hafta tatildeydim tekneden filan atladım bi deiyi tatiller canım hayırlısı olsun inş. Ben devlette kan verdim sabah 11’de, öğlen 2 gibi çıktı sonuç
Bazı aylarda iki defa yumurtlama görülebilir hayırlısı olsun bebiş için erken daha belirtiler bence ama inşallah herşey gönlünüzce olsunYok canım yumurtlama pazartesi gördüm
Ben regl oldumKasıklarım ağrıyı resmen kasılıyo benımkı yolda demekkı
Okumaya kalksan bir o kadar daha birikir boşver buradan devam etAşko napıyosunuzz yoktum bayadır burası mesaj dolmuş yetişemedim
Aynı gün olmuşuz aşılamayıKizlar birsey sorcam ben pazartesi asilama oldum ve cumartesi catlama ignesi.. bu catlama ignesinin etkisi nezaman geciyor bilen varmi?
Aşko evdeyim aynı işten çıktım ama inan evde hiç iş yapasım yok sanırım sıcaklardan sadece çektirip siliyor toz alıyorum oysaki oturup yapsam dünya iş var gözümde yokOkumaya kalksan bir o kadar daha birikir boşver buradan devam etnapalım gün geçirmeye çalışıyoruz test yapmak için sen naptın nerelerdesin
Hayır canım daha var günün burdan gayet yükselebilir
bende normal marketten almıştım saf bal bulmak zorSaf bal bide taze çörek otu bulamayabilirim herhangi bir yerde bulup alsam olmıcakmı ki
Bir aylık ölçüm olsaydı ateş hakkında yorum yapabilirdim ama bilemedim kuzumSon 3 gündür sabah 5te ölçüyorum, bu şekilde ölçmeye devam edicem o yüzden öncesini discard ettim. Pekte kaydadeğer bir durum yok şu andasizinki tablo benimki tablocuk hatta çerçeve @melegim can fnd_50 @Merve3553
Ama benim hep böyle gidiyor sonra birden çakılıyorSonuç pozitif olsunda ateş isterse dümdüz gitsin
demekki herkesin vucut ateşi farklı oluyor benimde adet öncesi 36.50 36.60 larda oluyor kışın havalardan dolayı ateş farkı olur canım tşk ederim merakımı giderdin ateşe cok takılmamak gerekiyormuşbeyons canım atesim 36.5-36.6 civarlarında ben kışın ölçerken ateşimi 35.8 gibi falan hatırlıyorum normalde düşük yani ateşim sanki buradan bir veri çıkmaz gibi
yok canım tarifte bal geciyor herkes o şekilde yapıyorBal yerine pekmez olur mu
Canım çok şükür bayağı koyu artık ne zaman kan vereceksinGünaydın kizlaaaar
Dün akşam 9 buçuk gibi uyumuşumyine erkenden kalktım
Kurudugu için sağlıklı kontrol edilemiyor diye dunkunu de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?