- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.581
Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallahAynen öyle kuzum bebişi görünce rahatlarım anca galiba hep yine mi boş korkusu ister istemez olacak amaa bunsefer saglıkla ilerlicek inşallah inanıyorum
Evet evet benim eşim de elinde telefonu görünce direkt kadınlar kulübü mu diyorBazen eşime bile bahsediyorum benim hiç arkadaşım yok sürekli telefon elimde diye laf söylüyor arkadaş edindim çok yakınız diyorum he iyi o zaman bende başka şeylerle ilgileniyorsun diye boşa vakit geçiriyorsun diye kızacaktım diyor
Kuzum seninki kıpkırmızı oldu inan artık hamilesin testle alakası yokAaa benim testlerim de ondanama innovitayla da doğruladim. Tabii ben hamile değilken yapmadım çizgi çıkartır mı emin değilim
YArın ya da öbür gün pik görebilirsin sankiKızlar üsteki dün alttaki bugünün pik mi oluyor
Yaa canım benim sen ne kadar ince düşünüyorsunnGenel bütün konuşmalardangolden-snitch direkt şüpheye düştü ya o yüzden söyledim bebeğim Sadece senin için söylemiyorum yani konuşmalara baktıysan kız şüpheye düşmekte haklı ama sonuç olarak hamile olduğu gerçek
Canım sanki geceye veya sabah koyulaşacak gibi duruyorKızlar üsteki dün alttaki bugünün pik mi oluyor
Ya ben şüpheye düşecek yer ariyorum galiba canım bir arkadas vardı ya burada asla inanamayan şu an o gibiyimKuzum onun zaten baya belirgin çıkmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum daha biraz önce istedim bugünkü testti baya koyulaşmıştıgolden-snitch kuzum sen kesin hamilesin şüpheye düşme lütfen
Ya birisi daha vardı böyle kendimi onun gibi hissettimKuzum seninki kıpkırmızı oldu inan artık hamilesin testle alakası yok
Eve geçiyorum canım varır varmaz ilk işim oEe patlatıyor musun bi test o zaman gözümüz şenlensin gıızz
Aman aman herkes beceremez balım ondan dedimSus kız ağzından yel alsınbirde zonanın üstüne hiç çekemem
tatlım sabah bi ateşini ölçsene 10. günden sonra ateşte ne kadar yükselme oluyor görelim bizede örnek olurYaadüşününce bile çok tatlıs geldi miss kokulu endişeleri kafamdan atmaya çalışıyorum insallah herşey güzel ilerleyecek
Ates başucumda hep unutuyorum olceyim unutmazsam canım ama uykum iki gündür biraz garip dün 4bucukta falan uyandım doğru olur mu o zaman olcsemtatlım sabah bi ateşini ölçsene 10. günden sonra ateşte ne kadar yükselme oluyor görelim bizede örnek olur
Hahaha yazarken aklıma o geldi benimde ama kullanıcı adını unuttumYa birisi daha vardı böyle kendimi onun gibi hissettim
E ile başlıyordu ya hatta kan testini görünce şimdi inandın mi demiştim ben deHahaha yazarken aklıma o geldi benimde ama kullanıcı adını unuttum
E ile başlıyordu ya hatta kan testini görünce şimdi inandın mi demiştim ben deşu an onun gibi hissediyorum
7 gibi ölçmen doğru olur canım o saat cok erken olur net sonuc vermeyebilir ben meraktan sordum senin bugün 11. günün yani 10. günden sonra hamilelik netlesiyorya ateşte ne kadar bi artış oluyor hangi derecelerde oluyor onu merak ettimAtes başucumda hep unutuyorum olceyim unutmazsam canım ama uykum iki gündür biraz garip dün 4bucukta falan uyandım doğru olur mu o zaman olcsem
Bu ay bizde yedik eşimleKızlar meryem suresini okuyun kendiniz..bir defa ben yazmıştım bura 41 xurmaya okuyub tek tek eşimle ikimiz yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?