• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet canımm çatlamak üZeresin, hayırlı haberler alalım inşallah 🙏
Böyle çift çizgi kıpkırmızı çıktıktan kaç saat sonra çatlama oluyor? Bilen var mı? Aşılamada dr çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra 36 saati değerlendirin diyor, ya da tüp bebekte. Bu durumda kırmızı çizgi çıktıktan sonraki 36 saat mi önemli, ama benim genelde ertesi gün çizgi solar yani yumurtam 24 saatte çatlar, yarın sabah da aynı saatlerde test yapacağım bakalım be çıkar🥰

Böyle çift çizgi kıpkırmızı çıktıktan kaç saat sonra çatlama oluyor? Bilen var mı? Aşılamada dr çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra 36 saati değerlendirin diyor, ya da tüp bebekte. Bu durumda kırmızı çizgi çıktıktan sonraki 36 saat mi önemli, ama benim genelde ertesi gün çizgi solar yani yumurtam 24 saatte çatlar, yarın sabah da aynı saatlerde test yapacağım bakalım be çıkar🥰
Çizgi silikleşince çatlamış oluyorsun canım. Muhtemelen bugün yarın çatlayacaksın

Oy çok şükür böyle yorumları okuyunca seviniyorum. Belirtim yok diye üzülmemeye çalışıyorum. Sizlerden hep destek alıyorum da arada da şeytan dürtüyor walla "nerde bu belirti" diyor, hemen onu susturuyorum. İlla belirti gerekmez kardeşim diyorum .. @melegim can
Ne göğüs ağrısı ne bir şey hiç belirti yaşamadım dediğim gibi adete yakın su gibi iç çamasırımı ıslatan akıntım oldu birden fazla . Uykumdan bile uyandırdığı olmuştu afedersin altıma çiş yaptım sanmıştım🥲 o akıntılardan iki üç gün sonra silik çizgi ile öğrendim. Sanırım beni beden olarak değil psikolojik olarak çok etkilemişti. Duygusallığım on kart artmıştı bir de hafif bir halsizlik günüm geçtikten sonra ben hamileliğimi öğrendikten sonra kasık ağrısı olmuştu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    107 KB · Görüntüleme: 65
Back
X